Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dawno tak debilnego posta nie czytałem jak ten mendrka xD

Jeszcze ktoś z takim wyglądem jak on mówi o zgarbionych no-lifeach,jezu xdddddd

nothing_to_see_here.jpg

:P

Opublikowano

Moim zdaniem było tak:

Mendrek zachodzi do kolegi, bo ten się jara nowym sprzętem. Pokazuje mu gry na wypasie, 1080p/60FPS,

Mendrek:

747067180e85ac9.gif

Ślina cieknie, Wacław na baczność, wypala gałki oczne.

No ale Mendrek przecież nie napisze na forum, że PC uber super, więc szuka po necie problemów graczy i układa historyjkę, którą widzimy wcześniej.

A kolega ciora dalej gdyż dostał kompa na sam koniec wakacji i chce sie nacieszyć ile może zanim pójdzie do gimnazjum. 

:)

Opublikowano

Ojoj, ależ butthurt mass effect XDDDD

Zaczęło się ad persona, przeinaczanie posta, a wystarczyła szczypta prawdy. Spoko, standardowa reakcja. Wiedziałem, że tak będzie. Jednak inteligentni ludzie którzy poszukują wiedzy i opinii, zrobią tak jak napisałem - pójdą, zobaczą i sami się przekonają. I nie kupią PC-ta, tylko next gena. To mi wystarcza, gdyż cenię sobie wygodę i prawdę, i chciałbym aby inni gracze jej dosięgali.

Opublikowano

Ojoj, ależ butthurt mass effect XDDDD

Zaczęło się ad persona, przeinaczanie posta, a wystarczyła szczypta prawdy. Spoko, standardowa reakcja. Wiedziałem, że tak będzie. Jednak inteligentni ludzie którzy poszukują wiedzy i opinii, zrobią tak jak napisałem - pójdą, zobaczą i sami się przekonają. I nie kupią PC-ta, tylko next gena. To mi wystarcza, gdyż cenię sobie wygodę i prawdę, i chciałbym aby inni gracze jej dosięgali.

A później pojawiły się rzeczowe argumenty pokazujące dziury w tej całej Twojej historyjce, ale to zdajesz się zgrabnie unikać.

Opublikowano

No ale po co? Lepiej sprowokować i wywołać u ludzi "BÓL DU.PY", ominąć każdego posta, który zaprzecza postawionym tezom (przepraszam, faktom) i zakończyć dyskusję łaciną, bo wtedy mądrzej się brzmi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

cenię sobie wygodę i prawdę, i chciałbym aby inni gracze jej dosięgali.

:teehee:

Opublikowano

Poprawilem post Mendrka aby lepiej sie czytalo:

fObmUk1.png

Takiego steku bzdur juz dawno nie czytalem. Sciemniasz, albo masz kolege ktory kupil skladaka na allegro z Ugandy, jednak stawiam na to pierwsze, Battlefield 3 + Steam. :)

E panowie, slyszalem ze jest na Originie jest obnizka na Half Life'a 3 (͡° ͜ʖ ͡°).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wyobrażanie sobie tych dwóch odpalających gierkę na kompie ? xD

9W1KlLx.gif

Się pośmiałem nieźle. Ale z drugiej strony w pełni popieram ragusa, gdyż szanowny moderatorek jednak nieźle przegiął pałę swym prostackim trollingiem.

Opublikowano

Mendrek wygrywa internet kolejny raz. Jest w tym zwyczajnie najlepszy

Nie wiem co chcecie też od posta, skoro to tylko relacja

z jakiego wymiaru nadajesz?

Opublikowano

Ale ten was Mendrek w jaja robi. I to od kilku ku.rwa lat. Od pierwszych chapterów CW, a wy dalej się nabieracie jak dzieciaczki :P

Opublikowano

Jego sławy na zagranicznych forach nic nie przebije.

Opublikowano

Nie ma niczego co by się nie zgadzało. W skrócie:

- odpaliliśmy BF3. Odpalaliśmy z czegoś co wyglądało jak przeglądarka (tj. biednie) i być może było Originem.

- BF3 ma siermiężne menu jeśli chodzi o próbę zmiany sterowania. Bumperami nie dało się wybierać segmentów w menu, i trzeba było się posiłkować myszką i klawiaturą. 

- granie na myszce i klawiaturze raczej nijak ma się do wygody grania na padzie, co zresztą wielu tu deklarowało jak to na PC na padach przed TV wymiatają.

- zanim zacząłem grać spędziłem trochę czasu w ustawieniach, w tym również trzeba było obniżyć poziom detali, bo był ustawiony na maks.

- po którymś razie wejścia w ustawienia gra się zawiesiła, a po wyłączeniu jej systemowo, z jakiś przyczyn nie chciało połączyć ze Steam (do innej gry)

- po resecie kompa przyszła pora na Crysisa 2, który na ultra i v-sync chodził niepłynnie w ruchu, podobnie na ekstremalnych bez v-sync. No i nie zrobił jakoś super duper wrażenia, nie że był brzydki, ale spodziewałem się więcej.

- potem odpaliliśmy Popolous, nie wiem czemu przez dosboxa, ale był niegrywalny. To był ten Pop ze sklepu, nie jakiś abandonware.

EDIT: AHAHAHAHAHA PC MASTER LIARS organizują całą armię i zaprzęgają do walki GOL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NIC WAM TO NIE DA. 

- ogółem legł w gruzach ten nieskazitelny, idealny, wspaniały świat roztaczany tu przez komputrowców.

Gdzie tu nieścisłość?

Opublikowano

Ale ten was Mendrek w jaja robi. I to od kilku ku.rwa lat. Od pierwszych chapterów CW, a wy dalej się nabieracie jak dzieciaczki :P

Ja tam i tak wierzę, że on istnieje naprawdę i chodzi z Alicją na herbatkę do królowej Kier.

Opublikowano

Może to był Origin, może Steam, może Battlefield 3, może Battlefield 1942, może Crysis 2, może Quake 2, może PC, może Radeon HD 7850, może Riva TNT2.

Opublikowano

Może to był Origin, może Steam, może Battlefield 3, może Battlefield 1942, może Crysis 2, może Quake 2, może PC, może Radeon HD 7850, może Riva TNT2.

A moze po prostu wzialem czerwona tabletke zamiast niebieskiej.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Panowie, jeszcze 3 minusy i Mendrek się resetuje!

Update. 2!

Update. 1! to się dzieje naprawdę !

Update. Tak się tworzy historię :thanks:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Gdzie tu nieścisłość?

Zrozum, że Battlefield 3 na tym sprzęcie nie ma prawa działać na ustawieniach ultra w mniej niż 60 fpsach. A nawet niech już śmiga w tych 45-50, serio bardziej ci to przeszadzało, niż BF3 na PS3? Jeżeli do ciebie to nie dociera, to przekaż chociaż koledze, niech się zainteresuje towarem, który kupił, bo możliwe, że jest wadliwy.

- po resecie kompa przyszła pora na Crysisa 2, który na ultra i v-sync chodził niepłynnie w ruchu, podobnie na ekstremalnych bez v-sync. No i nie zrobił jakoś super duper wrażenia, nie że był brzydki, ale spodziewałem się więcej.

Jak wyżej. Taki komputer to się może spocić przy Crysisie 3, gdzię będzie wyciągał 45-50 fpsów na Ultra, a nie przy grze z 2011 roku. Poinformuj kolegę.

Zresztą pewnie i tak nie przeczytasz, bo tylko odnosisz się do tego, co dla ciebie wygodne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Fajny backfire na tym GOL-u wobec cwaniaczka Alucarda który mnie stąd plagiatuje ;) Także drogi plagiatorze, FAIL.

Ja mimo tego że mam dobry komputer na którego gry w dodatku są tańsze to wole grać na ps3. Kwestia przyzwyczajenia- od małego grałem na ps1 ,ps2 a teraz ps3. Na padzie mi się wygodniej gra. Na PC ciągle coś trzeba ustawiać, podrasowywać, ściągać sterowniki, to nie działa, tamto nie działa- do dupy taka robota. No i ślęczenie przy tej klawiaturze i myszce z nosem przy monitorze. A konsolke kupuje raz i się niczym nie przejmuje. Kupuje gre, wkładam do napędu i gram. O to chyba chodzi nie ? Ale niech każdy gra na czym lubi. Jak ktoś dobrze się zna na PC, od razu wie co nie działa itd lub po prostu jest przyzwyczajony bądź lubi grać na PC to niech gra i tyle. Nie ma sensu sie przekomarzać nawzajem

Dlatego kupiłem sobie używanego PS3 i jestem zadowolony. Gry śmigają bez problemów. Fakt, że na minimalnych detalach, ale za sprzęt dałem 500zł,az nie 5000zł :) 

Z mojej perspektywy wygląda to tak: Mam dość dobry komputer i Xboxa 360, jednak szczerze wolę grać na Xboxie niż na PCcie i nie wiem dlaczego, ale gra wydaje mi się przyjemniejsza. Na PC gram w naprawdę next-genowe gry: Sims 3, FIFA 13 czy Gothic II :P więc szczerze powiedziawszy sprzęt się kurzy i czekam na jakiś naprawdę mocny tytuł, by mojego PCta na nim spalić :)

Opublikowano

Troll czy nie troll, tak samo uparcie pierdoli od rzeczy i tak samo nikt go nie traktuje poważnie.

Mnie tylko dziwi do dziś, że on nadal robi za moda na tym forum, podczas gdy sporo znacznie bardziej rozgarniętych osób - nawet jeśli też nie do końca kulturalnych - dostało po banie.

Opublikowano

dobra, styknie

ibkHmHKhA1vBZq.gif

Opublikowano

60-40 fps : Ale ścina  :woot:

30-12 fps - Wszystko ok  :thumbsup:

Ultra : Ale plastik  :verymad:

Low : Piękna  :yes:

Mandolina.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

dobra, styknie

ibkHmHKhA1vBZq.gif

Ja juz tak mam od dłuższego czasu  :thumbsup:

Mógłbyś zrobić pomniejszoną wersję i wrzucić sobie w sygnaturę.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

BZuqDGZ.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.