Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

chyba tylko w zacofanej polszy jest taka posrana mentalność że poki = dziecinne i w ogóle przypał grać w to na mieście czy gdziekolwiek, w usa, niemczech, uk, czy japonii nie mają z tym żadnego problemu, czy w jakimkolwiek kraju gdzie gejming niemalże równa się z taką samą popularnością co filmy, i nikt nie patrzy nikomu na ręce w co gra i ciśnie beke że to jest akurat dla gimbów itd

@seba, to jest turtwig

Do roboty wzialem 3ds w piatek, na przerwie ludzie chcieli zobaczyc te poki, jak to cale 3d w grach wyglada i nikt beki nie toczyl. To tylko mendrek ma jakies kompleksy i sie przejmuje tym "co ludzie powiedza", jak chinskie bajki oglada to pewnie sie na klucz w pokoju zamyka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 818,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

chyba tylko w zacofanej polszy jest taka posrana mentalność że poki = dziecinne i w ogóle przypał grać w to na mieście czy gdziekolwiek, w usa, niemczech, uk, czy japonii nie mają z tym żadnego problemu, czy w jakimkolwiek kraju gdzie gejming niemalże równa się z taką samą popularnością co filmy, i nikt nie patrzy nikomu na ręce w co gra i ciśnie beke że to jest akurat dla gimbów itd

@seba, to jest turtwig

Tu jest Polska, tutaj musisz nosić bluzę Prosto, rąbać wódę ze szklanki/słoika i grać w God of War w tramwaju, a nie jakieś dziecinne pedalstwa.

Opublikowano

Mnie na uczelni natomiast skrytykowano, jak grałem przedwczoraj w póki.

Ziomek z siedzenia obok zjechał mnie, że wziąłem squirtle'a zamiast charmandera.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie ciezki wybor. Oba sa fajne.

Opublikowano

@seba, to jest turtwig

Tu jest Polska, tutaj musisz nosić bluzę Prosto, rąbać wódę ze szklanki/słoika i grać w God of War w tramwaju, a nie jakieś dziecinne pedalstwa.

Jakie to jest słabe.

Opublikowano

Jakie to jest słabe.

No i do tego jakie prawdziwe.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

J4YRLP3.jpg

Taki Pikachu pewnie by pasował co bardziej męskim,poważnym i dorosłym (?)graczom. Do ręki jeszcze tylko jakiś gnat i można się pokazać wśród ludzi z takimi Pokemonami.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek, przestań p******** i oszczędź nam tego bełkotu zakompleksionego szambonurka, który myśli, że jak ma w domu wiatrówkę to jest samcem alfa i człowiekiem gór.

Oglądasz kreskówki gdzie dzieciaki ujeżdżają ślimaki i żaby i jeszcze udajesz, że to jest bardziej "dorosłe" od pokemonów XD

Opublikowano

póki ktos nie ma udokumentowanego zdjęcia ze strzelbą nie jest mężczyzną,  a przynajmniej są watpliwosci.

Opublikowano

No Mendrek, w takim razie 1/2 forum to dzieciaki i gimbaza bo grają ( albo chociaż kiedyś grali ) w pokemony...
A Ty jesteś taki dorosły... a TLOU ograne ? Czy czekasz na wersje z Plusa ?

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Pokemon wars czy konsole wars ?:) Ja ostatnio sobie na emulatorze odpaliłemp okemona z gameboya w pracy. 3 tygodnie w to grałem w przerwach i nawet kilka razy w domu :) wciąga to zbieranie pokemonów a mam 27 lat i nie uważam się za dzieciaka. Jak kiedyś 3ds stanieje i będę miał już dość konsol nowej generacji to sobie kupie. Wtedy nadrobie zaległości gier nintendo z ds'a i 3dsa w tym pokemony :).

Opublikowano

Ja napierniczałem jak głupi w Pokemon Crystal na emulatorze. Grę przeszedłem ze 3-4x i pewnie jeszcze kiedyś po nią sięgnę. Szkoda, że obecne Pokemony, które rzucają na rynek wyglądają jak jakieś kosmiczne stwory - kiedyś wszystko to było bardzo blisko flory i fauny i moim zdaniem prezentowało się 10x lepiej.

Opublikowano

Co do pokemonów to nie mówię oglądałem lata temu :) gry też ograłem na jakichś emulatorach z na PC

Opublikowano

Pokemon sprawnie odwołuje się do ludzkich instyktów i prymitywnych aktywności - zbieractwa, kolekcjonerstwa (trofea), walki, hodowli, a do tego uruchamia wewnętrzne dziecko które jara się słodkaśnymi buziami, pika pika.

Ofkoz i tak granie w to jest nieco przypałem, bo to tak jakby być dorosłym i bawić się pluszakami czy figurkami. Niektórym to nie przeszkadza. Inni wolą np. paintball czy ASG, a potem wyżywka w Battlefield. Przynajmniej wojna to bardziej poważny temat niż głaskanie myszowiewiórki... :)

Oj Mendrek, Mendrek. Ty to powinieneś mieć oficjalny tytuł króla trolli PPE. Daddy, Don, czy Maz to przy tobie cienkie bolki. 

Opublikowano

Tobie polecam słownik pojęć internetowo-reklamowych, skoro uważasz, ze Don czy Maz trolluja.

Opublikowano

pytanie retoryczne - ciekawe co by pisał Mendrek jakby Pokemony wyszły spod rąk Sony :P

Opublikowano

pytanie retoryczne - ciekawe co by pisał Mendrek jakby Pokemony wyszły spod rąk Sony :P

Różnorodność, otwartość na potrzeby graczy, gry dla specyficznego odbiorcy, walka z mainstreamem, artyzm itp.

Opublikowano

Czekajcie, to Mendrek ciśnie po pokemonach mimo że sam ogląda chińskie bajki?

#maximumhypocrite

Pierwszy komentuje każdy nowy chapter Naruto :P

Opublikowano

ciekawe co sądzi o tym:

20080406152154.jpg

Opublikowano

Urocze pluszaki  :shok:

Opublikowano

W dodatku nowe IP i jeden z tysięcy exów na jedyną właściwą konsolę na rynku...

Oczami Pana M.

Opublikowano

Co za okaz złapałem!

u72XF9Q.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.