Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Wasze ukochane korporacje. Fajnie, że w tym wyścigu nie chodzi o nic innego, tylko kto jaki PR robi, co nawet Mendrek przyznaje, chociaż sam sobie wmawia, że SONY go kocha.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To zostało w jakikolwiek sposób potwierdzone z tym DriveClubem czy anonimowy ktoś na Gafie (pipi)nął newsa z ,, pewnego źródła " i wszyscy cytują dla klików ?

Opublikowano

minecraft zamiast driveclub, ale nie okrojony.

ogolnie niezła beka, okazało sie ze nasz lider ma brzydka tendencje do dłubania w nosie, co i tak nie jestem problemem przy xone który je gile.

Opublikowano

Niepotwierdzone.

Opublikowano

No to czekam na potwierdzenie lub nie, i tyle.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Oj tam pewnie w razie czego Knack'a wpakują.....

Opublikowano

No to przełożyć Knacka pod koniec 2014, za ten czas gra powinna się poprawić. Jak szaleć, to szaleć.

Takiego Killzone w sumie też można przełożyć - no co, przy KZ2 ludzie jakoś poczekali, a może dobiją do tych boskich 60 FPS.

Albo najlepiej niech Cerny się przyzna, że musiał zrobić grę bo mu podwyżka podatków zjadła częśc zysku i grę robi po godzinach żeby dorobić do nowego Ferrari.

Co tam jeszcze z gier startowych zostało - o, Infejmousa na 2015, żeby gra nie była taka bezpłciowa zdaniem niektórych. Najlepiej przełożyć całą PS4 na 2014, przynajmniej nie będzie problemów z dostępnością :D

Oczywiście żartuję, jeśli ktoś nie zczaił.

Opublikowano

Ta obsuwa DriveClub'a niby nie jest jeszcze potwierdzona, ale wymowna cisza ze strony Sony jest... wymowna :turned:

Opublikowano

Ale wtopa trochę z tą obsuwą. Przecież to miał tytuł startowy w Plusie... No cóż, pozostaje Knack. Mnie generalnie ta gra w sumie mało interesuje bo oczekiwałem od Evolution raczej kolejnego MS niż takich wyścigów, więc nie płaczę. 

Branie PS4 na premierę to jak dla mnie za duży wydatek jak na korzyści z samych gier. Niby jest Shadow Fall, będzie BF4 i Watch Dogsy ale przecież na przyszły rok szykują się Thief, Dying Light czy Evil Within. Na te tytuły czekam z zakupem konsoli.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

yup no i ten The Crew ale to chyba nie wychodzi na premierę ?

jak w zamian DC dadzą jakąś gierkę na komórkę w Plusie to yebnę xD

Opublikowano

Scigalki nikogo, liczy sie tylko KZ, BF4 no i CoD: Ghost :D:woot:

Ja czekam tylko na bete Destiny i wtedy kupuje PS4 a tak mam jeszcze od groma do ogrania na PS3....

Opublikowano

Microsoft dał dupy z tym kinectem, bez kitu nie wachałbym się w ogóle kupić XB1 za cenę PS4, bez kinecta na premierę.

Forza, multiplatformy te same co na PS4 (i pewnie tak samo wyglądające, wątpię że w tytułach startowych będą jakieś różnice) + sprawdzony online, dash + normalny headset w zestawie (a nie sznurek xD)

Opublikowano

No ale nowe......lepsza grafa, juz czas na zmiany, nie wyobrażam sobie grac na starej konsoli w momencie premier nowych XD

Edytowane przez pop

Opublikowano

Nie bedzie Watch Dogs

W sumie dobrze, ze nie bedzie. Do czasu az gra wyjdzie w necie bedzie juz o niej wszystko w postaci trailerow/chapterow/pamietnikow developera itd. Wtedy nikt jej nie kupi i moze ubi przestanie porcjowac swoje gry i wrzucac je do neta przed premiera. Seria AC oczywiscie tez zdechnie. Kibicuje.

Opublikowano

Ta obsuwa DC to kolejny dowód na to, że te konsole nie są po prostu gotowe i zostały wciśniete w 2013 rok na chama.

Opublikowano

No mnie to trochę śmieszy, że obecna generacja jest o 3 lata sztucznie wydłużona za pomocą muve i kinect, a nowa mimo tego nadal nie przygotowana na ostatni guzik (chociaż gry, bo sprzęt się oceni po premierze, ale premiera xone tylko w wybranych krajach to też kiepska sprawa ; / ).

Opublikowano

Jak konsole zacznal wam sie topic po televizorami to wtedy mozna mowic ze nowa generacja nie jest przygotowana. Starty konsol sa przewaznie ciezkie wiec trzeba troche poczekac az sie rozkreci  :yucky:

Opublikowano

Jak konsole zacznal wam sie topic po televizorami to wtedy mozna mowic ze nowa generacja nie jest przygotowana. Starty konsol sa przewaznie ciezkie wiec trzeba troche poczekac az sie rozkreci  :yucky:

Troll

Ale Don i Mendrek mówili, że będzie inaczej :( miały być full mega wypas koks dziwki i lasery

Opublikowano

A będzie powtórka z rozrywki: Xbox One z mnóstwem gier kontra PS4 bez gier na start. Jestem ciekaw czy w dalszej części generacji również będzie podobnie jak w poprzedniej, że Sony znowu obejmie prowadzenie pod względem lepszych exów(na razie na to się zapowiada). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.