Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tego akurat do mnie proszę nie przypisywać, bo sam pisałem że BF4 jest wystarczającym powodem by kupić next-gena. A jak ktoś jest fanem NBA to może jeszcze sobie dorzucić NBA 2k14. Jak ktoś ma zamiar zostać przy multi KZSF to również jest to argument.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

jeden ex to nie kilka. Mazz wymienil same hity prawie, na nowej generacji az tak kolorowo nie będzie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sprzedaż konsol zeszłego tygodnia. Vita na 3 miejscu, nad x360. Nieźle jak na martwą konsole.

Martwa konsola, która na jesień rzuca mi 4 mega tytuły, które na pewno ogram tylko nie wiem kiedy :turned:

- Rayman Legends

- Dragon's Crown

- Tearaway

- Batman BG

Opublikowano

wałkowane w kółko...vita ma sporą bibliotekę tytułów ale wśród nich mało ekskluzywów...z tych 4 niewątpliwych killerów tylko tearaway jest na wyłączność, reszte masz na ps3 lub 3ds. Rozumiem i sam popieram, że są tytuły (zwłaszcza indyki) które najlepiej ogrywa właśnie się na tym 5 calowym oledzie ale mimo wszystko to właśnie tytuły na wyłączność w chwili obecnej powinny decydować o zakupie vity przez wahających się użytkowników.

Może coś jednak się ruszy...vita tv i remastery ffx za pasem w Japonii...pewnie będzie szał grudniowy w tym kraju. Choć FFX to znowu nie ekskluzyw ale jeśli wypali sprzedażowo razem z tym nowym pomysłem na vitę to może zacznie się wysyp jakiś fajnych tytułów na wyłączność od capcom, namco czy konami (albo od devów zachodnich) bo w chwili obecnej patriotycznie do tej konsolki nie podchodzą w przeciwieństwie do tego co robili na psp

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ej, a driveclub nie mial byc pierwsza gra w plusie?

Ech, zaczelo sie swiecenie oczami...

DelayStation 4

I w zamian jeszcze jakas 20 dolarowke nam wcisnac chca. Nie o takie playstation plus walczylem w Console Wars.

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, ale gdyby X1 i PS4 miały premierę u nas w tym samym czasie, i gdyby usunąć Kinecta z X1 to wybór byłby straaaasznie trudny ?

Przed E3 byłem pewny że kupię w tym roku PS4, a tak to czekam na gameplay z Ordera i Fable by porównać co lepsze.

MaZZeo, kupiłeś 8 gier ale 7 z nich możesz ograć nie tylko na Xboxie.

Zresztą stwierdzenie że Xbox może walczyć pod względem exów w 2013 z PS3 ma tyle w sobie sensu i prawdy ile to, że PSN = XBL.

A właśnie, nie ma nowej Castlevanii i Dark Souls II na next genach ? Ale lipa, to można odpuścić do 2014 spokojnie next gena.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No, brak nowego Souls'a na PS4 to prawdziwe rozczarowanie. Osobiście mam nadzieję, że włodarze NB jednak się złamią i wydadzą jakąś podrasowaną wersję na next geny. Perspektywa DSII, FFXV i Cyberpunk'a 2077 jest nader kusząca.

Opublikowano

no i tak jest balas, kiedyś jak sie kupowało konsole na start (ps2, ps3) to było kilka exów do kupienia lepszych/gorszych zależnie od gustu, a teraz jest ile "duzych pudełkowych gier"? knack i killzone i przewaga multiplatform :(

Opublikowano

Na premierę PS4 najlepiej kupić WiiU. Jest tanie (kupiłem dwa tyg temu za 699), wreszcie są ciekawe gry: Wind Waker HD, Mario 3D World, Pikmin, Lego City. A PS4 spokojnie poczeka na lepsze czasy, bo kupno tej konsoli i tak jest nieuniknione (Xbox nikogo)

Opublikowano

No na chwilę obecną xone ma świetne exy, więc nie wiem czy nikogo Greg ;/ Preorder na ps4 anulowałem 2 tygodnie temu i obecnie mam naprawdę problem, którą konsolę wybrać. Boję się, że z ps4 będzie taka sytuacja, jak z ps3 czyli 0 świetnych exów przez pierwsze 2-3 lata. 

Edytowane przez terror

Opublikowano

Pisanie, że Xbox nikogo(a obecnie ma najlepszy line up) i jaranie się kotletami na Wii U. <ok>

Opublikowano

Xbox nikogo, bo premiera w Polsce za x miesięcy

Opublikowano

Jakby czarne Wii U mozna bylo wyrwac za 699zl to bym sie skusil, jako ze kupno PS4 na premiere przestalo miec sens.

Opublikowano

A na co Ci czarne? Ta kupka plastiku nie jest warta dopłaty

Opublikowano

No, brak nowego Souls'a na PS4 to prawdziwe rozczarowanie. Osobiście mam nadzieję, że włodarze NB jednak się złamią i wydadzą jakąś podrasowaną wersję na next geny. Perspektywa DSII, FFXV i Cyberpunk'a 2077 jest nader kusząca.

Cyberpunk 2077 to dopiero za dwa lata wyjdzie. Do tego czasu to i sporo innych tytułów się ukaże.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Glownie chodzi o 32GB, ale chyba i tak 8GB spokojnie starczy. Gdzie kupiles za 699 ?

Opublikowano

lol jaja jak berety... sony przeklada premiere gry ktora absolutnie nikogo i juz wszyscy preordery kasuja

Opublikowano

Glownie chodzi o 32GB, ale chyba i tak 8GB spokojnie starczy. Gdzie kupiles za 699 ?

Wybór pomiędzy 8 i 32 to wybór pomiędzy pojemnością śmiesznie małą i żałośnie małą. Więc żaden. Na te 6 demek z eShopu styka. A chyba nie zamierzasz kupować pełnych gierek cyfrowo? Kupiłem na allegro, nóweczka

Opublikowano

Trzeba sie powaznie zastanowic w takim razie. Wind Waker HD kusi bardzo :)

Zeratul:

Plan mialem taki by kupic PS4 razem z KZ, WD i DC na start. Dla samego KZ nie warto.

Opublikowano

Cyberpunk 2077 to dopiero za dwa lata wyjdzie. Do tego czasu to i sporo innych tytułów się ukaże.

Owszem, ale nie są one dla mnie tak ważne, jak wspomniana trójca. 

Opublikowano

actual_1381954009.gif

Next geny, pfff.............

Opublikowano

Trzeba sie powaznie zastanowic w takim razie. Wind Waker HD kusi bardzo :)

Zeratul:

Plan mialem taki by kupic PS4 razem z KZ, WD i DC na start. Dla samego KZ nie warto.

przeciez kupic mozesz... to ze na starcie ich nie dostaniesz to inna sprawa ;)

Opublikowano

przeciez kupic mozesz... to ze na starcie ich nie dostaniesz to inna sprawa ;)

Logika podpowiada, że masz rację, jednak nie wyobrażam sobie kupna next gena bez co choć jednej gry na którą jesteś porządnie nahype'owany. I to od razu z konsolą, bez czekania. No ludzie, to się dzieje raz na wiele lat, to nie jest zwykły zakup. Pierwsze wrażenie najważniejsze.

Zresztą, teraz tutaj hejcą launch a zobaczycie jaki wyścig szczurów będzie po premierze PS4 i X1  :D

jeszcze będą narzekania na ,, niepotrzebny i gimbusiarski " Share, że nie działa itp. xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja się nie mogę doczekać wyścigu z czasem Maz'a i hatefestu na PS'a po skończeniu Killzone'a i odsprzedaniu konsoli  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.