Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Super pomysł z tym graniem na wspomnieniach za sprawą starych wypalonych w pamięci dźwięków, ale te bananowe młodziki trochę od czapy.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wiadomo że Playstation to dzieciństwo, tradycja, historia. U starych wyjadaczy krwinki mają logo Playstation.

Bardzo dobra reklama, pokazująca płynący czas. Hm, nawet znak czasów. Gość przy PS4 nie wkłada płyty do czytnika, a ponadto grają tylko na jednym padzie ;)

Opublikowano

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.

EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

Ojej, cóż za wyjątkowo głupiutki post. Nikt nie eksajtuje się kawałkiem plastiku (jak już, to grami, które na niego wychodzą), tylko pomysłową, dobrze zmontowaną reklamą. 

Serio głupiutki post.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Piękna reklama! Legenda! Teraz Mazz i Don wiecie w czym rzecz? To jest Sony Playstation! Nigdy tego nie poczujecie :)

Reklama fajna, ale posty takie jak ten chu.jowe :)

Opublikowano

Żaden prawdziwy fan jakiegokolwiek sprzętu by tak nie napisał. Widać, ze od niedawna masz w ogóle styczność ze sprzetami konsolowymi. Czuć, ze twoja pierwsza konsola był Xbox 360. Żałuj stary, ze niezasmakowales starych klimatów.

Edytowane przez pop

Opublikowano

chyba rodzice za mało cie bili w dzieciństwie (albo za dużo, po głowie)

Opublikowano

Wiadomo że xbot nie pochwali nigdy playstation.

Dawno nie czytałem głupszego postu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wyobraźcie sobie reklamę w takim stylu zrobioną pod kątem Xboxów.

Słychać jedynie dźwięki wystrzałów z hejlo i girsów, a cały pokój zawalony Mountain Dew i Doritosami. Typek oczywiście siedzi sam i gra po sieci z e-kolegami.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie reklamę w takim stylu zrobioną pod kątem Xboxów.

Słychać jedynie dźwięki wystrzałów z hejlo i girsów, a cały pokój zawalony Mountain Dew i Doritosami. Typek oczywiście siedzi sam i gra po sieci z e-kolegami.

A co tam gadasz.... Przeciez my Sonoklapy heh

Opublikowano

Reklama fajna, ale ciutke przekłamana. Zabrakło kominka i butelki drogiego wina w pokoju

Opublikowano

Co jest takiego niezwykłego w tej reklamie? Dużo fajniejsze były te wspominki co je przed E3 jako odliczanie zrobili. Tam była trochę #nostalgia i #hype, teraz jakoś niespecjanie. Spot trochę 2jazzy4me, ale ostatecznie całkiem OK.

<xbot>Przy włączaniu PS3 mógł tylko wyskoczyć prompt o update systemu by było trochę bardziej realistycznie</xbot>

Opublikowano

Widać poziom klapersów :) Buractwo i nic więcej :)

Pop: Moją pierwszą konsolą było Atari 2600, później PS2. 

Yano: Jesteś za głupi żeby mnie obrazić takim kiepskim pojazdem, przykro mi :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Akurat twój poziom przebija wszystko.

Opublikowano

Don w formie, smieje sie ze podoba nam sie reklama plastiku a sam za swoj plastik to by sie pociachal ;)

Opublikowano

Za kolejne prywatne podjazdy będą rozdawane nagrody... :diablo:

Także ten tego...

Opublikowano

Genialna nowa reklama PS4 #demfeels. Czyżby dźwięk startup PS4 był ten sam co dwójki?

Mówisz konsola, myślisz PlayStation.

PS. Wspomnienia wróciły, zupełnie jakbym widział swój pokój. :)

Opublikowano

Don w formie, smieje sie ze podoba nam sie reklama plastiku a sam za swoj plastik to by sie pociachal ;)

Ale za PS2 czy za PS3?

Opublikowano

Co jest takiego niezwykłego w tej reklamie?

Jak byś 1995 zamiast jedzenia gilów z nosa grał w na PSX, to byś wiedział co w tym takiego za(pipi)istego.

Opublikowano

Jak byś 1995 zamiast jedzenia gilów z nosa grał w na PSX, to byś wiedział co w tym takiego za(pipi)istego.

Może nie od 1995, ale 1997 i później już konsole i komputery mi towarzyszyły nieustannie. Sorry, moją pierwszą konsolą był NES, wcześniej jeszcze grałem na Amidze u wujka. Superfrog, Wormsy, Settlers, Teen Agent, Sensible Soccer i miliony innych dyskietek, na NES-ie oczywiście Mario, Duck Hunt (miałem pistolet!!), Dr Mario. Od 2001 kupiłem PC, aż do 2006 gdy PS2 sobie sprawiłem. PS2 za to miał kuzyn, pamiętam jak krótko po premierze dostał od ojca z Kessenem i całe dnie próbowaliśmy rozgryźć, o co tam chodzi :D. Ostatecznie demo dyski były ciekawsze (demko Ratcheta mieliśmy ograne wskroś, wszerz, od tyłu i po rosyjsku).

No ale oczywiście, pojazd za wiek na propsie :). To jest zawsze udane, wszak tego za chuya nie da się zmienić, więc zawsze można się do tego uciec. Szkoda, że to działa tylko wtedy, kiedy rozmówca nie ma rodziny, znajomych i wychowywał się w piwnicy i wtedy faktycznie, może nie miał styczności z tym, czym drugi próbuje się wywyższać. Wtedy radzę nie mierzyć wszystkich swoją miarą.

Opublikowano

Wiesz Yeti, dla Ciebie alternatywą "jedzenia gilów z nosa" było siedzenie w czterech ścianach przed TV, a dla innych dzieciaków, którymi rodzice się interesowali, np. wspólne wycieczki itp. głupoty ;) 

Opublikowano

Don przed wszelkimi pojazdami chroni cie pole siłowe z kasy którą dostajesz od microsoftu

A reklama jak reklama calkiem ok. Ale szalu nie robi

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Genialna nowa reklama PS4 #demfeels. Czyżby dźwięk startup PS4 był ten sam co dwójki?

Mówisz konsola, myślisz PlayStation.

PS. Wspomnienia wróciły, zupełnie jakbym widział swój pokój. :)

Gdzie ten lord playstation na wygodnej kanapie?

Siedzi zgarbiony jak jakis pecetowiec.

Co za wstyd dla calej ps rasy.

Opublikowano

Wiesz Yeti, dla Ciebie alternatywą "jedzenia gilów z nosa" było siedzenie w czterech ścianach przed TV, a dla innych dzieciaków, którymi rodzice się interesowali, np. wspólne wycieczki itp. głupoty ;)

Boszeeeee, trolling niemal na poziomie daddiego.

Opublikowano

Ja (pipi)e, co za pojazd na forum o grach - "jesteś debilem że siedzisz w czterech ścianach przed TV, ja to w gierki nie gram, tylko chodzę z rodzicami na spacery." Jak chcesz poklasku za takie posty to spróbuj na spaceryextreme.info, bo tu każdy jednak lubi spędzać czas przed konsolą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.