Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak dvd ps2

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Płatny online i brak możliwości odpalania mp3? To ja już wolę wolny XMB w trójce.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Na oficjalnej stronie Electronic Arts stoi jasno, że posiadacze Xboksów 360 Slim w wersji 4GB (tylko z pamięcią flash) po prostu zagrać w Battlefield 4 nie będą mogli. Nigdy. Powód jest prosty - brak twardego dysku, który potrzebny jest przy instalacji gry, zajmującej 2GB miejsca. Niestety kod Battlefield 4 jest napisany w ten sposób, że instalacja może odbyć się tylko na dysku twardym.

Opublikowano

>rok pański 2013

>PlayStation 4 u YETI

>trójkąt na obrazku z Banderasem, ustaw jako tapetę, "przepraszamy ale nadkonsola nie obsługuje ustawiania własnych tapet", przekierowanie do płatnych tapet w PSStore

> X na pliku MP3, "unknown filetype"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDXXXXXXDDDDDDDDDDDDD O (pipi)A TRZYMAJCIE MNIE

I te posty Mendrka o tym jak konsole są do wszystkiego od czasu online, ale (pipi) rozumiecie to, że podłączacie pena do "nadkonsoli" i nie pokazuje Wam MP3? Ja yebie xDDDDD

Opublikowano

serio nie korzystacie z mp3? ja na ps3 swojego czasu bardzo czesto odpalalem mp3 i sluchałem przez nią muzy. Jakby jeszcze ps3 mogło podkładać własną muzę do gier to już w ogóle ten ficzer byłby potrzebny.

ps. ps3 i vita dostały super aplikacje do radia internetowego. Szczególnie na vicie będzie to się super sprawdzać. Odbiera chyba wszystkie znane polskie radia internetowe

Opublikowano

Lipa z tym mp3, bo sam często słucham muzyki poprzez PS3. Może do końca roku wyrobią się z patchem, Yoshida już potwierdził, ze zabiorą się za to.

Opublikowano

Na bank z tym coś zrobią. W aż takie strzały w kolano nie wierze

Opublikowano

Czyli PSX > PS4?

Nie wiem czy wiecie (w sensie mazzeo na pewno nie wie), ale PSX byl fenomenalnym sprzetem do odtwarzania audio CD, zwlaszcza pierwszy model. Znawcy mowia, ze wrecz bardzo hi-endowym.

zgadzam się, co więcej jego obsługa była tak banalnie prosta, że często używaliśmy go jako stricte odtwarzacza CD nawet bez TV (na pamięć znało się przyciski na padzie). 

Nieważne czy ktoś z tego korzysta czy nie, ważne, że daje taką możliwość. Ja np nie korzystałem ,ale wiedziałem że w razie czego mogę. To jak z odczytywaniem zdjęć z karty pamięci przez telewizor. Nikt nigdy nie korzysta, ale jak nagle wpada znajomy, robi foty to można na szybko je oglądnąć na 50 calach a nie na 2 calowym ekraniku aparatu. 

Tak samo jest tutaj, ja odtwarzałem na PS3 sporo CD, korzystałem również z Media Serwera. Najbardziej boli mnie to, że w PS4 upatrywałem już całkowitego kombajnu, który obsłuży wszystko cokolwiek do niego wsadzisz. CD, SACD, DVD, SDVD, BD, mp3, mkv, tłoczki, nagrywki, zdjęcia w każdym formacie, odtwarzanie własnych mp3 podczas grania i jednocześnie crossgame talk, a do tego zaoferuje jeszcze płatne opcje jako subskrypcję. Wtedy to jest coś, co staje się naturalnym sprzętem w domu i zwiększa się znacznie spektrum użytkowników. Tymczasem dostajemy naprawdę okrojony sprzęt i co teraz - znów witamy odtwarzacz CD oraz media player trzeciej firmy? Z jednego urządzenia (PS3) się nagle robią 3? 

to jakieś g.ówno jest. 

Opublikowano

patch, zeby mozna bylo sluchac mp3.

O ja pyerdole, jaka zenada.

Podobna do slynnego braku mozliwosci wysylania mmsow na iphone.

Opublikowano

+ brak mozliwosci przeslania czegos przez BT na inne urzadzenie

lekkie apple style tu leci

na mkv to nie ma co liczyc

Opublikowano

I te tłumaczenia konsolomaniaków, że z mp3 nikt nie korzysta i niepotrzebne. No, ale jak znajomi przyjdą to lepiej mieć laptopa pod ręką (oczywiście z Linuksem, bo Windowsa nikt przecież nie ma), bo z nadkonsoli w 2013 roku muzyki sobie nie odpalisz xD. Ostatni obrazek Suavka jest tak bardzo prawdziwy, że głowa mała.

Opublikowano

Ana żydboksie będzie można? Jak sytuacja wygląda?

Opublikowano

Tylko po co ten lament? Jak napisał Waldek, to nie jest jakas istotna rzecz, ale szkoda, ze jej nie ma, co nie oznacza, że dostaniemy mp3 np. tydzień po premierze.

Ważne, ze gry chodzą w 1080p w przeciwieństwie do konkurencji.

Opublikowano

serio nie korzystacie z mp3? ja na ps3 swojego czasu bardzo czesto odpalalem mp3 i sluchałem przez nią muzy. Jakby jeszcze ps3 mogło podkładać własną muzę do gier to już w ogóle ten ficzer byłby potrzebny.

PS3 mogło... w wybranych grach. Ja bardzo często z tego korzystałem - np. W Burnout Paradise czy NFS HP albo WHD

Opublikowano

A o co ja mam mieć ból du,py? Na PC mogę sobie puścić muzykę na milion sposobów, tapetę też mogę zmienić. Na kąputerze z 2010 roku za 1000 zł. Ale konsolomaniaki z nadkąsolą niesioną pod pachą by sąsiad zobaczył niestety już nie odpalą sobie muzyki. No ale jak niewiadomo co napisać to potem takie kwiaty wychodzą. Co, teraz pewnie gry najważniejsze, podobno większość nawet w 1080p z tych wszystkich pięciu które w tym roku wyjdą. Temat już i tak od jakiegoś czasu jest bekowy na maxa, ale teraz dostarczacie na całego xD.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tylko po co ten lament? Jak napisał Waldek, to nie jest jakas istotna rzecz, ale szkoda, ze jej nie ma, co nie oznacza, że dostaniemy mp3 np. tydzień po premierze.
Ważne, ze gry chodzą w 1080p w przeciwieństwie do konkurencji.

Wazne to jest to, ze za 1800 pln i gry za minimum 250 pln sztuka dostajemy niedoyebane produkty.

To jest (pipi)a wazne.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Dziwne jest to płakanie na brak mp3 w konsoli, kiedy każdy ma przynajmniej kilka urządzeń do tego zdolnych. U mnie jest to np., sprzęt audio, smart tv, laptop, stacjonarka, smartfon, odtwarzacz mp3, dvd manty, ostatnio się dowiedziałem że nawet w piekarniku mogę to robić. Na sprzęcie audio słucham muzyki, a na konsoli gram w gry i nie potrzebuje kolejnego duplikowania funkcji. W PS3 i X360 nie skorzystałem z tej opcji ani razu, bo niby po co?

Opublikowano

A o co ja mam mieć ból du,py? Na PC mogę sobie puścić muzykę na milion sposobów, tapetę też mogę zmienić. Na kąputerze z 2010 roku za 1000 zł. Ale konsolomaniaki z nadkąsolą niesioną pod pachą by sąsiad zobaczył niestety już nie odpalą sobie muzyki. No ale jak niewiadomo co napisać to potem takie kwiaty wychodzą. Co, teraz pewnie gry najważniejsze, podobno większość nawet w 1080p z tych wszystkich pięciu które w tym roku wyjdą. Temat już i tak od jakiegoś czasu jest bekowy na maxa, ale teraz dostarczacie na całego xD.

Bez przesady xD Chyba nie myślisz że użytkownicy ps4 będą zazdrościć tobie tego że możesz zmienić tapete xD

Poza tym dużo osób jak np ja ma i komputer i konsole. Ico teras?

Tak jak yeti napisał. SZKODA że nie ma tych mp3, ale to miał byc dodatek do KONSOLI. KONSOLE kupujemy do gier. I prędzej nazwe dziecko Tymon niż ty odpalisz na swoim kompie którąkolwiek gre na ps4 w zbliżonych ustawieniach. Sad but true rejwen

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

A o co ja mam mieć ból du,py? Na PC mogę sobie puścić muzykę na milion sposobów, tapetę też mogę zmienić. Na kąputerze z 2010 roku za 1000 zł.

Do(pipi) jeszcze że arkuszy excela edytować na ps4 nie można. Po raz kolejny wychodzi twój młody wiek, bo nawet nie zdajesz sobie sprawy, że konsola ma służyć do grania w gry.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Observer ale pyerdolisz. To teraz wyobraź sobie, że niektórzy (np. ja) lubią mieć wszystko w jednym pudełku, wygodnie koło TV a nie srać się chociażby z przełączeniem wejść/wyjść audio w ampli bo mp3 z tego, filmy z tego, cd z tego z bd z tego. no (pipi)a mamy już prawie 2014 roku ....Jeżeli dodamy, iż w konsolach zwwsze był montowany laser dobrej jakości to coś tu jest nie halo. 

ALE CIEKAWA UWAGA - zauważyliście, że console wars zmieniło się w PC vs PS4? nikt już o Xie nawet nie pisze. M$ widze dostarczył konsolę de facto na jedną generację. Mistrzowie jak nic. 

Opublikowano

Samochod sluzy do jezdzenia.

Dany mercedes ma ABS, ESP i poduszke powietrzna.

Wychodzi nowy model i nie ma ani ABS, ani ESP, ani poduszki.

Da sie jezdzic? Da sie.

Dobrze, ze wy.(pipi)ali te dodatki dla niedzielnych kierowcow, teraz merol wreszcie jest fura dla prawdziwych mezczyzn.

Logika observera.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

O, zaczęło się ciśnięcie po wieku, w spince o mp3 w nadkonsoli xD. Gry są najważniejsze, chyba nawet 10 minut nie minęło zanim to napisaliście. Czekam aż mi po mamie pojedziesz. Dostarczajcie dalej, IKS DE DE DE.

Dziadek mi opowiadał, że nawet na PSX mógł słuchać audio cd. Ja jestem młody gów,niarz przyzwyczajony do multimedialności, więc wybaczcie starsi Panowie, mi się brak odtwarzania mp3 w mojej zielonej główce nie mieści.

Opublikowano

Chu.jowe porównanie czezky. Raczej wychodzi mercedes 2012 ma odtwarzacz mp3, wychodzi 2013 ma kaseciak. Dalej jest zayebiście ale niesmak pozostaje

Opublikowano

Dany mercedes ma ABS, ESP i poduszke powietrzna.

Wychodzi nowy model i nie ma ani ABS, ani ESP, ani poduszki.

Da sie jezdzic? Da sie.

Dobrze, ze wy.(pipi)ali te dodatki dla niedzielnych kierowcow, teraz merol wreszcie jest fura dla prawdziwych mezczyzn.

Logika observera.

Raczej tak:

Wychodzi nowy model i nie ma odtwarzacza mp3

Da sie jezdzic? Da sie.

Opublikowano

No nie wiem, ja na zydboksie dawalem wlasna muze zamiast sluchac tego guwna, ktore dawali do OST.

Czy to nie sony wmawialo wszystkim przez lata, ze PS3 does everything?

TAK (pipi)A CZY NIE TAK?

Edytowane przez Jaczes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.