Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady xD Chyba nie myślisz że użytkownicy ps4 będą zazdrościć tobie tego że możesz zmienić tapete xD

Haha jaki pocisk xD.

Rejwen będzie mógł zmieniać tapety i słuchac mp3, a nam pozostaną tylko gry. :(

Następny po sutqu ze swoim pc, tamten opałem Bf4 na sprzęcie, który 3 lata temu kosztował 2tys, a ten może sobie słuchac mp3 i zmieniać tapety. Dobre te gimbusowe blacharze, a prawda jest taka, ze rodzice nie chcą kupić konsoli do gier za prawie 2tys, to został pc i tibia.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Po co w te mp3 w konsoli ? W tv maja usb i bez problemu mozna włączyć mp3'ke

Opublikowano

Czujecie motyw gości, którzy korzystają z PS3 tylko jako z odtwarzacza MP3 i do grania w Fifę? Ja też nie dawałem wiary temu ale tacy są. 

Opublikowano

A wracając do 720p w CoD

americanpie720pz5pik.gif

haha xD

Opublikowano

Bez przesady xD Chyba nie myślisz że użytkownicy ps4 będą zazdrościć tobie tego że możesz zmienić tapete xD

Haha jaki pocisk xD.

Rejwen będzie mógł zmieniać tapety i słuchac mp3, a nam pozostaną tylko gry. :(

Następny po sutqu ze swoim pc, tamten opałem Bf4 na sprzęcie, który 3 lata temu kosztował 2tys, a ten może sobie słuchac mp3 i zmieniać tapety. Dobre te gimbusowe blacharze, a prawda jest taka, ze rodzice nie chcą kupić konsoli do gier za prawie 2tys, to został pc i tibia.

O (pipi)a, ale mnie rozgryzłeś :(. Na szczęście ciebie stać na osobne odtwarzacze na dvd i mp3 (i składki na Diablo 3 teź), ja jestem biedny i smuci mnie fakt, że jak już mi rodzice kupią na koniec gimnazjum nadkonsolę to nie posłucham muzyki.

Czujecie motyw gości, którzy korzystają z PS3 tylko jako z odtwarzacza MP3 i do grania w Fifę? Ja też nie dawałem wiary temu ale tacy są.

Tak, bo ludzie się dzielą tylko na tych, którzy non-stop słuchają tylko mp3 na konsoli i na tych, którzy grają cały czas w Killzone. Bez dźwięku nawet. Nie ma nic pośrodku.

Opublikowano

sonoklapy by sie nawet nie zajeły wysmiewaniem  w xie braku odczytu plyt cd i mp3, przy tych kolosalnych babolach ktore sa takie rzeczy sa niezauwazalne.

Odtwarzanie plyt cd i mp3 przez konsole +telewizor zawsze wydawało mi sie czyms niepełnosprawnym, dwa pradozery na ktore sie czeka by sie wlaczyly do odtworzenia muzyki, i szukanie pada by spauzowac?

Opublikowano

Moim zdaniem „kastracja” (czasowa lub nie) nowej konsoli Sony z możliwości odtwarzania mp3 i płyt audio to niestety skok na naszą kasę. Chcesz zapodać z poziomu PS4 kup u nas i będzie ok. Sorry ja na mojej PS3 mam zrzucone moje płyty audio i lubię sobie je zapodać z poziomu konsoli bez konieczności żonglowania krążkami CD. Miałem nadzieję, że jak kupię PS4 to PS3 odstawię do innego pokoju i tam dokona swoich dni. Niestety będę zmuszony trzymać obie konsole pod telewizorem .

Konsola jest do gier – ok, lecz my gracze zostaliśmy już przyzwyczajeni do pewnych udogodnień, których nadal od producentów sprzętu oczekujemy (ja oczekuję).

Opublikowano

Sytuacja ekstremalna, ale z własnego doświadczenia widzę że część konsol moich znajomych była kupowana jako multimedialne centrum rozrywki. Baza filmów ściągana z bazy w PC, to samo z muzyką, zdjęciami. Nie mówię nawet o przerobieniu konsoli i zabawie programami homebrew, które rozbudowują możliwości multimedialne PS3. 

Łatwiej taki zakup uświadomić żone/dziewczynie/rodzinie, niż kupno konsoli do gierek. 

Opublikowano

Po co w te mp3 w konsoli ? W tv maja usb i bez problemu mozna włączyć mp3'ke

to może jeszcze raz bo widzę, że nie kumacie. 

PS3 mam podpięte do ampli wejściem optycznym na wszystkie głośniki. TV nie mam podpięte do żadnych głośników. Czyli rozumiem, że w imię litowania się nad Sony mam zacząć słuchać mp3 przez pierdziochy w tv lub kupić mp3 player i podłączyć do ampli? 

Aha. 

Opublikowano

słuchasz mp3 przez kabel optyczny i amplituner na zewn. głosnikach?

No ale masz racje, lepiej miec niz nie miec.

Opublikowano

no nie jest zawsze tak, że słucham mega dobrej muzyki i potrzebuję jakości (do tego mam wysokiej jakości CD których i tak na PS4 nie odtworzę LOL), puszczam czasami jakiś smooth jazz czy innej ch,ujstwa do kotleta. To było proste, odpalasz ps3, muzyka --> play i tyle. 

Oczywiście dam sobie radę i przeniosę się całkowicie na iTunes, może zainwestuję w AppleTV. Nie zmienia to faktu, że ch,uj wie dlaczego Sony cofa możliwości swojego produktu.

Przykład Observera z autem jest spoko, gdyby Merol nagle cofnął obsługę MP3 w aucie to jeździć się dalej da, ale brak możliwości odtworzenia bazy audiobooków niesmak by pozostawił. Dlatego zupełnie nie rozumiem gadania "kto tam słucha, co to za pierdoły, kto dziś słucha muzyki na CD". No (pipi)a ja. 

Opublikowano

no i?

beka...wiadomo, że to gry są najważniejsze w konsolach ale płaczę ze śmiechu z argumentów, że niby mp3 nikogo

Opublikowano

no to jest subiektywne zdanie, jesli konsola ma kosztowac tyle ile bedzie, kosztem odebrania MI takich pierdół, so let  it be.

Opublikowano

PS3 mam podpięte do ampli wejściem optycznym na wszystkie głośniki. TV nie mam podpięte do żadnych głośników. Czyli rozumiem, że w imię litowania się nad Sony mam zacząć słuchać mp3 przez pierdziochy w tv lub kupić mp3 player i podłączyć do ampli? 

MP3 słuchasz z PS3 przez kabel optyczny, a TV oglądasz przez "pierdziochy w tv"? Dla mnie to nielogiczne.

Opublikowano

wg. mnie to po prostu przypadkowy fail podyktowany szybkością prac i goniącym terminem premiery. Wierzę w siłę patchy. Przecież to nawet z politycznego puntu widzenia jest bez sensu - odpalają sklep i kupujesz tam muzykę, okej. ale w takim razie niech zrobią tak, że PS4 jest główną bazą muzyki w domu, centrum muzycznym na którego się zgrywa się całą muzykę oraz kupuje nową, a nie tak, że na PS4 ktoś coś kupi, na itunes coś ktoś kupi i ma jeszcze 50GB muzyki zripowanych CD. Kumacie o co chodzi - produktowo chciałbym na miejscu ludzi z Sony zachęcić aby korzystali z PS4 jako źródła muzyki wszelakiej w domu, a wtedy zakupy muzyczne na PSN będą naturalną koleją rzeczy. 

Observer - dźwięk z TV mam puszczony również na ampli - z głośników TV nie korzystam w ogóle. 

Opublikowano

Brak mp3 w PS4 może być podyktowany softwarowo czy to jakiś problem z hardware? Jeżeli to pierwsze to może jakieś problemy licencyjne? 

Opublikowano

Sony chcialo zarobic na music unlimited - 59,99$ (41,99$ for ps+ members)

Opublikowano

Żadne problemy licencyjne. Zwyczajnie chcą żeby ludzie korzystali z ich serwisu muzycznego. Jeśli będzie duży hałas, to pewnie w nowym firmware dadzą obsługę MP3.

Opublikowano

Observer ale pyerdolisz. To teraz wyobraź sobie, że niektórzy (np. ja) lubią mieć wszystko w jednym pudełku, wygodnie koło TV a nie srać się chociażby z przełączeniem wejść/wyjść audio w ampli bo mp3 z tego, filmy z tego, cd z tego z bd z tego. no (pipi)a mamy już prawie 2014 roku ....Jeżeli dodamy, iż w konsolach zwwsze był montowany laser dobrej jakości to coś tu jest nie halo. 

ALE CIEKAWA UWAGA - zauważyliście, że console wars zmieniło się w PC vs PS4? nikt już o Xie nawet nie pisze. M$ widze dostarczył konsolę de facto na jedną generację. Mistrzowie jak nic. 

przełączenie wyjść/wejść audio w ampli zajmuje mi jedną sekundę... pilotem. PC ( który ponoć ciągnie BF4 na full, a nie radzi sobie z PES 13, w którym mam kartę muzyczną za 700 zł i słucham flac z głośników i tuby jamo przez ampli pionera ). Jak ktoś lubi mieć 1000 funkcji w jednym to już jego problem, ale mp3 w konsoli jest bezsensu. W cywilizowanych krajach, są tanie jak barszcz usługi stremowania muzyki z sieci przez konsole i pewnie tutaj też tak będzie.

Opublikowano

Observer ale pyerdolisz. To teraz wyobraź sobie, że niektórzy (np. ja) lubią mieć wszystko w jednym pudełku, wygodnie koło TV a nie srać się chociażby z przełączeniem wejść/wyjść audio w ampli bo mp3 z tego, filmy z tego, cd z tego z bd z tego. no (pipi)a mamy już prawie 2014 roku ....Jeżeli dodamy, iż w konsolach zwwsze był montowany laser dobrej jakości to coś tu jest nie halo. 

ALE CIEKAWA UWAGA - zauważyliście, że console wars zmieniło się w PC vs PS4? nikt już o Xie nawet nie pisze. M$ widze dostarczył konsolę de facto na jedną generację. Mistrzowie jak nic. 

przełączenie wyjść/wejść audio w ampli zajmuje mi jedną sekundę... pilotem. PC ( który ponoć ciągnie BF4 na full, a nie radzi sobie z PES 13, w którym mam kartę muzyczną za 700 zł i słucham flac z głośników i tuby jamo przez ampli pionera ). Jak ktoś lubi mieć 1000 funkcji w jednym to już jego problem, ale mp3 w konsoli jest bezsensu. W cywilizowanych krajach, są tanie jak barszcz usługi stremowania muzyki z sieci przez konsole i pewnie tutaj też tak będzie.

yhy na bank bedzie w pl....pewnie znowu ps4 zostanie z iplą i tv player i wzorem ps3 minie nas vidzone, wypozyczalnia filmów czy inne bajery

Opublikowano

A ci dalej nawalają o mp3 ;F

WIECIE, XBOX ONE, MULTIMEDIALNY KOMBAJN TEŻ NIE BĘDZIE OBSŁUGIWAŁ MP3. WIECIE? CHŁOPAKI? PS4 JEST DLA GIER, PODOBA MI SIĘ TO, JAKBYM GRAŁ ZNÓW NA SNESIE. PLUS DLA SONY.

a tak poważnie to na 100 procent będzie patch.

Opublikowano

noga, no ale może skumaj, że po wielu latach zbierania muzyki mam naprawdę pokaźną bibliotekę zripowanych CD Audio i "usługę streamowania muzyki" mam głęboko w pompie. Rozumiem, że wg Ciebie usługa włączenia płyty CD na PS4 również jest "niecywilizowana"?

Tak jak mówię, da się bez tego żyć, ale robienie z ch,uja królika, że nic się nie stało, że super, ojej ojej oj tam oj tam mp3 nikogo jest przegięciem pały - sam fakt braku rozwijania sprzętu jest dla mnie robieniem sobie jaj z klienta. Zauważcie również, że takie akcje wychodzą na 30 dni przed premierą dopiero, jakoś (pipi)a nikt wcześniej nie pokwapił się aby o tym powiedzieć, a nie wierzę, że "to było jeszcze ustalane"

ps. oby Figaro miał rację. 

Opublikowano

Sony chcialo zarobic na music unlimited - 59,99$ (41,99$ for ps+ members)

Żadne problemy licencyjne. Zwyczajnie chcą żeby ludzie korzystali z ich serwisu muzycznego. Jeśli będzie duży hałas, to pewnie w nowym firmware dadzą obsługę MP3.

Czyli typowe korporacyjne s(pipi)ielstwo. Skoro wrzucili kasę w to całe Music Unlimited to będą iść w zaparte. 

Opublikowano

ale jaja z tymi xbox 4gb ktore nie beda mogly nigdy odtworzyc b4.

To chyba nawet jest nie do pojecia jak mozna takie cos zrobic graczom, przypomina to sytaucje ze mam komputeri  nie mam karty graficznej ktora pociagnie gre.

Ale tu jest gorzej, tu trzeba wymieniac cala konsole.

Opublikowano

co wy z tym patchem, przeciez to nie chodzi o to ze nie umieli zrobic obslugi mp3 albo zapomnieli

chca wypromowac jakies guwno zwane music unlimited i okrasc nas z piniendzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.