Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@władek

No porównywałem wczoraj swój screen z wersją PS4/XO to generalnie jedyna różnica jaka jest to u mnie jest lepsze AA i te 1080p, ale za to mniej FPS. Oprócz tego jest niemalże identycznie. Więc tak, można potwierdzić, że wersje next-gen to prawie ustawienia High z PC, prawie bo jednak jest mniejsze AA na konsolach. Reszta to zabawa z kontrastem i kolorami, bo na konsolach widać, że kolory są żywsze.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Macie tą specyfikację, chociaż i tak będą głosy "e fake to nie może tak działać" "oszust!!!111" "wypier.dalaj na cdaction" i właśnie tego chciałem uniknąć znając tutaj "znawców", którzy PC widzieli w Biedronce.

CPU: AMD Athlon X4 640 3.0Ghz, 4Gb Ram 1333Mhz, GeForce GTS 450 1Gb.

Tyle powinno wystarczyć forumowym "specom".

A przede wszystkim mam porządek na kompie, bo jak czytam w necie ludziom na Titanach ch.ujowo działa, bo prawda jest taka, że jak się nie dba to chociażbyś i się zes.rał to będzie ch.ujnia.

Pozdrawiam. :bye:

i wg ciebie to na screenie wyglada tak jak na ps4?

Mam ten sam prawie sprzet, tylko x3 a nie x4, co akurat tutaj roznicy nie robi, w weekend robie formata akurat wiec bede mial czysty komputer, zobaczymy czy poczuje ps4 po instalacji.

wiedzialem ze bedziesz szczekał

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Tylko, że jak na razie to Ty i Tobie podobni szczekacie najwięcej. :)

Ale spoko, bawcie się dalej sami, bo to nie moja liga. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Macie tą specyfikację, chociaż i tak będą głosy "e fake to nie może tak działać" "oszust!!!111" "wypier.dalaj na cdaction" i właśnie tego chciałem uniknąć znając tutaj "znawców", którzy PC widzieli w Biedronce.

A przede wszystkim mam porządek na kompie, bo jak czytam w necie ludziom na Titanach ch.ujowo działa, bo prawda jest taka, że jak się nie dba to chociażbyś i się zes.rał to będzie ch.ujnia.

LOL 

http://www.youtube.com/watch?v=HLumJBURg8Q

To przypomina wersje current genową , ustawiania LOW ,20-30fps, itd nawet nie należy dyskutować o wersji next gen w kontekście tego .

Proszę państwa jako że przesadne babranie się technikaliach  zbyt wielu nie interesuje , przy dyskusjach konsola vs pc koniecznie szczegóły( specyfikacja, ustawiania  i screeny) , jedna strona ma tendencje do koloryzowania by uniknąć niepotrzebnego szumu i niedomówień na wiele stron :yes:

Edit

Nie ma tam nic niemalże identycznego, daj sobie spokój, niebawem będzie video wysokiej jakości na gamersyde i ośmieszysz się:D

Edytowane przez władzisław pierwszy

Opublikowano

Jak już się bawimy w PC znafców, to ja mam Q6600@3Ghz, 2x2Gb DDR2, Radosława 5850@875@1200 Mhz. Na rozdziałce 1600x900 (taki monitor) na ustawieniach wszystko HIGH jest około 40-50FPSów. Mogę poczuć PS4? czy nie?

Opublikowano

zalezy jakiego screena wkleisz

Opublikowano

Logika betonów:

Rozmowa o jednym(pełniak BF4), wrzucanie filmików do czegoś nieaktualnego(beta BF4).

Ofc zapomnijmy o tym, że :

a) multi w BF jest brzydsze niż single

b) beta chodziła mega ch.ujowo, mnóstwo ludzi z potworami miało problemy z płynnością, dropy fps itp

Brawo. :)

EOT z mojej strony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Proszę państwa jako że przesadne babranie się technikaliach  zbyt wielu nie interesuje , przy dyskusjach konsola vs pc koniecznie szczegóły( specyfikacja, ustawiania  i screeny) , jedna strona ma tendencje do koloryzowania by uniknąć niepotrzebnego szumu i niedomówień na wiele stron :yes:

I w związku z tym ? może to moje wrażenie ale chyba zabrakło puenty twej wypowiedzi.....

Opublikowano

Wypier.dalaj na cdaction, oszuście.

A czyli jednak 30FPS , i zmyte tekstury? No własnie widzimy że sobie radzi podobnie do ps4

Nie podobnie tylko lepiej. :teehee:

Opublikowano

Buahahahahahahahaha 

Opublikowano

sony to kretyni, wydaja sprzet w 2013 na 8 lat, a pewien polak odkrył optymalne ustawienie sprzetu  z 2010 roku ktory pewnie jest bez OC na którym gry wygladaja nawet lepiej.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Logika betonów:

Rozmowa o jednym(pełniak BF4), wrzucanie filmików do czegoś nieaktualnego(beta BF4).

Ofc zapomnijmy o tym, że :

a) multi w BF jest brzydsze niż single

b) beta chodziła mega ch.ujowo, mnóstwo ludzi z potworami miało problemy z płynnością, dropy fps itp

Brawo. :)

EOT z mojej strony.

Wbrew obiegowym mitom od bety nie zmieniło się wile( a już na pewno nie na tej konfiguracji), nie dziwota dzisiejsze "bety"  3 tygodnie przed premiera to dema.

"w związku z tym ? może to moje wrażenie ale chyba zabrakło puenty twej wypowiedzi....."

W sumie zgadza się., pienty nawet dwie

- Nie chciałbym być nie miły ale na gafie(czy dowolnym forum pececiarskim, gts450 i bajkach o max detalach ) za takie zwodzenie byłby ban,

- Refeksja numer dwa. Konsolarze  kupują konsole aby miedzy innymi nie babrać się w specyfikacjach , efekt uboczny jest taki że master race naturalnie uwarunkowana do szarpania się ze sprzętem wymyślą takie bajki głowa mała, które potem czytamy w komentarzach na internetach  (szczególnie w sezonie  dużej ilości exkluziwów. :D) Wręcz pozwalając sobie wmówić bzdury Console master race, brothers!  step your game up! ( zacznijcie od  mojego siga i "mocny pc" :D )

Edytowane przez władzisław pierwszy

Opublikowano

grubo xD mw2 to ostatnia kupa z tej serii jaką kupiłem. później nie ograłem nawet żadnej używki tego łajna.

yebać kol of diuti

Opublikowano

lN2RBUd.jpg

:D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

O, to tak jak na ps3 I 360.

Opublikowano

wszyscy wiedza, ze wspiera i nikt temu nigdy nie zaprzeczal... ale mocy mu brakuje. PRowe pieprzenie nelsona... chociaz z Ghostem to akurat smiech na sali.

Opublikowano

Larry ma ch,ujowa pracę, to jak bronic Macierewicza i jego dwóch wybuchów podczas lotu tupolewa do góry nogami nad złamana brzoza z i zamachu ktore przezyły 3 osoby.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

lN2RBUd.jpg

:D

"Damage control"

xDDDDD

Najnowszy tweet Kaza:

We are changing the name of our “Sony Music Unlimited” service just for PS4. It will be called “Sony the Music you are Limited to”

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

The Mini can fully support 21 people inside. Individual crowds can determine what seating arrangement works best for them.

idxQ5tMSIPsHn.jpg

marcsedgegcq7o.jpg

i cant see shit! xDDDDD

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Ja nadal niedowierzam jak MS mogl zrobic takiego bubla po 360.

Do kogo jest kierowana ta konsola?  Dla ludzi ktorzy zbytnio nie maja czsu na gry i czasami pograja w call of duty? Ktorym zbytnio grafika nie robi wrazenia?

Nawet namowienie takich casuali,ze mozesz kupic konsole za 500 $ aby ogladac tv jest wrecz pomyslem z kosmosu

Opublikowano

nie przypominam sobie by kiedykolwiek była taka beka z konsoli, a wszystko przed nami, przyznam ze bardziej nie moge sie doczekac porazki xa niz triumfu ps4.

Opublikowano

Uwaga, jestem insajderem z gafa i udało mi się sfotografować szpiegowską aparaturą kabel ładujący pada od xnone

311o2v6.jpg

Dzięki takiemu rozwiązaniu użytkownicy będą mieli szansę na pełne doświadczenie pixelartowej maestrii dekodera nowej generacji

Opublikowano

Okładka edge zupełnie jak ign xbox

nie przypominam sobie by kiedykolwiek była taka beka z konsoli, a wszystko przed nami, przyznam ze bardziej nie moge sie doczekac porazki xa niz triumfu ps4.

Mr iwata też zaszalał, wczorajsze sprawozdanie o sprzedaży wiiu  w europie i  " negtive shipments -10tys" czyli sprzedali poniżej zera bo dostali zwrot od sprzedawców... przyznam ze śmiechłem, please undertsand

Opublikowano

Uwaga, jestem insajderem z gafa i udało mi się sfotografować szpiegowską aparaturą kabel ładujący pada od xnone

311o2v6.jpg

Dzięki takiemu rozwiązaniu użytkownicy będą mieli szansę na pełne doświadczenie pixelartowej maestrii dekodera nowej generacji

przeciez pad od xbox one ma byc na paluszki wiec o zo chozzi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.