Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Widze po flejme z mp3 wrocil normalny stan uwielbienia nadkonsoli  :wub:

1376587_10151804945682804_1385326579_n-3

Podobno mają dodać mp3 i DLNA i kilka innych ficzerów w drugim patchu. Wg pewnej strony. Zobaczymy.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Widze po flejme z mp3 wrocil normalny stan uwielbienia nadkonsoli  :wub:

Nic dziwnego, w końcu zapowiedź nowych gier jest ważniejsza w konsoli do gier, niż mp3. Które zresztą powrócą w patchu:

The future update that is in process to be rolled out shortly after the PS4′s launch(November 15th) will include the following detailed features listed below:

• Legacy headset support
  • Mp3 support for not only in-game but non gaming as well.
  • Suspend and resume play feature

http://couchjockeyz.com/mp3-support-dlna-and-more-features-to-follow-on-2nd-ps4-update/

Edytowane przez Observer

Opublikowano

a jesli ta zagrywka z mp3 byla wlasnie po to by pokazac ze słuchaja graczy?

Opublikowano

Wzięli przykład z M$, oni też mieli te wszystkie swoje rarytasy pod publiczke robione. :sorcerer: 

Opublikowano

Gopher, pracujący dla Sony:

"Dont. Set them free. Allow yourself to dream a little. New generations, greater power, more freedom for devs.

14 days.

New genres, revived franchises, spectacular open world masterpieces, scifi epic ship to ship battles, pirates, ninjas, lootwhoring, chickens in radiation suits, point and clicks, music to set your heart aflame, BASE jumping in Nepal, capturing all your flags, angels and demons losing their minds, and a boy, his friends, memories and tears?

One things for sure, there is nothing like the start of a new gen.

It's beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you goooooo"

Opublikowano

Zeby sie nie okazalo jak ostatnio z hucznymi tweetami o Gamescomie, "zapowiemy 15 nowych gier, EKSAJT HNGNGNGNG", z czego 3 byly moze warte uwagi. A cala konferencja byla nudna.

Czekac czekam ale po ostatniej wtopie nie napalam sie juz.

Opublikowano

Biorac pod uwage ze VGA za pare tygodni to nikt normalny nie bedzie liczyl na cos wyjatkowego. Na gafie oczywiscie ekstaza w pelni, epic robi exa na ps4, demon souls 2, ta jasne.

A SSM robi nowe IP, bylo pierdyliard razy mowione. I jak mozna, pomijajac fakt ze to (pipi).owa seria, chciec raptem pare miesiecy po premierze poprzedniej odslony kolejnego gowa?

Opublikowano

Jeżeli ktoś miał problem z becie z nagłymi spadkami fps to wstrzymajcie się z kupnem.U mnie gra stała się nie grywalna.Z tego co czy tam DICE nie zaimplementowało rozwiązania z bety do pełnej wersji.Strasznie skaczę praca procesora przez co nie idzie normalnie grać.

no technicznie to męka jest :( wywalanie do windowsa, lagi i bugi, czyli wszytsko co najlepsze,mnie tylko zastanawia skąd są te kokosy co mają już lvl 40+ 0_0 woogle chyba nie spali od premiery

pc master race

Opublikowano

Zmieniło się bardzo niewiele. popatrzmy tylko na radeona 7970( podobno kasuje ps4 i kosztuje 1200zl), wyciągającego zaledwie 40fpsbez AA i to tylko w przypadku gdy jest windows 8.  case closed. A to tylko port udający next gen.

A to ciekawe bo moj prawie 3 letni PC z radkiem polowe slabszym (6870 - wartym dzis jakies 3 stowki) ciagnie BF4 na ustawieniach podobnych do PS4 (czyli high i 900p) w ok. 50fps.

Nie wiem skad wzial sie mit o kosmicznych wymaganiach BF4.

Opublikowano

Biorac pod uwage ze VGA za pare tygodni to nikt normalny nie bedzie liczyl na cos wyjatkowego. Na gafie oczywiscie ekstaza w pelni, epic robi exa na ps4, demon souls 2, ta jasne.

A SSM robi nowe IP, bylo pierdyliard razy mowione. I jak mozna, pomijajac fakt ze to (pipi).owa seria, chciec raptem pare miesiecy po premierze poprzedniej odslony kolejnego gowa?

SMS pracuje nad dwoma tytułami, tak jak ND czy GG. Nawet jak zapowiedzą nowego Goda, to premiera nie będzie raczej wcześniej niż za 1,5 roku, może nawet 2 lata. W międzyczasie wyjdzie to ich nowe IP.

Jak dla mnie nowy Kratos może być już teraz. Singla Ascension ograłem 6 razy w krótkim czasie po premierze.

Opublikowano

Jeżeli ktoś miał problem z becie z nagłymi spadkami fps to wstrzymajcie się z kupnem.U mnie gra stała się nie grywalna.Z tego co czy tam DICE nie zaimplementowało rozwiązania z bety do pełnej wersji.Strasznie skaczę praca procesora przez co nie idzie normalnie grać.

no technicznie to męka jest :( wywalanie do windowsa, lagi i bugi, czyli wszytsko co najlepsze,mnie tylko zastanawia skąd są te kokosy co mają już lvl 40+ 0_0 woogle chyba nie spali od premiery

pc master race

Niech se burdel posprzataja na dysku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że VGA jest co roku, a jednak premiera nowej konsoli zdarza się raz na kilka lat, to obstawiałbym, że bardziej zaskoczą nas tego 14 listopada. Na vga, podobnie jak na e3, zapowiedź jakiegoś nowego ip może być szybko przyćmiona przez zapowiedź kontynuacji jakiejś znanej marki (albo po prostu przez natłok innych teaserów, trailerów, nagród itp). A jednak tego 14.11 cała uwaga graczy i "mediów" będzie skupiona na nich, więc mogą zaszaleć. Przynajmniej mam taką nadzieję ;).

Opublikowano

Bez przesady, Kratos to już niech spada na emeryturę i więcej się nie pokazuje. Kolejne odsłony to rzemieślnicza robota, ale ile można...

Opublikowano

Strzelam, że 14 listopada pokażą krótki teaser gry od ND/SSM, a na VGA pełną wersję trailera. Nierzadka praktyka.

Opublikowano

pc master race

W sumie tak samo pamiętam BF3 na konsoli...

Opublikowano
http://i.neoseeker.com/n/4/xbox_one_vancouver_thumb.jpg zdjecie xbone w skali 1:1 a tak powaznie w srodku ponoc byli ludzie przebrani za zombie. Miejsce vancuver
Opublikowano

Taka aluzja, że niby podzespoły xbona to trupy? To chyba jakiś sabotaż SONY.

Opublikowano

Marketing, rozpoznanie marki, szerzenie świadomości, takie tam pierdoły.

Opublikowano

Tez nie wiem po co komu taka duża konsola.

Chodzi o promocje, ameryka płn+ halołin+ dead rising 3 = event. W polsce nie spotkalem sie z czyms takim poza alanem wakem, ktorego nawet nie wiedzialem ze to reklama alana wakea.

Taka ciekawostka. Cenega przy premierze gta4 (tak cztery) chciala zatrudnic motocyklistów i dogadac sie z policja i zrobic kontrolowany poscig i obławe w warszawie w dniu premiery. Oczywiscie nie wyszło

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

O przepraszam. Na fundayu w Wilkasach był pompowany xbox.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

frodoonly720psxulq.gif

Opublikowano

Tak. Potwierdzone info. Girsy 4 na PS4.

anyway, ludzie od MS nie mają wstydu xD

080zyuod.jpg

ja (pipi)ę

a i beka z BF 4 na Xbone

11Krjan.png

Opublikowano

E no bez jaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.