Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

U mnie wygrywa ten s(pipi)ysyn 

907470Wikipedia_SNES_PAL.jpg

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie wiem, jak ludziom (oprócz sentymentu) mogą się podobać designy plastikowych i kolorowych konsolek Nintendo.

nintendowiiblack.jpg

To Wii naprawdę fajnie wygląda, ale jako jedyne.

Opublikowano
Nie wiem, jak ludziom (oprócz sentymentu) mogą się podobać designy plastikowych i kolorowych konsolek Nintendo.

Rozi. Ja Cię lubię. Ale nie ukrywajmy, oprócz muzyki, to ciężko u Ciebie z gustem.

Opublikowano

Ach no tak. Kolorowa, plastikowa konsola z Pikachu i pokeballem to wyznacznik gustu, pysznie.

Czekam na posty 'JAK NINTENDO WYCHODZIŁO TO TY NA CHLEB MÓWIŁEŚ 'BEP' CO TY SIĘ ZNASZ'.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Kwestia gustu i tyle. Jeden napisze, że mu się najbardziej pierwszy X podoba, inny wybierze GCN'a. Dla mnie tak prezentuje się TOP 3 dizajn:

- GCN (czarny)

- Wii (czarny)

- Dreamcast

Opublikowano

Nintendo64.jpg

I tyle w temacie.

Sam plastik, ale chciałem go mieć. Najlepsza jest tania nalepka na froncie i analog ciosany morgenszternem.

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi, to najbardziej od zawsze podobały mi się:

1. Sega Saturn - po prostu bije jakaś niezwykła moc z tej czerni, a do tego prostota. PSX wyglądał przy Saturnie jak VW Kadett przy Renault Megane. N64 z kolei wyglądało  dla mnie jak zabawka.

2. PSOne i PS2 Slim - kompaktowość tych konsolek po prostu urzeka. Są takie słodkie <3

3. Gamecube - kostka wygląda naprawdę niezwykle, wręcz awangardowo i z przesłaniem - kostka pełna zabawy ;)

Opublikowano

2. PSOne i PS2 Slim - kompaktowość tych konsolek po prostu urzeka. Są takie słodkie <3

Czemu mnie to nie dziwi?

Opublikowano

Mnie za to dziwi obecność Saturna na szycie podium. Ale każdy ma swój gust. PS2 Slim jest jednak trochę zbyt małe i cienkie. To już wolałem pierwsze PS2 w srebrnych barwach. 

Żeby się nie skończyło tylko na szumnych zapowiedziach. Ale po PS Meeting Sony wie jak podkręcać hype, więc raczej szykuje się coś niezłego. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

GaCka nic nie pobije pod względem wykonania. Najbardziej konsolowa ze wszystkich maszynek w historii. Mimo, iż nie posiadała bajerów takich jak DVC to dla mnie i tak zwyciężyła grami. RE Zero, Remake, The Twin Snakes, Metroid Prime, Eternal Darkness...

Wykonanie to jedno, a praca czytnika drugie.  Przy loadingach słychać było tylko lekkie zgrzytnięcie, a poza tym pracował z grobową ciszą.

Opublikowano

To już nie może mu się podobać wygląd PS2? To raczej uniwersalna opinia. Osobiście mnie nie jara design Plejstejszonów, trochę brakuje im charakteru i bardzo uciekają w stronę stylu high endowego. Ale PS4 to chyba ich najładniejsza konsola.

Opublikowano

To już nie może mu się podobać wygląd PS2? To raczej uniwersalna opinia. Osobiście mnie nie jara design Plejstejszonów, trochę brakuje im charakteru i bardzo uciekają w stronę stylu high endowego. Ale PS4 to chyba ich najładniejsza konsola.

Oczywiście, że może. Po prostu trudno żeby Mendrkowi nie podobało się coś co ma w nazwie PlayStation. ;)

Opublikowano

Rozi. Ja Cię lubię. Ale nie ukrywajmy, oprócz muzyki, to ciężko u Ciebie z gustem.

Jak to oprocz muzyki? Przeciez on slucha hiphopolo.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

eltorro_greatness_arr3zov7.gif

Byłem przekonany, że z chmur wyłoni się zasilacz do XO (nie widziałem daty na początku)

Opublikowano

A to nikomu już się nie podoba fortepianowe PS3 fat? Swego czasu niektórzy piali z zachwytu nad ekskluzywnym wyglądem.

Mi się bardzo podoba. Wygląda pięknie.

Opublikowano

A czemu nie? Wygląd ma całkiem wporzo. Jest co prawda trochę sporych rozmiarów ale kształt i chromowana powierzchnia robią dobre wrażenie (inna sprawa, że wraz z kolejnymi latami obudowa traci nieco swój połysk ale i tak nie jest źle). 

Na pewno pierwsze PS3 wygląda lepiej niż pierwotny X360. Przynajmniej dla mnie. 

Opublikowano

A mnie się slimka podoba. Taka elegancka.

Opublikowano

N64 to tylko w wersji Clear.

1njm.jpg
ngcj.jpg

Clear z dodanymi diodami.

dig5.jpg

Chociaż pomalowana na biało + diody też wygląda niczego sobie.

gan6.jpg

Opublikowano

Black Flag wyjdzie na starcie PS4 czy później? Strasznie mnie kręci ta gra. 

Tak.

EDIT: Sorry pajgi.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Dzięki tej obudowie wcale nie wygląda odpustowo.

edit. ja mam sentyment do czerwonego game boy'a pocketa, który był moją pierwszą konsolką nie pochodzącą z bazaru

Edytowane przez Gość

Opublikowano

BEHOLD

Najwiekszy hi-end wsrod odpustow

dsc008530.jpg

Wracaja wspomnienia, co mazzeo?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

BEHOLD

Najwiekszy hi-end wsrod odpustow

dsc008530.jpg

Wracaja wspomnienia, co mazzeo?

Do tego modelu chyba dorzucali złotą czwórkę, albo piątkę.

Opublikowano

Na pewno 168 in 1, potem czworke, a piatke trzeba bylo kupic <szuka_aparatu>

t3xn93f5dmqj.jpg

faqtbipb7h0b.jpg

Edytowane przez Jaczes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.