Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Kuźwa dzisiaj oglądałem stream z Ghosts z X360 i było naprawdę nieźle na to patrzeć, tutaj to istny rzyg.

Na GT fajne porównanie wersji current-next gen.

Na PS4 wygląda naprawdę bardzo dobrze mimo wszystko, nie tak jak BF4 wiadomo, ale nie mam odruchu wymiotnego.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

myślisz że na PS4 będzie wygladac lepiej?

Chodzilo mi raczej o to ze ogolnie wyglada okropnie (choc wygladac na pewno bedzie "lepiej", 1080p :sorcerer:). Cos takiego to na ps3/x360 bym sie spodziewal zobaczyc nie na next-genach.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

i tak ten syf się sprzeda. co za debile to kupują to ja nie ogarniam. gra na poziomie modern warfare 2

Opublikowano

Już tak bez żadnej przesady.. to wygląda przeciętnie.. jak na current-geny. Przy takiej oprawie to powinno na obu next-genach chodzić w 60fps, 1080p i 3D...

Opublikowano

pZ9odwu.png

jak zwykle rzucasz jakimś tweetem ch.uj wie kogo, to raz.

dwa - nawet wersja na PC nie zachwyca w ogóle, a wygląda praktycznie tak samo jak ten footage z Xbox One

Opublikowano

pZ9odwu.png

jak zwykle rzucasz jakimś tweetem ch.uj wie kogo, to raz.

dwa - nawet wersja na PC nie zachwyca w ogóle, a wygląda praktycznie tak samo jak ten footage z Xbox One

Dziennikarz, który grał w każdą wersję Ghost. Bardziej wierzę mu, niż Mazzeowi, który widział wyrywki tego i tego na jutubie.

Opublikowano

http://www.godisageek.com/2013/11/call-duty-ghosts-review/

wierzysz gościowi który dał Ghosts 10/10?

i się naucz kur.wa pisać czyjego autorstwa są te cytaty i screenshoty tweetów które wrzucasz. Mam dwa warny na koncie za cytaty bez źródła, a ten typ robi notorycznie to samo, Kyo, Square gdzie wy jesteście?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To największy fan CoD, koleś, który posiada monopol na takie filmiki o CoDzie. Znaczy to, ze nie ma pary oczu? ze nie potrafi zobaczyć, która jest wersja ładniejsza? I to ta z 1080p kontra ta z 720p? Olaboga.

PS. nazywanie ludźmi "idiotami" tutaj też jest karalne ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Olaboga to właśnie jedyne słowo które można powiedzieć o "recenzencie" który daje CoDowi 10/10. I nieważne czy wersja na PS4 wygląda tak samo czy lepiej od XONE. Jego słowa mają zerową wiarygodność i tylko idiota może je brać na poważnie. No ale cóż...

Opublikowano

Olaboga to właśnie jedyne słowo które można powiedzieć o "recenzencie" który daje CoDowi 10/10. I nieważne czy wersja na PS4 wygląda tak samo czy lepiej od XONE. Jego słowa mają zerową wiarygodność i tylko idiota może je brać na poważnie. No ale cóż...

Dałem jego koment bo jest jednym z niewielu. Gdyby faktycznie był tak w tyłku Activision, to by kłamał, że wersje są na podobnym poziomie.

A że ty mu nie wierzysz? spoko. Nikt ci nie broni i nie zmusza :) Co nie zmienia faktu, że można wkleić czyjąś opinię, kogoś, kto faktycznie widział obie wersje.

Opublikowano

Gameplay CoD Ghost MP na Xbone.

Te 2fps podczas obracania się na autobusie <rzygi>. Ostatnia rzecz za którą ta seria była jeszcze szanowana.

No, ale chyba nikt nie spodziewał się zmian? Ta seria po prostu już taka jest. Uproszczony do bólu arena shooterek ze skillami, który w kodzie pamięta jeszcze Quake'a a podczas gry musisz się dobrze przyjrzeć, by poznać czy to CoD4 czy Czterej Pancerni i Pies 2013. Mimo wszystko jest szalenie popularna i zmienianie czegoś to byłby strzał w stopę, wciąż miliony dzieciaków kochają dokładnie tą mechanikę gry, którą widzimy.

Opublikowano

Odpalcie sobie w 1080p

http://uk.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-gen

Jednak widać różnice, czasami ogromne.

no nie wiem, powiedział bym że znikome, w kilku miejscach może jest więcej dymu i gruzu ale kurna 7 lat czekania i 2000zł żeby dostać kilka garściu gruzu i pachu więcej? to jest naprawde żenujący poziom "next genowości"

żeby nie było nowy assasin creed na scence pokazujące wersje ps3 i 4 też miał równie znikome różnice

wszyscy czekali na nextgeny żeby im zerwało majty, a dostajemy gry o jakieś 5% ładniejsze niż na stare konsole. nie o take nextgeny walczyliśmy!!

Opublikowano

Ja po cichu licze na powrot skillowych shooterow, no (pipi)a ile mozna grac w samograje?

Moze nowe IP od EPIC (gearsy juz sie przejadly jak god of war)?

Zal dupe sciska :< Nie tak wyobrazelm sobie gry 10 lat temu :<

Do tego chcialbym nowe gry sportowe i mordobicia.

Od 20 lat to samo, ja pyerdole, co za zycie :<

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Ludzie wy chyba nie pamietacie czasow gdy startowalo ps2 albo xbox 360... gry cross generacyjne zazwyczaj nie pokazuja duzo zmian... pierwsza prawdziwie next genowa gra na 360, to byl Oblivion i GR Advanced Warfighter, ktore wyszly pol roku po premierze systemu. PS3 lepszej sytuacji nie mialo z Resistance, ktore wygladalo slabo... wezcie sobie tabletke na bol d.py. Wiadomo, ze gry beda wygladac lepiej lol

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

No właśnie, Call of duty wychodzi na 6 platform, IW ma 150 osób chyba, wiadomo, że nie będa się silić na super grafę i optymalizację next genów, skoro to silnik jeszcze z current genów.

Opublikowano

Nowy CoD średnia poniżej już 80 nawet. Sprzedażowo też pewnie pójdą znowu w dół - początek końca tego raka gierek AAA, teraz ludzie będą chcieli robić taki szczegółowe i zachwycające nawet po 100 godzinach grania gry jak Rockstar, bo to teraz do nich należy tron po premierze GTA V.

20120607035837_auto.gif

Opublikowano

No właśnie, Call of duty wychodzi na 6 platform, IW ma 150 osób chyba, wiadomo, że nie będa się silić na super grafę i optymalizację next genów, skoro to silnik jeszcze z current genów.

wiec grzecznie nadstawmy pupala!

Opublikowano

Jakie omg? Wyscigi skuterow o zachodzie słońca wygladaja tak samo w gta5. Tylko tam mozna dodatkowo kierować padem i nie tzeba sie gibac jak rezus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.