Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Forza chodzi w 1080p i 60fps bo korzysta z wielu tanich sztuczek (czasem to dobrze) i ma statyczne oświetlenie rodem z PS2 (to już źle), a to zaoszczędza dużo mocy obliczeniowej.

Dla ścisłości chyba nikt rozsądny nie myśli, że in-game będą modele samochodów z ForzaVista (autovista)? Jak ktoś ma wątpliwości to polecam dokładniej przyjrzeć się niektórym screenom z wyścigów (które i tak są z photo-mode), gdzie widać trochę uproszczone modele wnętrz (wątpie aby wyglądały tak w FV).

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tapety też chodzą w takiej rozdziałce

Opublikowano

shadow fail crapem?

linki?

Opublikowano

@suteq ale po 8 latach nadal nie ma konsoli, ktora odpala 1080p ( a juz ps3 miało to robić) więc to jest smutne i normalne, że ludzie tego oczekują. Mnie akurat nie robi czy bedzie o te kilka pikseli więcej bo jak crap to nawet grafika nieuratuje tego vide ryse albo nowy killzone.

a to ps3 nie odpala czegoś w 1080p ? wipeout ?

killzone to już potwierdzony crap ? hot news

Albo stardust hd, na 360 też kilka gier chodzi w 1080 ale mi chodzi o standart.

Co do killzloma to serio oprócz grafiki i multi coś więcej ma być fajne w tej grze?

Opublikowano

a potrzeba cos więcej w FPSach niż porządny multi i swietna grafa ?

Ba - patrząc na 4 godzinne głupawe single z CODa i BF maja wielkie szanse, by nawet w tej kategorii wygrac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moze, żeby był dobrą grą?

Opublikowano

Ta, jak nie ma przeciwnikow na ekranie xd

ale time trial i zone to miodne tryby, więęęęęc ........ DO MIECZA 

Co do killzloma to serio oprócz grafiki i multi coś więcej ma być fajne w tej grze?

TAK

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

@easye

Gameplay.

Jak gameplay ssie to ani grafa, ani multi tego nie uratuje.

Dla mnie świetny gameplay(i tutaj najbardziej mi chodzi o feeling strzelania, bo to imo najważniejsze) ma BC2 czy FC3. No tam dla mnie genialnie się strzela.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak multi moze byc dobre ze slabym gameplayem?

glupie xboty

Opublikowano

no tak dobre multi, ale slaby gameplay... xd

Akurat w większości wypowiedzi ludzie mega chwala ten aspekt, szczególnie jeżeli chodzi o multi w nowym Killzonie. Duzo graczy także pisze po raz pierwszy graja w tak plynna gre, z tak dobra reakcja przyciskow i kontrola tego co się dzieje.

Singiel zas dużej konkurencji na rynku nie ma, wiec tutaj tez maja szanse pokazac cos więcej niż COD/BF.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak widze te narzekania na Dr3, że 720p@30fps ale kurde Alan Wake dzialal w rozdzialce 720p skalowanej z 5xxp a jaka perelka wyszla. Wiadomo, że to nowa generacja i ludzie oczekiwali wodotryskow na ekranie ale jak pokazuje crysis czy ryse to wlasnie gry z super grafika sa ch.ujowe w pozostalych , wazniejszych aspektach jak gameplay czy fabula.

Nawet 720p chyba nie bylo. Natywna to 960x540 o ile dobrze kojarze.

A co do pytania w nazwie tematu, chyba nie ma co sie zastanawiac kogo bardziej wyruchajo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Do zobaczenia na serwerach K:SF mendrek!

Opublikowano

Tak widze te narzekania na Dr3, że 720p@30fps ale kurde Alan Wake dzialal w rozdzialce 720p skalowanej z 5xxp a jaka perelka wyszla. Wiadomo, że to nowa generacja i ludzie oczekiwali wodotryskow na ekranie ale jak pokazuje crysis czy ryse to wlasnie gry z super grafika sa ch.ujowe w pozostalych , wazniejszych aspektach jak gameplay czy fabula.

Nawet 720p chyba nie bylo. Natywna to 960x540 o ile dobrze kojarze.

Nie było skalowania do 720p? Bo to, że oryginalnie było 5xx p to wiem.

Opublikowano

plusem tego KZ jest napewno możliwość zakładania serwerów i pełna ich customizacja, więc jak będzie jakiś balas typu broń z którą wszyscy biegają to się ją po prostu wyłączy

Opublikowano

No nie moge sie doczekac zeby wreszcie pograc z ambasadorem, najwiekszym fanem playstation - Mendrkiem, w ten wielki hit konca roku na konsoli nowej generacji od genialnych japonczykow.

PIONA MENDREK!

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Do zobaczenia na serwerach K:SF mendrek!

Wiadomo już kiedy K:SF wyjdzie w plusie?

Opublikowano

przecież Mendrek tej konsoli nie kupi dopóki nie bedą dodawać jej gratis do tostera w biedronce

Opublikowano

przecież mendrolina płakała na fejsie plejstejszyn polska, żeby nie zapominali o ps3 jak wyjdzie ps4 ;(

Skojarzyl mi sie obraz biednego psiaka ktorego wlasciciele zostawiaja na zewnatrz.

dont-leave-me-behind-624x624.jpg

@Suteq

Tak, bylo skalowane do 720p.

Opublikowano

Jako świadomy konsument wolę poczekać i upewnić się, że wszystko gra. Nie chcę skończyć jak ci, którzy kupili wadliwą fabrycznie konsolę X360 i grali w gry na YT bo konsola spędzała czas w serwisach. Nie jestem fanbojem, który kupuje coś tylko dlatego że ma markę i znaczek. Kupuję gdy ta marka i znaczek idą w parzę z jakością i niezawodnością. No a to że akurat Playstation zwykle z tym się pokrywa, to cóż, tak już jest, ale jakoś nie mam zamiaru narzekać z tego powodu :)

Poza tym parę jeszcze jest do nadrobienia na PS3, a wiadomo że jak się barierę generacji przekracza, to motywacja do nadrabiania spada ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Jako świadomy konsument

Nie jestem fanbojem

100% zabawy na maxa

Opublikowano

Nie jestem fanbojem, który kupuje coś tylko dlatego że ma markę i znaczek. Kupuję gdy ta marka i znaczek idą w parzę z jakością i niezawodnością. 

Pierwszy model PlayStation - trup

PS2 - trup

PS3 - trup

No jest to niezawodne

Opublikowano

PS3 w tej generacji służy tylko do exów.

Opublikowano

Mendrek nawet klepanie biedy potrafi obrócić w sukces

Opublikowano

Kupuję gdy ta marka i znaczek idą w parzę z jakością i niezawodnością.

Już widzę jakbyś biegł po nowego Xboksa, gdyby sytuacja była odwrotna jak jest teraz, tj. masakrowałby PS4 na każdym kroku. Już widzę jak biegłeś. Bo przecież przy wyborze X360 vs PS3 też kierowałes się rozsądkiem i rozważyłeś wszystkie plusy i minusy, no oczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.