Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Event ma trwać godzinę, to, że ogłoszą DLC do The Last of Us to zaledwie część atrakcji - nie uwierzę w to, że jedyna ;)

Opublikowano

na co komu port last of us na ps4? ktos jeszcze gry nie skonczyl

Ja poproszę.

Właśnie po ewentualnym zakupie PS4 liczę na reedycje największych hitów z PS3. Będzie sporo osób, które zmienią markę na nowej generacji.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

I znowu w exach sonyboty będą wypisywać reedycje HD? xD

Opublikowano

Akurat to DLC i ewentualne DLC do GTA V to jedyna rzecz dla której muszę trzymac PS3, zamiast się pozbyć i od razu rzucić w nową generację. Jest to powód, dla których chciałbym wsteczną kompatybilność PS4, albo reedycję tych gier.

Opublikowano

To zalozycielka Gamerchix i jedna z community manager przy starcie xbox 360. Brzydka jak noc. Od dawna nie pracuje w Microsoft... znana szerzej jako trixie

Oh to takie oczywiste! Normalnie osoba znana jak Major Nelson albo CliffyB.

A źródła nadal nie ma, bo jedno zdanie kogoś tam na twitterze to żadne źródło.

w latach 2005-2008 byla znana conajmniej tak dobrze jak major nelson

Mazzeo coraz bardziej się pogrąża tym swoim kompletnym, absolutnym brakiem elementarnej wiedzy nawet o kochanej przez niego platformie.

Opublikowano

Ja poproszę.

Właśnie po ewentualnym zakupie PS4 liczę na reedycje największych hitów z PS3. Będzie sporo osób, które zmienią markę na nowej generacji.

Mam nadzieję, że żartuejsz z tymi reedycjami gier z PS3. Były wersje HD, a teraz będą FULL HD. Niech będą już kotlety w postaci następnych części/mission packów, ale przysięgam, że jak zrobią reedycję reedycji jakieś gierki, to konsola na której to wyląduje idzie w śmietnik.

Opublikowano

Nie żartuję, dlaczego? Nie ma wstecznej kompatybilności, dlaczego nie wydać portu na nowej konsoli? Ktoś chętnie zagra, kto nie miał PS3 (np. ja), ktoś inny nie miał wcześniej czasu, wielki fan dokupi do kolekcji albo przypomni sobie po jakimś czasie. Naprawdę, chętnie zagram w TLOU, a PS3 na pewno już nie kupię.

Dopóki nikt nie reklamuje tego jako nowej gry, nie widzę zastrzeżeń. Przecież nowa reedecja nie oznacza usunięcia z planu wydawniczego nowej produkcji.

Opublikowano

Bo będzie Gaikai w 2014 roku i będziesz mógł grać w gry z PS3 więc po co reedycje?

Opublikowano

W Onlive było/jest(nie wiem czy onlive jeszcze prosperuje) komfortowe granie na 6mb/s, a to było coś nowego. A Sony razem z Gaikai nie sądzę aby odstawili kaszanę, chociaż patrząc na PS3 to zapala się znak zapytania nad głową. :P

Opublikowano

I niech na Gaikai się skończy, jak ktoś chce grać w klasyki prosze bardzo, ale niech moce przerobowe poświęcą na nowe produkcje lub w ostateczności "odświeżą" produkcje, które naprawdę tego wymagają.

Opublikowano

Sprzedałem ps3 przed premiera last of us, mam kumpli xbotów co też chetnie zagraja, bo po zenadzie z xbone 720p przechodza do obozu Sony.

Opublikowano

A ja tym bym chciał by nadal były odświeżone, tańsze, starsze gry w  wersji digital. Ale musowo każda nowo odświeżona musi być w 1080p i stałych , żelaznych 60 klatkach. Inaczej to (pipi)ć.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Zastanawia mnie ile % z tych naglosniej narzekajacych na brak 1080p na Xbox One w ogole ma telewizor (tak, TELEWIZOR, a nie monitorek) o rozmiarach przynajmniej 40 cali zdolny odpalic 1080p. 

Opublikowano

A co ? Poniżej 40 cali nie widać full hd czy różnica z 720 jest marginalna ? Normalnie pytam. 

Opublikowano

raczej duzo, wiemy za to jaka konsole wybiora własciciele 27 cali  hd ready.

Opublikowano

Zastanawia mnie ile % z tych naglosniej narzekajacych na brak 1080p na Xbox One w ogole ma telewizor (tak, TELEWIZOR, a nie monitorek) o rozmiarach przynajmniej 40 cali zdolny odpalic 1080p. 

A co, na monitorze nie widać różnicy między 1080p a 720p?

Opublikowano

Tak, bo wszystkie porównania grafiki oglądałem na lapku podłączonym do TV w salonie żeby zobaczyć różnicę...

:turned:

Opublikowano

jak ktos lubi grac na konsolach z morda wbita w swoj 19 czy 21 calowy monitorek to chwala mu... ale dla mnie takie granie na konsoli to LOL

Opublikowano

Akurat jak ktoś tak gra, to ze względu na brak kasy albo miejsca, więc chyba nie jest to takie śmieszne. Też zaczynałem od monitora full time, a w ostatnie wakacje również korzystałem z ekranu 21 cali.

Opublikowano

Też grałem na 22 calowym monitorze na PS3, a tylko dlatego, że nie mam miejsca w pokoju na TV, a jak już bym znalazł to jego umiejscowienie tam nie miałoby żadnego sensu. I powiem więcej, na takim małym widać mniej niedociągnięć niż na wielkim TV i było bardzo ok.

Opublikowano

jak ktos lubi grac na konsolach z morda wbita w swoj 19 czy 21 calowy monitorek to chwala mu... ale dla mnie takie granie na konsoli to LOL

Zadałem ci pytanie i byłbym wdzięczny, gdybyś mi odpowiedział. Zresztą 32 czy 37 calowy telewizor nie jest "monitorkiem", więc nie wiem, czemu od razu wyjeżdżasz z 19 calowymi monitorami.

Chociaż nie, wiem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ja mam monitor 24 i gdy czasami podlaczam do niego ps3 to roznica jest widoczna pomiedzy 720p a  1080p. Samo xmb juz daje obraz jaka to jest roznica.

No ale trzeba pamietac ze monitor musi byc fullhd, rzadko ktory monitor 22 i mniej cali taki jest.

Edytowane przez _Milan_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.