Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

fighting force było ok, dwójka byla graficznie znacznie lepsza.

Ale mistrzem chodzonych był gekido, graficznie niszczył, i bardzo rozbudowany.

tez mam <psx fan>

grafa I gameplay gorsze niz w ff, ale tez mocne.

fantastyczny ost, m.in. FBS

sporo sie dzis zmazzelo nauczy :)

Edytowane przez Jaczes

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To wymień te swoje FPS-we exy aktualnej generacji konsol a ja wymienię FPS-we exy z PC-ta. No i trzeba dodać , że wszystkie multiplatformy w gatunku najlepiej prezentują się na PC a wiele wprost miażdżąco lepiej. Tylko umówmy się, jeśli twój casualowy poziom uważa tak fantastyczne symulatory pola walki jak Arma czy Red Orchestra za buble, to naprawdę nie ma o czym gadać. No ale to są trudne, realistyczne gry wymagające ciągle zgranej ekipy więc rozumiem, że dla ciebie to kiszki. Randomowe wbicia za 15-minutowe szpile i szybka "szczelanina " w COD-podobnych produkcjach, to jest to xD

Schodzisz z tematu . mowę o porządnie wykonanych fpsach , a arma i red orchestra to komplety śmiech na sali przez miesiące a nawet lata po premierze, w dodatku wymagający kolosalne specyfikacje a wyglądający tak sobie, nawet z aspektem symulacji radzą sobie kiepsko. JAK to się ma do minionej pecetowej potęgi peceta i listy którą wymieniłem?:> BIEDA.

Podobnie muliplatformy które miały kompletnie osobne wersje w poprzednich generacjach video w środku

http://restinpc.blogspot.com/2013/06/grafika-muliplatformowa-na-pc-w.html

natomiast dziś stosunkowo kosmetycznie poprawione, a do 2010 na typowym 8600 " dało się grać " :>

Pomór wysokiej jakości fps na pc jest oczywisty, nawet największe ligowe turnieje w bf już na konsolach fajny art na arstechnika

http://arstechnica.com/gaming/2013/02/sorry-to-say-it-but-keyboard-and-mouse-are-losing-the-fps-market/

Podobnie będzie z grami indie w tym horrorami  co już widać , te bardziej ambitne robione są z myślą o konsolach

PS ruszyła juz petycja o destiny na pc ? :ninja:

Opublikowano

To co, 28.11 pod który sklep idziesz koczować? A może wcześniej?

Idę w dzień premiery, nie wiem o której godzinie, ale już pisałem, namiotu nie pożyczę, buda albo nocka pod gołym niebem, decyzja nalezy do ciebie.

Opublikowano

Jak to ktoś napisał "nawet jak sie rozwala to za(pipi)iscie wyglada".

Co racja to racja.

piękny kraj.

Można kupić sobie m82 <3

Opublikowano

Nie wiem jakie masz przeżycia z dzieciństwa YETI, ale 1. nie obchodzą mnie one 2. nie wiem czy rozważnym jest publikować takie rzeczy z Twojej przeszłości w internecie, gdyż w nim nic nie ginie.

Opublikowano

Panowie (?) ja was proszę, bez osobistych pojazdów.

Jak to PS4 dostalo od frontu tym pociskiem to mi się smutno zrobiło :(

Opublikowano

Ale spokojnie nowe polityki samowydawnictwa na konsolach wypalą i przyniosą podobne efekty jak FPS na konsolach w tej generacji, paradoksalnie ośmieszyły pecetowy lineup;)

No, co Władzia, co pękasz. Wymień ten lineup aktualnej generacji konsol który ponoć ośmieszył PC-te propozycje w analogicznym okresie, powiedzmy od 2007 roku. I kto tu zmienia temat xD I nie musisz podawać linków, i tak nie wchodzę, tutaj piszemy.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Dokładnie, słaby ten flejm w cholerę :(

E: nawet Władziu nie daje rady :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@Sibian

MAG

XDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wy tu pitu, pitu, a w trailerze PS4 przez urywek było widać:

whatsthat7wd6g.jpg

hqdefault.jpg

arrow_gradient_blue_up.png

CrashBandicoot.jpg

Najpierw Parappa, a teraz to? Greatness indeed.

Opublikowano

Ale spokojnie nowe polityki samowydawnictwa na konsolach wypalą i przyniosą podobne efekty jak FPS na konsolach w tej generacji, paradoksalnie ośmieszyły pecetowy lineup;)

No, co Władzia, co pękasz. Wymień ten lineup aktualnej generacji konsol który ośmieszył PC-te propozycje. I kto tu zmienia temat xD

Zrobie to za niego 

Resistance 1,2,3/ Gearsy 2,3,judgment/Halo 3,odst,4/Killzone 2,3/Army of two(pierwsza czesc najlepsza)Vanquish/Starhawk.Reszty nie pamietam

Opublikowano

No, co Władzia, co pękasz. Wymień ten lineup aktualnej generacji konsol który ponoć ośmieszył PC-te propozycje w analogicznym okresie, powiedzmy od 2007 roku. I kto tu zmienia temat xD I nie musisz podawać linków, i tak nie wchodzę, tutaj piszemy.

Odpowiedź masz na poprzedniej stronie:) jakbym miał się bawić w listy załączyłbym metarcitics i lista konsolowa byłaby o dwa oczka wyżej niz pecetowa. Zacząłbym od bad company i 1943 za którymi pecetowcy tak płakali :> 

@Sibian

MAG

XDDDDDDDDDD

Najbardziej gra podobała się pececiarzom XD , pamiętam sławus serafin i spólka na gamcornerze jaki zainteresowany był, pewnie dlatego że żaden taki fps na pc nie oferował 256 graczy:>

Opublikowano
Gearsy 2,3, Army of two, Vanquish/Starhawk

Sprawdź co to FPS.

Najpierw Parappa, a teraz to? Greatness indeed

Jeszcze przed chwilą pisałeś jak to się nie nakręcasz, ale i tak wklejasz bez przerwy takie pierdoły. Tak, wiem, to dla beki, bo przecież nie liczysz na nic.

.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No, co Władzia, co pękasz. Wymień ten lineup aktualnej generacji konsol który ośmieszył PC-te propozycje. I kto tu zmienia temat xD

Zrobie to za niego 

Resistance 1,2,3/ Gearsy 2,3,judgment/Halo 3,odst,4/Killzone 2,3/Army of two(pierwsza czesc najlepsza)Vanquish/Starhawk.Reszty nie pamietam

Widzę, że są osoby nie rozróżniające gatunków gier FPS od TPP. Grubo.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jakby zrobili choćby nawet rimejk Crashów z PSXa to bym sie obsrał na różowo.

Opublikowano

Dobra, czyli nawet nie muszę pisać swojej listy. Kilka pozycji to jest to "ośmieszenie" rynku FPS-ów na PC xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zrobie to za niego 

Chodzilo mi ogolnie o strzelanki 

Opublikowano

jakby zrobili choćby nawet rimejk Crashów z PSXa to bym sie obsrał na różowo.

Podejrzewam, że większość nawet bardziej niż przy nowej części o niewiadomej jakości.

Chodzilo mi ogolnie o strzelanki 

A wszystkim innym chodzi o FPSy, lol.

Opublikowano

BZC-6M5CIAABQjP.jpg

BZB7vTsIgAAcuVc.jpg

Kurde patrze na te foty i jakże inny krajobraz w porównaniu do listopada 2006.  W powietrzu czuć było zapach kapiszona, opóźnione rozwleczone premiery, 599$ itd . Szkoda tylko ze ridge racera tym razem nie ma :>

Opublikowano

Zrobie to za niego 

Czego ty wymagasz od bota disvertigo

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Jeszcze przed chwilą pisałeś jak to się nie nakręcasz, ale i tak wklejasz bez przerwy takie pierdoły. Tak, wiem, to dla beki, bo przecież nie liczysz na nic.

Jezu, o co Ci chodzi dzisiaj. Przed chwilą napisałem, że oczekuję nowych zapowiedzi. Crash to jedna z moich ulubionych serii, także jasne że mogę się cieszyć z możliwości powrotu. Wy to czasem naprawdę...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co do fps-ów w kwestii PC vs. Konsola, to łatwo wywnioskować. Kiedyś to na PC były fps-y, które pozostawały w sferze marzeń konsolowców, a jak coś skapnęło na konsolę (i było grywalne na padzie) to było święto. Teraz sytuacja jest inna - wychodzą na konsole fps-y których próżno szukać na PC ;)

Opublikowano

No same killery, które staną się klasykami gatunku  jak Quake,Q3,UT,CS, Wolfenstein:Et, BF2 itd, o których ludzie będą mówić nawet po wielu latach.

Tjaaa :rofl: :rofl:

Prawda jest taka, że poza paroma wyjatkami, gry fps od dłuższego czasu ssą pałkę niemiłosiernie i to obojętnie na jaką platformę są wypluwane. Jedynym miłym zaskoczeniem tego mijającego roku jest nowy Shadow Warrior, który daje mi nadzieję, że nadal można zrobić solidnego fpsa w staroszkolnym stylu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

A na PC wychodzą RTS-y i strategie, których próżno szukać na konsoli, ale czy to oznacza, że wszystkie są dobre?

To jest Twój tok myślenia: nie ważne czy gra jest dobra, czy ch.ujowa, ważne, że wyszła tylko na plejstejszyn(bo nie wierzę, że pisząc o konsolach miałeś na myśli PS360 ;) ).

:sorcerer:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.