Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Narobiłeś smaka cfaniaku jeden ( oczywiście do Ficusia z tym headsetem, nie do Mazzeo ) Ja z FPSów to laik i singleplayerowiec jestem to mi sie wszystkie podobaja xD

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Bad Company 2 najlepsze multi jakie wyszło w tej generacji

Ja bym powiedział, że COD 4.

jkFEa.gif

Łooo, faktycznie najlepsze multi, tyle krwi i wogle świetnie.

Opublikowano

Zauważyłem, że co jakieś 30 stron temat wraca zawsze na tory Killzone 2, 3 i Uncharted aż taki bul dupki macie? I nie wiem czemu zawsze ludzie wymieniają Killzone 1 jaka to była słaba gra skoro to było jeszcze za czasów ps2. Może zacznijmy wspominać crapy za czasów pierwszego xboxa albo idźmy dalej i powspominajmy 8-bity.

Co do MaZZeo wpierw wylewa posta na 30 linijek jakie GG jest słabym studiem a potem propsuje Musiola który twierdzi, że studio dobre ale gry słabe (i ma rację).

Opublikowano

Blokada regionalna na Wii U spowodowana ,, czynnikami historycznymi " :D Czyżby ich w Japonii grzeje jeszcze bardziej niż u nas ? 

Opublikowano

Prawda jest taka, że każda platforma dostała jakieś perełki multi, czy to exy, czy multiplatformy

Opublikowano

Nooot. Prawda jest taka, ze na PS3 brakuje perelek multiplayerowych, bo zarowno FPSy, TPSy jak i racery po prostu odstaja od ich konkurentow z Xboxa 360, zwlaszcza jezeli chodzi o rozwiazania sieciowe.

cod4, res1, bc2, k2 - z fpsów

GG niestety prócz silnika graficznego nie potrafi robić za bardzo nic więcej...kazdy z trzech killzonów w singlu niczym się nie wybijał, a fabuły (zwłaszcza tych z ps3) po prostu przemilczę.

Dla mnie podobnie bylo z multi. Wyrzucilbym takze res1, no ale to subiektywna opinia, HALO 4 zas powinno wszedzie stac z przodu, szczegolnie u tych, ktorzy uwielbiaja zwykly team slayer i big team battle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Narobiłeś smaka cfaniaku jeden ( oczywiście do Ficusia z tym headsetem, nie do Mazzeo ) Ja z FPSów to laik i singleplayerowiec jestem to mi sie wszystkie podobaja xD

Aż tak podobnych nicków nie mamy :(

Opublikowano

Łooo, faktycznie najlepsze multi, tyle krwi i wogle świetnie.

pffffbuahahaha

Człeniu, z locustów mógłby wypływać sok z gumijadów albo ptyś i tak nie zmienia faktu że to multiplayer GOTG :sorcerer:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

poza Wii U i Vitą tak. Serio nie wiem jak można bronić tych niewypałów.

Aż tak podobnych nicków nie mamy :(

Nie nie, po prostu Mazz zdążył walnąć posta jak ja pisałem i nieco śmiesznie wyszło xD tutaj to jacyś szaleńcy siedzą, nie zdąże przeczytać wszystkich postów i już 2 nowe dochodzą xD

EDIT - dobra już widzę wtopę, pomyliłem Figara z Ficem xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja bym powiedział, że COD 4.

najpierw chciałem napisać "prosze cie litości"

ale pomyślałem że może masz na mysli jedynie konkretnie COD4 który niejako był jednak przełomowy

dlatego zanim zrobie taką mine

tumblr_m33sslAyQL1r2g7mto1_r1_500.gif

pozwól że zapytam jak oceniasz MW3, BO1 i BO2?

EDIT

co do HS dodawanego z XO to trzeba im to dac na plus, ale to jednocześnie pokazuje skuteczność i fajność kinecta2. (i ciekawe jakie będą zestawy - czy będzie zestaw zwykly, i zestaw z HSem i różnica w cenie 50$ jak to zwykle bywa, za jedną słuchawke na patyku xD)

pozatym nadal twierdze że hełmofon dodawany do XO to przerost formy nad treścią (huston mamy problem!) , i zwykła słuchawka z mikrofonem z PS4 robiona na modłę słuchawek do telefonów jest wygodniejsza

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jesteście tacy zabawni :). Gears of War ma słabe multi (o czym najlepiej wiedzą oczywiście sonyggery), ktoś docenia Call of Duty 4 to też oczywiście nie ma racji. Halo ssie, to już od dawna wiemy.

Nadal tylko nie wiem, co jest tą jedyną i najlepszą grą w multi. Killzone, Warhawk czy Resistance?

Opublikowano

dla mnie patrząc na liczbe spędzonych godzin to BF3 (mimo że masa ludzi płacze jaka to wersja konsolowa jest okrojona i zabugowana)

Opublikowano

Gearsy mają znakomite multi, ale dla mnie w tej generacji i tak wygrywa Bad Company 2 i genialny Vietnam.

Opublikowano

wientam klimatem rzeczywiscie wygrywa, niestety były tylko 4 mapki mało broni więc dla mnie w ogolnym rachunku nie moze zając 1 miejsca

multi TLOU też jest fajne i ma potencjał, niestety tylko 2 tryby, z czego jeden średni powoduje że też nie może wejść na podium

Opublikowano

Red Dead Redemption też stawiajmy w czołówce. Oby GTA V podążyło tym krokiem.

Opublikowano

Resistance?

Akurat Resistance miało super multi. Szkoda,że w RE2 postanowili je kompletnie spieprzyć.

Opublikowano

Z gory zaznaczam ze gralem w kazde girsy, halo, uncharted, cody, bfy etc.

Najlepsze multi ? Bad Company 2

Najbardziej skillowe ? Zdecydowanie Metal Gear Online (tam TYLKO headshot sie liczyl - a noobki przegraja ZAWSZE pojedynek z pro, nawet jak od tylu zaczna strzelac). Szkoda ze przez brak graczy multi upadlo, ale coz, lepiej isc pograc w "skillowe" Halo czy Coda gdzie nie zabijaja ciagle :turned:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Unreal Tournament 3?

Opublikowano

Unreal Tournament 3 jest znakomite! I dalej ludzie grają, to o czymś świadczy.

Opublikowano

na ps3?

Opublikowano

najpierw chciałem napisać "prosze cie litości"

ale pomyślałem że może masz na mysli jedynie konkretnie COD4 który niejako był jednak przełomowy

Call of Duty 4 mam na myśli to takie pierwsze w czasach teraźniejszych.

pozwól że zapytam jak oceniasz MW3, BO1 i BO2?

MW 3 jako tako, BO godny następca kapitalnej 4ki a BO 2 totalny szrot. 

Opublikowano

na ps3?

nom, mało, w odpowiednich godzinach, ale grają.

choć zazwyczaj gram to z kumplem lokalnie, też świetna zabawa

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
MW 3 jako tako, BO godny następca kapitalnej 4ki a BO 2 totalny szrot.

a to ciekawe bo te wszystkie multi były takie same <_<

Opublikowano

Jak w filmach bohaterowie jak biegaja jak Rambo po wrogich bazach i hackuja wszystkie zabezpieczenia jak prawdziwy PRO to jest ok, a w grze to juz lipa tak ? Ehhhh. ;)

Naprawdę takie akcje w filmach są PRO ?...acha...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.