Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie fail, co generację zaczynali z czymś nowym , świeżym a tu znowu U. I zapewne będzie jeszcze bardziej "scasualowany".

Ale ze generacje skonczyli czyms nowym to juz chuy tak ? Niech jeszcze jedno nowe IP w przeciagu roku robia, A CO.

Uncharted to najlepiej sprzedajacy sie ekskluzyw na PS3, niezrobienie 4ki byloby glupota jako iz bedzie to system seller.

@Zeratul

Kermit cie rozgryzl:

"dlaczego ona taka zayebista, dlaczego nic sie nie psuje? napisze, ze amazon dal dupala"

Takze wbijaj smialo i pisz o Greatness.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

SF podobno starcza na 15-20h, za co już powinien dostać oczko w gore porownujac do nowych gier.

Opublikowano

SF podobno starcza na 15-20h, za co już powinien dostać oczko w gore porownujac do nowych gier.

Mówią że multiplayer znakomity.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mówią że multiplayer znakomity.

Ogladalem streamu troche i wyglada swietnie, zarowno w singlu jak i multi, oceny 7 sa na te chwile dla mnie kompletnie niezrozumiale (a patrzec jeszcze przez pryzmat ocen Call of Duty to zaczynam wierzyc ze recenzentom sie styki w mozgu przepalily).

ps4bird.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I tak wciąż czekam na opinie o Knacku bo dalej czuję, że to może być naprawdę fajna gra. Wczorajszy stream mnie tylko w tym przekonał.

Opublikowano

Knack to będzie coś w stylu serii Lego z czasów PS2 czyli samemu do przejścia ale w coopie 3 oczka w górę.

Opublikowano

Dziwny jest start tej generacji no ale jak sobie przypomniec poprzednia to na 360 na poczatku bylo spoko a potem padaka....a na ps3 pierwsze lata to Sodoma I Gomora a pod koniec same Mesjasze :D

Opublikowano

I tak wciąż czekam na opinie o Knacku bo dalej czuję, że to może być naprawdę fajna gra. Wczorajszy stream mnie tylko w tym przekonał.

Mniej też się Knack podoba, lubię czasem takie proste, bardziej zwykłe gierki. Wczoraj nawet przeczytałem krótką zapowiedź bodajże z Gamescom w PSX Extreme i podsumowanie było takie, że o ile gra jest fajna dla dzieci tak hardcorowcom nie ma raczej nic do zaoferowania. Stąd pewnie niskie oceny w prasie. Trzeba sprawdzić, nie zdziwię się jak gra wielu osobom podejdzie.

Opublikowano

Jak zawsze beka z was, ubzduraliście sobie coś, a teraz zgrzytanie zębami, hahaha. Ja chcę tylko zanzaczyć, że sam Yoshida pisał, że nie ma sensu czekać i lepiej iść spać.

Czasem to (pipi)a szkoda słów na Ciebie.

Trzeba było posłuchać Shu i sie nie napalać na event. Temu od doritossow ostatni raz zaufałem i czekałem do rana.

Czytam to samo po każdym evencie który Geoff hajpuje, a nadal tak samo się zachowujecie jak przychodzi kolejny :]

Nastepny mistrz cietej riposty.

Oczywiscie nikt nie zauważył że większość oglądających na żywo, przynajmniej fanów Sony, nie oczekiwało chvj wie czego i nie szczeka dupą jak to Sony ciała nie dało ? U4, DLC do TloU, Banderasowanie, beka z Azjata i pare materiałów i było całkiem fajnie.

iblgjgaemFj48G.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

BZFMjubCYAAIygR.png

Najbardziej żałosna próba budowania pozytywnego pijaru, jaką można sobie wyobrazić. 

Ogólnie rzecz biorąc to niezmiennie beka z ludzi kupujących konsole na premierę. Beka z Knacków i Killzonów bez numerka za 250 zeta, beka z płacenia z betatestowanie sprzętu i usług, beka z leżenia tydzień plackiem przed sklepem "bo zabraknie".

Jednak nadal większa beka z tvtvtvtv, 720p, 10fps i hitów na premierę pokroju Ryse czy Forza 4,5

Opublikowano

sony to jest sprytne z tym greatness awaits... cala generacje beda teasowac, ze cos nadciaga. Szkoda tylko, ze nigdy nie dociera.

Opublikowano

Spoko, The Last Guardian dotrze i będzie błyszczeć na PS4

chyba :)

Opublikowano

sony to jest sprytne z tym greatness awaits... cala generacje beda teasowac, ze cos nadciaga. Szkoda tylko, ze nigdy nie dociera.

Prawda, znakomicie budują hype. Co do tego ciaglego teasowania/ nie oferowania to nie bede nic mowil, szkoda naszego czasu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Powiedzcie mi, co wam Sony obiecywało przed tym dzisiejszym eventem?

Opublikowano

Nam ? Nic ?

Opublikowano

Jakis wewnetrzny bol dupy ze nadal konsola nie dotarla do ciebie :D ?

Opublikowano

no właśnie - skąd ? Ludzie którzy nerdzili tutaj o 5 za bardzo nie narzekali. 

Aha, jak ktoś wierzył w gadki Geoffa to sam sobie winien.

Nie, to ludzie którzy wbili później narzekają najmocniej. 

@Yeti.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gdzie ta Sony Franczajs z kosmosu?

To byla jakas losowa glupota z reddita, ale ludzie czytaja tylko naglowki albo sluchaja Doritos Pope a potem sie wielce dziwia.

Opublikowano

Sony nic nie obiecywało, wystarczy jednak parę tweetów i ploteczek z GAF'a i ludzie się eksajtują.

Mógłbym poszukać postów sprzed paru dni m.in Figaro, gdzie na wieść o "exclusives world premieres" wystukiwano co to nie będzie, ale daruje :)

BZFMjubCYAAIygR.png

A Sony w trakcie premiery Xboxa będzie udawać że nic się nie dzieje. Klasa <3

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Mógłbym poszukać postów sprzed paru dni m.in Figaro, gdzie na wieść o "exclusives world premieres" wystukiwano co to nie będzie, ale daruje :)

No proszę, znajdź te posty. Jedyne co pisałem, to że może zapowiedzą grę od SSM albo ND. No patrzcie, zgadłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.