Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

E tam. Akurat Figato robił za adwokata diabła przed imprezką.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wstx7t.jpg

Opublikowano

daj na gafa Sebastian, moze Ci zmontuja z Banderasem

Opublikowano

BZFMjubCYAAIygR.png

Najbardziej żałosna próba budowania pozytywnego pijaru, jaką można sobie wyobrazić. 

Yhy, ale jak SONY d(pipi)ło M$ na E3, to był taki eksajt i powszechny spust nad taką formą autopromocji, za to kurtuazyjna uprzejmość ze strony M$ jest żałosna. Tokarku, czuję ból dupy, bo widać niektórzy odbierają to jako uszczypliwość w stronę SONY za średnio udaną premierę, która nie jest taka jak się zapowiadała jakiś czas temu.

Opublikowano

Od paru miechow czekam na te W KONCU W KONCU JUZ JUZ ujawnienie Demon Souls 2 na PS4. Pewnie na VGX bedzie... prawda? Prawda?! Przecież Gaf by nie okłamał.

Opublikowano

Jak plejstejszyn kocham przez moment nie przyszło mi przez myśl, że to ma być szydera

Opublikowano

Jestem w ciężkim szoku, jak tutaj każdy hejtuje gry i to, co Sony zaprezentowało. Czytasz to i się wk*rwiasz tylko, że mamy takich ludzi w Polsce, którzy zamiast cieszyć się grami, czerpać z nich radość, to wiecznie to źle, tamto źle i hejt, hejt, hejt. Zamiast kupić dwie konsole, mieć to w (pipi)e, to krytykują. Nie wiem jak wielkim debilem trzeba być, żeby wczorajszy event stawiać na równi niemal z konferencją. Jak mogliście po tym oczekiwać czegoś wyjątkowego? Dla mnie zapowiedź Uncharted to był właśnie szok na miarę takiego eventu.

A że samo Uncharted - dwójka to crap? Myślałem, że spadnę z krzesła. O ile oceny nie są już żadnym miernikiem (vide oceny Shadow Fall, gdzie gracze mają mega pozytywne opinie, szczególnie o multi), to przecież Uncharted 2 ma średnią 96, a Uncharted 3 - 92! To są złe gry? Nikt nic nie wie, czym będzie Uncharted na PS4, co to będzie, jak to będzie wyglądać, ale już znawcy oceniają, bredzą, że wtórne, że samograj, a (pipi) wiedzą. DNO!

Tak samo, zamiast jarać się startem kolejnej generacji i tym, że WRESZCIE przesiądziemy się z tej PS3 i X360, to ciągle hejty, że Xbox One do dupy, że PS4 posysa, że coś tam źle działa, to słabo zorganizowane. Zróbcie to lepiej. Rany, czytać się czasami nie da, jak kosmiczne mają wymagania co niektórzy. O dziwo, taki NeoGaf jara się i większość osób skacze z radości, a tutaj wiecznie źle, źle, źle.

Opublikowano

Jak plejstejszyn kocham przez moment nie przyszło mi przez myśl, że to ma być szydera

Wielka mi milosc jak kupisz znowu sprzet 5 lat po premierze ;P

Opublikowano

Plejstejszyn też mnie kocha i poczeka

Opublikowano

Od paru miechow czekam na te W KONCU W KONCU JUZ JUZ ujawnienie Demon Souls 2 na PS4. Pewnie na VGX bedzie... prawda? Prawda?! Przecież Gaf by nie okłamał.

Nie oczekuj, że pokażą tę grę przed premierą Dark Souls 2.

Opublikowano

Jestem w ciężkim szoku, jak tutaj każdy hejtuje gry i to, co Sony zaprezentowało. Czytasz to i się wk*rwiasz tylko, że mamy takich ludzi w Polsce, którzy zamiast cieszyć się grami

Ja sie jaram grami jak najbardziej, ale nie CHUYOWYMI grami.

Jestem w szoku, ze sa tacy fanboje w tym zacnym nadwislanskim kraju.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Jestem w ciężkim szoku, jak tutaj każdy hejtuje gry i to, co Sony zaprezentowało. Czytasz to i się wk*rwiasz tylko, że mamy takich ludzi w Polsce, którzy zamiast cieszyć się grami, czerpać z nich radość, to wiecznie to źle, tamto źle i hejt, hejt, hejt. Zamiast kupić dwie konsole, mieć to w (pipi)e, to krytykują. Nie wiem jak wielkim debilem trzeba być, żeby wczorajszy event stawiać na równi niemal z konferencją. Jak mogliście po tym oczekiwać czegoś wyjątkowego? Dla mnie zapowiedź Uncharted to był właśnie szok na miarę takiego eventu.

A że samo Uncharted - dwójka to crap? Myślałem, że spadnę z krzesła. O ile oceny nie są już żadnym miernikiem (vide oceny Shadow Fall, gdzie gracze mają mega pozytywne opinie, szczególnie o multi), to przecież Uncharted 2 ma średnią 96, a Uncharted 3 - 92! To są złe gry? Nikt nic nie wie, czym będzie Uncharted na PS4, co to będzie, jak to będzie wyglądać, ale już znawcy oceniają, bredzą, że wtórne, że samograj, a (pipi) wiedzą. DNO!

Tak samo, zamiast jarać się startem kolejnej generacji i tym, że WRESZCIE przesiądziemy się z tej PS3 i X360, to ciągle hejty, że Xbox One do dupy, że PS4 posysa, że coś tam źle działa, to słabo zorganizowane. Zróbcie to lepiej. Rany, czytać się czasami nie da, jak kosmiczne mają wymagania co niektórzy. O dziwo, taki NeoGaf jara się i większość osób skacze z radości, a tutaj wiecznie źle, źle, źle.

Aż mi biurko zalewa ta hipokryzja spływająca z ekranu. Piękny post, szkoda że zupełnie tak samo nie napiszesz na gejonly, zamiast tego jedną ręką głaszczecie tam się po fiutach a drugą ręką macacie znaczek Sony.

Opublikowano

Co Ty (pipi)isz, dokładnie to samo napisałem na Gameonly, sprawdź swoje źródla, bo akurat największym skupiskiem absurdów, hejtów, żalu i agresji jesteś tutaj Ty i Twoje wyssane z palca bzdury, teorie, jechanie po grach i wyzywanie każdego od sonoklapów i fanbojów, kto nie zgadza się z Twoim zdaniem. Kompleks małego fiutka.

Opublikowano
AC4 on PS4 renders at 900p, future update will boost to native 1080p #1

In an update on the UbiBlog, Ubisoft communications manager Gary Steinman explained that “players will need to download a title update (available shortly after release) to enjoy the full 1080p native resolution.

Even without the title update, the game is undeniably stunning on next-gen consoles. Indeed, as Associate Producer Sylvain Trottier suggests, some players might not even be able to tell the difference. That’s because the game, as shipped, is being rendered on next-gen at a resolution that’s very close to 1080p (900p, if you’re curious), and the upscaling process barely adjusts the image.”

“If it's running at 720p vs 1080p you're going to notice the difference by far,” Trottier explains. “But if it's set at a resolution that's very close, where most of the pixels are already there in internal processing, most people won't see any difference.”

Steinman explains that the retail version shipped at 900p in order for the development team to “deliver a visually brilliant game at a steady 30 frames per second... Finishing the game at 900p gave the development team the extra room in terms of the GPU and CPU usage to ensure the framerate never dips below 30 frames per second.

“The team then used the time between the ship date and the release to focus on a title update that could deliver native 1080p resolution on the PS4.”

The update also introduces a “brand-new anti-aliasing technique” that will offer “an even cleaner, clearer and more brilliant moving

image”.

http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_4_black_flag/news/assassins_creed_4_on_ps4_renders_at_900p_future_update_will_boost_to_native_1080p.html

ja (pipi)ę..

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie, nie napisałeś tak samo. Lekko napomknąłeś o XONE w temacie o inFamous. Napisz otwarcie żeby przystopowali z hejtem na MS i żeby kupili dwie konsole. Nie zrobisz tego bo dobrze wiesz, że juras z irasem i resztą bandą klakierów zwyzywa cię od debili, dlatego lecisz na fali poklepywania się po plecach toczenia beki ze wszystkiego co związane jest z MS. Hipokryto.

Opublikowano

Ja trochę nie rozumiem tych oczekiwań. Czy ktoś się spodziewa, że będziemy mieć na rynku dwie bliźniaczo podobne serie?

Opublikowano

No to fajnie, ze patchem kolejny raz poprawiaja rozdzialke. Beka bedzie jezeli tego nie beda robic na Xbonie.

Opublikowano

fajnie gdy  w przyszłosci połowe kampanii przjedziemy  w 720p  z głupimi przeciwnikami i zyebana kamera, by zakonczyc ja w 900p, i poprawionymi pierdołami.

Moze wtedy zostawia sobie 1080p jako argument za wersja gold wydana po  2 latach.

Ciekawe co gdyby micro i sony postawilo sie  i powiedzialo devom: wydajecie jak na psxa, plyta z ost. gra, zadnych poprawek.

No to fajnie, ze patchem kolejny raz poprawiaja rozdzialke. Beka bedzie jezeli tego nie beda robic na Xbonie.

No tam patch i tak by nie zadziałał

Opublikowano

fajnie gdy  w przyszłosci połowe kampanii przjedziemy  w 720p  z głupimi przeciwnikami i zyebana kamera, by zakonczyc ja w 900p, i poprawionymi pierdołami.

Moze wtedy zostawia sobie 1080p jako argument za wersja gold wydana po  2 latach.

Ciekawe co gdyby micro i sony postawilo sie  i powiedzialo devom: wydajecie jak na psxa, plyta z ost. gra, zadnych poprawek.

To by zadnych gier nie bylo na premiere/wszystkie chuyowe forever  :sorcerer:

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Ja trochę nie rozumiem tych oczekiwań. Czy ktoś się spodziewa, że będziemy mieć na rynku dwie bliźniaczo podobne serie?

Tu nie chodzi tylko o kontynuowanie serii, tu chodzi o to żeby From Software wydało po raz kolejny exa dla Sony. Nie rozumiesz?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Jeżeli jedna będzie eksem dla Sony to wiadomo która bedzie lepsza.

#greatness #awaits

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.