Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
a to ciekawe bo te wszystkie multi były takie same  <_<

Widzę, że z wiedzą u Ciebie na ten temat kulawo.....

To jak tu rozmawiać?
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nor malnie.

Opublikowano

Jesli bierzemy pod uwage tylko X360 i PS3

Resistance 1 , Halo , UT3

Opublikowano

Wspomnień czar :

Edytowane przez Karas

Opublikowano

MW 3 jako tako, BO godny następca kapitalnej 4ki a BO 2 totalny szrot.

a to ciekawe bo te wszystkie multi były takie same <_<

Wszystkie byly tak samo zlagowane.Zeby bylo smieszniej w wersji na 360 majac 4 kreski mialem lagi straszne.To co killcam pokazywal,a to sie dzialo w grze to byly 2 rozne bajki.

Wyjatkiem byl Black ops,gdzie wersja na 360 wygladala lepiej,chodzila plynniej i ta czesc na ps3 byla syfem.

Opublikowano

Wspomnień czar :

Syphon Filter... <3

Opublikowano

Z pozdrowieniami dla najtmera, dla których ja i Ins jesteśmy "pizdowatymi fanbojami" :)

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=613396

I think Uncharted is barely even a game.

The Last of Us is amazing. One of the best games I've played this generation.

Story-wise, miles ahead of all Uncharteds.

think uncharted is the most over rated series this generation. I really like the last of us, but I do wish it was a bit less linear with more open levels. It would be great to be allowed to approach different situations in different ways.

Uncharted is terrible, terrible game. The Last of Us is much better but sadly neither of those suit my taste very much or cover what I expect and respect of a videogame.

I despised Uncharted, all of them. That sort of story doesn't appeal to me, and the gameplay was nothing that interested me. The games sort of represented everything I hated about where gaming is going, with everything way too structured and not enough rooted mechanics and core gameplay. I'm sick of a giant setpiece falling apart while the idea that I'm controlling the character is sort of half true.

I *loved* the last of us. It turns out I don't mind a story focused game if the story is this amazing. And, beyond that, I liked the gameplay. The mechanics are so much more core, and solid. Very little nonsense. And thank god for no fake climbing and fake platforming.

TLoU shits on Uncharted from a gameplay and atmosphere standpoint.

+ sporo więcej

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

o na neogafie tak mówią i na pewno tak jest, na premierze obojętnie jakiego uncharted pierwsi trzepali gruche i spuszczali się jaka ta gre nie jest, ich opinie = nikogo

Opublikowano

To jak tu rozmawiać?

no to wskaż mi różnice (i nie mów że w jednej części dali strzelający nóż a w innej robota)

każda nowa część COD to jest dokladnie taki sam plastik i gra dla dzieci neo

Opublikowano

no ale co ty chcesz udowodnic? ze jest wiecej takich jak ty? no wow, swiat od zawsze by pelen hejterow, to zes odkryl ameryke. moze sie tam przenies, bedziecie razem hejtowac uncharted trzymajac sie za siusiaki, bo Najtmer jest zly bo mowi na glos ze hejtowanie to pedalstwo.

albo moze zakonczmy topic podsumowaniem

Uncharted mialo swoje plusy, za(pipi)iste momenty, ladna grafike. Mialo tez momenty slabe, gdzies tam slaba teksurke czy cos tam. ok Seria na 8/10. I zgodze sie z tym. Naughty Dog wyciagnelo wnioski i stworzylo potem wg wielu tutaj gre tej generacji. na xboxie nie znajdziesz takiej gry.

cos bys dodal?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

To jak tu rozmawiać?

no to wskaż mi różnice (i nie mów że w jednej części dali strzelający nóż a w innej robota)

każda nowa część COD to jest dokladnie taki sam plastik i gra dla dzieci neo

to tak jak z tymi Halo, przecież między 3 i 4 też żadnych różnic, tu krasnale i tu krasnale

Opublikowano

Nie no w halo 4 jest jedna zasadnicza różnica

press x to end game, tak dłużej o tym myśleć to mega fail :)

Opublikowano

albo moze zakonczmy topic podsumowaniem

Uncharted mialo swoje plusy, za(pipi)iste momenty, ladna grafike. Mialo tez momenty slabe, gdzies tam slaba teksurke czy cos tam. ok Seria na 8/10. I zgodze sie z tym. Naughty Dog wyciagnelo wnioski i stworzylo potem wg wielu tutaj gre tej generacji. na xboxie nie znajdziesz takiej gry.

to powiem ci inaczej dzieciaku- gralem w jedynke i mi sie podobala.

cos bys dodal?

Że niezłą obłudę odpjerdalasz.:)

Opublikowano
to tak jak z tymi Halo, przecież między 3 i 4 też żadnych różnic, tu krasnale i tu krasnale

w halo nie grałem więc nie wiem

Opublikowano

dobra, wkur.wiasz juz mnie :)

metacritic:

1- 88%

2- 96%

3- 92%

srednia powyzej 90%, Ze niby to nie pokazuje ze to slaba gra? a co pokazuje ze cos innego jest dobra gra? twoje subiektywne zdanie? kazda gra ma swoich przeciwnikow. to ze duzo osob uwaza ze halo jest s(pipi)one bo ma krasnoludki to argument godny twojej osoby.

Opublikowano

Uncharted - 88

Uncharted 2 - 96

Uncharted 3 - 92

Tak samo dobra gra jak Halo idąc twoim tropem.

Opublikowano

Serio dla Was znaczą te cyferki?
Grałem w obie serię i powiem wam, że nie jestem fanem żadnej.
Szok, jak można mieć inne zdanie jak MC xD

Wracajcie do obrzucania się nic nieznaczącymi cyferkami.

Opublikowano

te cyferki znaczą, że duża grupa recenzentów sie zajarała. skoro ludzie ludzie siedzący w grach nie od dziś i zajmujący się nimi na codzień się jarają, to już coś znaczy. 

a najbardziej skillowe multi ? to chyba virtua fighter. manual, taktyka, dogłębna znajomość gry i złożonego systemu, refleks, czytanie przeciwnika, psychika silna jak jarosław psiku,tas

ups, sorry, zapomniałem, że na tym forum dobre multi = karabiny  

Opublikowano

cyferki odzwierciedlaja ilu osobom ta gra sie podobala. nad czym tu sie zastanawiac. z reszta co tu sie zastanawiac, ja kiedys pisalem ze mi sie nie podoba Gears of War bo jest nudne i infantylne. Oczywiscie kto sie najbardziej oburzyl? Pan BuaZzeo i Ins. Jak widac ty musisz sie podporzadkowac obiektywnej ocenie jak i jego subiektywnej opinii, ale sprobuj sie sprzeciwic, to ci powie ze Uncharted jest slabe, bo w nie nie grales i nie wiesz ze jest slasbe, pomimo ze zawodowi dziennikarze jak i gracze zgadzaja sie ze jest to gra z wyzszej polki. no ale rozumiem, w koncu to exclusive i kazdy kto sie nim jara jest sonybotem.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No ale ogolnie chu.j mnie ten wasz wywod obchodzi. Cyferki i recenzje jakos nie przeszkadzaja wam hejtowac Halo. Tak wiec jak nie macie nic innego do powiedzenia to juz przestancie nudzic o tym crapcharted.

PS. Virtua <3 Jedyna bijatyka dla ktorej kupilem arcade sticka.

Opublikowano

ja od poltora roku nie mam zadnej spiny ani do halo (kiedys pisalem ze chetnie bym zagral) jak i do gow'a. wypowiedzialem sie, podtrzymuje nadal te opinie, ale nie s,ram na gre za kazdym razem gdy pojawia sie w jakims pozytywnym blasku. Nie podoba mi sie i koniec. skoro uznalem ze nie jest warta mojego czasu zeby w nia grac, to i pisac o niej mi sie nie chce.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

I pomyśleć że kiedyś myślałem, że tylko debile grają w FPS na konsoli :D 

Opublikowano

I pomyśleć że kiedyś myślałem, że tylko debile grają w FPS na konsoli :D

niestety też tak myślałem :), jak można było grać w takie gry na padzie. Przecież to nie myszka 

Opublikowano

Najtmer - (pipi) prawda, ale ten temat przyzwyczail mnie, ze największe betony Pleystacji zawsze pisza to samo. Ich gry konkurencji po prostu nie interesują. Wiekszosci gier nawet nie mieli okazji ograc, ale już wiedza, ze sa "infantylne", "pzecietne", "krasnale", arkade (bo co może być fajnego w motorkach) itp. Przy Exach Sony zas totalna masturbacja i GOTY 3 lata zanim w ogole się ukaza. Tak było np z Uncharted 3, bo wystarczylo pare klatek Nathana na pustyni, a jak wyszlo wiedza nawet fani Uncharted. Szkoda, ze 3ka nie dzwignela ciężaru Sequela bo wyszla jedna z najnudniejszych gier, w jakie gralem... Ta gra jest ch(pipi)em po prostu.

Podobnie po E3 - MS zaprezentowal naprawdę solidne tytuly, w dodatku takie, w które już dzisiaj prawdziwy gracz chciałbym zagrac, czy TitanFall, czy Forza nowa, ale nawet to już nie jest ważne, bo przecież wybor konsol nowej generacji nie zależy już od gier i usług sieciowych, a od polityki i ceny konsoli :teehee:

Zreszta już nikogo nie interesuje strzelanie, wyścigi, czy TPS, ale jak Sony pokazuje Infamousa, Killzona w 30 klatkach (tak nadal dla mnie jest to zalem) to ogolna masturbacja - BO TO SOM ZNAKOMITE STUDIA !

:sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przy Exach Sony zas totalna masturbacja i GOTY 3 lata zanim w ogole się ukaza. Tak było np z Uncharted 3, bo wystarczylo pare klatek Nathana na pustyni, a jak wyszlo wiedza nawet fani Uncharted.

Tak było z Alan Wake i tak jest teraz, w przypadku Quantum Break. Nic o grze nie wiadomo, ale xboty już składają dla niej preordery na XO.

Edytowane przez Pawlo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.