Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ten Ryse bylby za(pipi)isty,jak by dali jakis multiplayer fajny np 20 vs 20 typa

Kosy,maczety,miecze i napierdzielasz sie na jakiejsc arence czy tam mapce,taki troche battlefield;D Ale oczywiscie z zachowaniem tego Gore.. Krew ogolna rzez i masakra.

Wystarczył by bardziej rozbudowany system walki.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

klappers pewnie nawet gifa nie obejrzal do konca tylko pjerdolnal wyuczona kwestie

Mua ? Wyjasnij, bo z tego co widze to jest wstawka na silniku gry, pojawia sie znaczek checkpoint i... ciecie !

Pomijam juz kwestie ze zawartosc spoilera powinna sugerowac ze to zart byl no ale coz, xbot's gonna xbot.

Osobiscie nawet bym przytargal w tego Ryse, chocby dla samych wodotryskow bo wyglada zaje,biscie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten Ryse bylby za(pipi)isty,jak by dali jakis multiplayer fajny np 20 vs 20 typa

Kosy,maczety,miecze i napierdzielasz sie na jakiejsc arence czy tam mapce,taki troche battlefield;D Ale oczywiscie z zachowaniem tego Gore.. Krew ogolna rzez i masakra.

Opublikowano

klappers pewnie nawet gifa nie obejrzal do konca tylko pjerdolnal wyuczona kwestie

Mua ? Wyjasnij, bo z tego co widze to jest wstawka na silniku gry, pojawia sie znaczek checkpoint i... ciecie !

Pomijam juz kwestie ze zawartosc spoilera powinna sugerowac ze to zart byl no ale coz, xbot's gonna xbot.

Osobiscie nawet bym przytargal w tego Ryse, chocby dla samych wodotryskow bo wyglada zaje,biscie.

Jakim cudem doszedles do tego, ze jest to skierowane do ciebie ? Oj klapie.

Opublikowano

Aaa dobra xbocie, moja wina. Leci plus przepraszam, dopiero teraz przeczytalem :( #fail

Koniec z czytaniem cw w lozku.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Piękne te screenshoty, drogi użytkowniku Greg. Zelda WW nie potrzebowała rimejku, ale lepszy rydz niż nic. Jednakże powinni się pokusić o wyładnienie TP (i poprawienie jej stylu).

Zelda Wind Waker, co za gra. Prawdziwie magiczna. O jej wielkości niech świadczy fakt, że najwięksi fanboje innych konsol w nią grali, rozpływając się przy tym - XDaddy i PSYeti. Szkoda że Mazzeo nie ma jak w to zagrać, szczerze jestem ciekaw jego opinii. Link to większy badass od Drejków i innych. Mniej gada, więcej robi. Prawdziwy madafaka :) A to uczucie przygody tez nie do podrobienia, nie ma to jak wsiąść na łódkę i odpłynąć w nieznane, odkrywając mniejsze lub większe wysepki, w których skrywają się różne historie. I to wszystko bez loadingów! To było w tym najpiękniejsze. Wszystko wydawało się ciągłe, nie było tego przerywania, nic nie psuło immersji. I przy zmiennych porach dnia i różnych pogodach. A w tle genialna muzyka. Grając czujesz, że twórcy nie myśleli jak się przypodobać jakiejś grupie graczy, co ułatwić, co jest teraz modne. Próbowali po prostu zrobić jak najlepszą grę video.

Sony i MS muszą się wiele jeszcze nauczyć w przypadku swoich studiów. Nie ta liga, po prostu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Hero of Time, czyli Link z OOT i MM to i tak większy madafaka, no ale i Hero of Winds też ujdzie. Konkretny.

Opublikowano

Mazzeo hejtuje zelde bo nie ma mielenia ludulcta, i coś tam pisał, że nie zagra nigdy bo nie jego klimat. Troche bezsens, ale betony tak mają :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Hero of Time, czyli Link z OOT i MM to i tak większy madafaka, no ale i Hero of Winds też ujdzie. Konkretny.

Link z WW największy madafaka bo ma najlepszą mimikę gdy próbuje być odważny <3

Mazzeo hejtuje zelde bo nie ma mielenia ludulcta, i coś tam pisał, że nie zagra nigdy bo nie jego klimat. Troche bezsens, ale betony tak mają :teehee:

Da się strzelać z procy :3

Opublikowano

45 minut wygrywania  w życie w czystej postaci. Polecam każdemu, kto lubi dobrą muzykę z gier. Medley z wszystkich Zeld.

01:40, wchodzi Dragon Roost Island Theme z WW. Piękne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A ja dalej jestem rozdarty między wyborem TP a SS na zimę :( TP ponoć lepsza, ale ten art style mnie odrzuca. Gdzie są kolory? I trochę to zbyt podobne do OoT. SS ma piękny design, fajne sterowanie (ponoć) i wydaje mi się bardziej light, co mi tam pasuje.

Opublikowano

filmy Bergmana też mam oglądać tylko dlatego że są dobre?

Warto chociaż spróbować. Ogarnij OoT albo Majora's Mask na emulatorze bo nie wiem jak te z Wii smigają na PC i sprawdź. Do gier nintendo wbrew pozorom trzeba dojrzeć i porzucić wszystkie stereotypy, że jak nie grasz w god of wara w tramawaju to nie jesteś mężczyzną, ale co ja tam wiem przecież jem trawe c'nie

Opublikowano

rfxsMa7.jpg

To podchwytliwe pytanie?

Opublikowano

A ja dalej jestem rozdarty między wyborem TP a SS na zimę :( TP ponoć lepsza, ale ten art style mnie odrzuca. Gdzie są kolory? I trochę to zbyt podobne do OoT. SS ma piękny design, fajne sterowanie (ponoć) i wydaje mi się bardziej light, co mi tam pasuje.

weź TP, teraz dają 10mb za 50zł na miecha

Opublikowano

weź TP, teraz dają 10mb za 50zł na miecha

jakby komuś zaschło 

12208537-reka-z-butelka-wody-na-bialym-t

Opublikowano

Może po tym Mazzeo stwierdzi, że Zelda jest cool i locust 1000 kawałków

Opublikowano

rfxsMa7.jpg

To podchwytliwe pytanie?

Nie przepadam za Bergmanem i nie będę oglądał jego wszystkich filmów tylko dlatego że mają wysoką średnią na filmwebie.

Nie będę grał w zeldę nawet jak jest 11/10 bo japońszczyzny nie trawię jak Eliza #tąodkoni. Nie wiem co tu jeszcze tłumaczyć,(pipi) na gry nintendo i tyle, o boże jaki ignorant ze mnie ;_;

Opublikowano

Cos o tym wiem, u mnie tak samo jest z westernami i takie RDR to dla mnie crap, a kazdy naokolo sie tym zachwyca.

Opublikowano

Bo każdy ma swój gust i zainteresowania czy w końcu na tym forum to ludzie zrozumieją ?

Ty dajesz 10/10 ja daję 1/10 i uj komu do tego,  

Opublikowano

Sprzedaż gier na PS4 w Północnej Ameryce, w pierwszych 2 dniach według vgchartz.

In total, 2,417,516 games were sold in the first two days in the US. For every PlayStation 4 that was sold gamers picked up 2.46 games.

1.  Call of Duty: Ghosts - 703,638
2. Battlefield 4 - 396,187
3. Killzone: Shadow Fall - 355,148
4. Assassin's Creed IV: Black Flag - 345,176
5. Madden NFL 25 - 133,176
6. NBA 2K14 - 111,674
7. Knack - 102,749
8. Need for Speed Rivals - 94,157
9. FIFA Soccer 14 - 77,914
10. LEGO Marvel Super Heroes - 32,188
11. NBA Live 14 - 21,652
12. Skylanders SWAP Force - 18,681
13. Just Dance 2014 - 17,569
14. Injustice: Gods Among Us - 5,143
15. Angry Birds Star Wars - 2,274

Call of Duty ma 70 procentowy attach rate :teehee:

Opublikowano

Z tej listy na PS4 wziałbym tylko Killzone'a i z braku laku może NFS'a.

Na dzień dzisiejszy (do marca, kiedy wychodzi chyba Infamous i DC) patrząc tylko na premierowe gry wybrałbym X'a. Pisząc gry premierowe mam na myśli Forzę 5, bo tylko na mnie tam interesuje (mimo, że jest jaka jest). A.. jako, że zdecydowanie bliżej mi do racerów niż strzelanek fpp to zamiast KZ wolałbym właśnie FM5.

Tak się jednak składa, że next-gena kupię i tak najwcześniej rok po premierze...

Jeszcze odnośnie listy to przykre jest to, że 3 największe zakały (CoD, BF i AC) sprzedały się najlepiej (przynajmniej Killzone'owi udało się jakoś wcisnąć na podium).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Te Angry Birdsy to w wersji pudelkowej? Coś nowego dodali, jakieś super sterowanie, bo to dość dziwny wynik wg mnie o_O

Opublikowano

Te Angry Birdsy to w wersji pudelkowej? Coś nowego dodali, jakieś super sterowanie, bo to dość dziwny wynik wg mnie o_O

dodali 1080p i 60fps

w patchu

Opublikowano

Nie przepadam za Bergmanem i nie będę oglądał jego wszystkich filmów tylko dlatego że mają wysoką średnią na filmwebie.

Nie będę grał w zeldę nawet jak jest 11/10 bo japońszczyzny nie trawię jak Eliza #tąodkoni. Nie wiem co tu jeszcze tłumaczyć,(pipi) na gry nintendo i tyle, o boże jaki ignorant ze mnie ;_;

No jezeli ogladales jakiegos Bergmana i uznales, ze to nie dla Ciebie to ok. Jezeli nie grales w Zelde i sie zapierasz to dla mnie to jest poziom Mendrkowego jutuba.

Łatwo sie zaslaniac gustem, ale przeciez jest zalezny od tego czym sie go karmi. Nie rozumiem jak mozna sie zamykac w growym gettcie, odcinac sie calkowicie od calej szkoly robienia gierek tylko dlatego, ze kiedys w jednej produkcji widzialo sie piszczace dzieciaki walczace z glutem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.