Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ultima ma.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

10948724173_7ce36c0ed8_o.gif

10948594224_6172861b03_o.gif

Pacz 1080p do AC IV. 

Skoro tak wygląda podbitka z 900, to ja nie mam pytań jak podbiją Ghost na PS4 to Gaf znów upadnie. Przyjrzyjcie się napisowi z nazwą szynku i liściom na 2 drugim gifie. Różnica widoczna na pierwszy rzut oka.

Pacz waży 140 MB. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Best Games z Białegostoku. WiiU nówkę kupiłem od nich za 699, a Mariana za 199.

Mazzeo, jakąś maść na bul dópy?

Opublikowano

Jakie pjerdolenie na temat Mario prze ludzi, którzy nawet WiiU nie mają xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lepiej nie wspominać Twojego o Uncharted i innych exach Sony, gdy jeszcze nie miałeś PS3.

Opublikowano

Jaka podjara nfagów...

... zazdroszczę  :pinch:

Opublikowano

Mario może Knacka zjadać na śniadanie, ale most next-gen game that 2013 has yet produced to oficjalnie mesjasz gier GTA V.

Opublikowano

Nie dzięki. Uwielbiam tu czytać o grach Nintendo - nie gustujesz w nich to znaczy że jedynie cię jara napjerdalanie w FPSy i inne takie. Zero jedynkowe myślenie takie u niektórych.

Opublikowano

Ktoś wie za co Mario dostał te 10tki ?

Opublikowano

Skoro MS traktuje nasz kraj jak trzeci świat, to chyba też i Wii U nie kupicie? Bo dla tych pajaców Polska nie istnieje na mapie jak za rozbiorów.

Ale kierujesz to do kogoś konkretnego, czy tak o rączki ci się trzęsą i walczysz przez klawiaturę jak możesz? Z przyjemnością kupię w przyszłości nowego Xboxa, jeżeli wyjdą na niego tytuły ekskluzywne, które mnie interesują, bo do multiplatform mam pc za 100 milionów.

Dostępność konsoli nie jest dla mnie żadnym czynnikiem wpływającym na jej zakup, bo najważniejsze są (wow) gry.

No chyba, że ktoś wprowadzi jakiś diabelski drm, wtedy nie kupię

@messer

Recenzje nie są tajne, każdy ma do nich wgląd, więc zapraszam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Przeczytałem 2, wychodzi na to że jest to po prostu wysokobudżetowy, porządnie zrobiony platformer. 

Opublikowano

Nie dzięki. Uwielbiam tu czytać o grach Nintendo - nie gustujesz w nich to znaczy że jedynie cię jara napjerdalanie w FPSy i inne takie. Zero jedynkowe myślenie takie u niektórych.

Ostatnie twoje grane gierki

QjtbL7Z.jpg

Samochody, piłka nożna i NAPJERDALANIE !!!!!!! W KOSMITÓW handluj z tym

Skoro MS traktuje nasz kraj jak trzeci świat, to chyba też i Wii U nie kupicie? Bo dla tych pajaców Polska nie istnieje na mapie jak za rozbiorów.

No chyba, że ktoś wprowadzi jakiś diabelski drm, wtedy nie kupię

Ragus a drmy i inne nie przeszkadzają ci na kompie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No to strzelam, że za to. Wysokobudżetowe wyścigi potrafią zdobywać takie oceny, to samo z wysokobudżetowymi strzelankami TPP, ba nawet gry z gatunku Visual Novel też są do tego zdolne, więc czemu nie platformówka?

Bluber, gdyby moje granie na pc wiązałoby się z niemożnością grania off-line, to pewnie by to mi przeszkadzało. Uważam, że dmr nie musi być taki zły, jeżeli jest zrobiony po ludzku. No bo sorry, jeżeli dzięki niemu kupuję w dniu premiery nowego Batmana za 100 zł, to... czemu nie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Piję raczej do tego, że nikt nie kusi się o słowo ,, rewolucja " tak bardzo pożądane w next genowych grach.

Ale hooooy, zagrałbym sobie w tego Mario, ogólnie dobrze wygląda.

Szkoda że Sony i MS nie zrobią takiego solidnego platformera, bo te indycze mimo wszystko cierpią na syndrom biedy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ktoś wie za co Mario dostał te 10tki ?

Za szeroko pojętą zaje.bistość

Opublikowano

Platformówki to ginący gatunek, nintendo jeszcze ratuje sytuacje, no i indyki, czasem swietne, ale nie sa "wielkie" produkcje.

Opublikowano

do tego Mazzeo jaki nubek gra juz 2 lata w 1000 kawałków lucdulta i nie ma calaka :teehee:

Opublikowano

No i co z tego ma wynikać bartez :) Nie zmienia to faktu że takie zero-jedynkowe myślenie istnieje. Rayman Legends mnie 10x bardziej interesi i czekam aż cena spadnie.

Opublikowano

http://www.onlinecenter.pl/12231/Aktualnosci/Xbox-One-bez-streamowania-przez-Twitch-na-starcie.html

Jeśli ktoś planował, że już od 22 listopada będzie transmitował na żywo przez Twitch swoje rozgrywki bezpośrednio z konsoli Xbox One, bez użycia dodatkowych urządzeń, to mamy złe wieści. Niestety ta opcja zostanie wprowadzona dopiero w pierwszej połowie 2014 roku. Jako powód obsuwy podano chęć zapewnienia odpowiedniej jakości działania, która zadowoli użytkowników portalu. Na razie będzie zatem musiała wystarczyć aplikacja umożliwiająca oglądania streamów i zdobywanie osiągnięć (tych bez Gamerscore).

Kuwa... PS4 nie pozwala nagrywac elgato, xbox one nie pozwala na twitcha, co to za porazka... 

Opublikowano

@up

Ten typek uzywa elgato i moze nagrywac:

http://www.youtube.com/watch?v=VXnG8S5XyB8

Jakosc jest swietna i w 'murice powinienes to dostac bez problemu.

no no... tylko, ze w USA jest to niezgodne z prawem, ale samego splittera zamowilem na amazon. Czekam az przyjdzie. 

Acha support 1080i, nie supportuje 1080p

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

To mi też daj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.