Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

może to ma znaczenie czy gra jest pisana oobno dla ps3 i xboxa ( jak max 3) czy robiona pod X-a i kopiowana na ps3, GTA V jest pisane osobno więc cień szansy jest.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Bad Company 2 najlepsze multi jakie wyszło w tej generacji

Ja bym powiedział, że COD 4.

jkFEa.gif

Łooo, faktycznie najlepsze multi, tyle krwi i wogle świetnie.

Ten post ma 11 plusów, genialnie dowodzi,ilu glupich ignorantów przewija sie przez ten temat.

Ilu z was w ogóle,mialo do czynienia z ta gra? Stawiam moje przyszle PS4 ze nikt, na czele z rozim, stunikiem, mersim, Figaro i reszta.

Tak pupka boli ze najlepszy multiplayer ostatnich lat to ex na xboxa? Emet pyta w czym girsy są obiektywnie lepsze w multi od uncharted, lol, moglbym eleborat o tym napisać ale pisze z komy i ciezko mi.

Chociaz pewnie i tak sonoklapy nie ogarną tego co napisze bo,propsujecie te swoje smieszne multiki z perkami i odblokowywanymi celowniczkami.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

PS Mendrek GTA IV i RDR wyglądały Crapiasto na ps3 = 640p

Dowody? (tylko nie wysyłaj mi tu linka do jakiegoś internetowego Biniedy, który liczył piksele na ekranie... ) .

Opublikowano

easey - napisales ze wyklocanie sie ktora konsola jest lepsza jest domena idiotow (parafrazuje), natomiast przez ostatnie 4 strony najwiecej jest twoich postow i w zadnym z nich nie ma obiektywnie rzecz biorac pochwaly bez wytkniecia jakiegos framerate czy (pipi)a wie czego jeszcze. nadaje tobie zatem tytul Pulkownik Von Frameratewhore. mozesz stanac obok Oficera BuazZeo i Kapitana Ufoka (ins) i podbijac internet! here, take my axe, i dont give a fucking shit.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Mam X360 -> chce grac online -> kupuje golda -> gram girsy online -> pieniazki na golda wydane wiec gram duzo w girsy bo szkoda pieniazkow = girsy najlepszy multipalyer omajgat wy do sony jestescie poebani.

Sorry fani Xa ale tak wlasnie was widze bo przez swoje posty najwyrazniej chcecie aby was takimi widziano.

Opublikowano

jkFEa.gif

Ten post ma 11 plusów, genialnie dowodzi,ilu glupich ignorantów przewija sie przez ten temat.

Ilu z was w ogóle,mialo do czynienia z ta gra? Stawiam moje przyszle PS4 ze nikt, na czele z rozim, stunikiem, mersim, Figaro i reszta.

Tak pupka boli ze najlepszy multiplayer ostatnich lat to ex na xboxa? Emet pyta w czym girsy są obiektywnie lepsze w multi od uncharted, lol, moglbym eleborat o tym napisać ale pisze z komy i ciezko mi.

Chociaz pewnie i tak sonoklapy nie ogarną tego co napisze bo,propsujecie te swoje smieszne multiki z perkami i odblokowywanymi celowniczkami.

Bym powiedział inaczej. Chyba ciebie boli "pupka" tak mocno, że inni gracze mają inne zdanie na ten temat. O Uncharted pisac nie musisz, bo już wiemy o co chodzi, kapiszony itp.

Opublikowano

Najtmer- STALKER>reszta swiata ! ^^

Poza tym, rzeczywiscie - jestem mega uczulony na wszelkie dropy i plynnosc gry. Myslalem, ze skoro dostaniemy 8razy mocniejsze konsole 60p bedzie standardem. I nie plec bzdur, pisalem, ze wlasnie przez plynnosc, grafike to wlasnie Forza, Battlefield czy Titanfall robia na mnie najwieksze wrazenie,

(ale ja np. Infamousa nigdy nie lubilem, wiec i zainteresowanie zerowe)

Mam X360 -> chce grac online -> kupuje golda -> gram girsy online -> pieniazki na golda wydane wiec gram duzo w girsy bo szkoda pieniazkow = girsy najlepszy multipalyer omajgat wy do sony jestescie poebani.

Sorry fani Xa ale tak wlasnie was widze bo przez swoje posty najwyrazniej chcecie aby was takimi widziano.

jestem cebulakiem, stac mnie tyklo na jedna konsole, w domu tez sie nie przelewa wiec brakuje floty by oplacic 10 zl za usluge ktora jest o wiele lepsza niz PSN. Dlatego kupuje Plejstejszon, nie dosc ze za free, to jeszcze grafa super. Uncharted, najlepszy multi ever i do tego za darmo !

Tak Cie widze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

bez znaczenia - wciaz sie dobrze prezentuje. Rozumiem,ze Ty juz szykujesz swojego Pececika, by ograc kolejna gre niebedaca exem ? Bedziesz czekal na nia roczek ? i juz pisalem 100 razy, ale powtorze - mnie granie na kompach nie interesuje, podobnie jak wielu fanow konsol na tym forum. i zawsze mnie zastanawialo, po co niektorzy gracze mecza sie z 3*gorszymi multiplatformami na PS3 na dodatek 2*drozszymi, skoro maja za(pipi)istego pieca w domu.

Duzo osob zawsze podaje ten sam argument - ogram na piecu, a pozniej w profilach widze jak mecza sie z najgorsza wersja Bayoneta, RDR, zapewne GT5 w 640 p i ubogim Battlefieldem. Dlatego Twoj argument jest inwalida.

Inna sprawa, ze DC poki co wieje taka bieda, ze gdyby nie rozdawane za free, nikt gry by nie zauwazyl nawe.

Tyle w temacie.

Nie, nie gram na PC w nic AAA. Fakt, to czy gra jest exem czy nie nijak ma się do jakości.  Ale po prostu mówienie o nim jako ,, za(pipi)istym EXIE Xboxa One " jest dezinformacją tudzież kłamstwem. Nie hejtuję, grę doceniam, ale sprawiedliwości musi stać się zadość. 

Szczerze ? Microsoft zyebal w chui że TF to nie ex Xboxa One, ew X360/X1, taka gra powinna być exem

Opublikowano

za duzo czasu spedzasz przy konsoli.

a ze sie do stalkera przypierdalasz, prosze, wyjasnij mi w takim razie na czym polega ta twoja ironia? w czym stalker jest gorszy w singlu od halo albo girsow?

Opublikowano

Tak tak,  multi w Gearsach jest zayebiste bo live jest platny xD 

No kur.wa juz dawno nie czytalem czegos tak glupiego. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jkFEa.gif

Piszesz, że pupka boli a sam masz duży problem. Ja wolę multi U3 niż GOW i co teraz? Po prostu wolę te klimaty i tyle. Rozi dostał plusy, bo wkleiłeś 20 raz tego samego gifa. Fajnie, że krew się leje na ekranie no multi gotg.

Opublikowano

jkFEa.gif

Bym powiedział inaczej. Chyba ciebie boli "pupka" tak mocno, że inni gracze mają inne zdanie na ten temat. O Uncharted pisac nie musisz, bo już wiemy o co chodzi, kapiszony itp.

MACIE BUL DUPY

NIE BO TY MASZ

NIE BO TY

TY WIĘKSZY

Co za żenująca odpowiedź. Mazzeo wprost się pyta tych wszystkich naśmiewaczy Gearsów czy w ogóle tytuł na oczy widzieli i stawia swoją nienarodzoną PS4, że nie. Następnie wyciąga z tego wniosek o ból du,py, ponieważ w tym temacie najwięcej mają do powiedzenia ludzie, którzy nic nie widzieli. On w przeciwieństwie do sonyggerów niektórych też ma PS3 i ograł tuzy tej konsoli jak Uncharted czy The Last of Us, więc nawet jeśli nie do końca zgadzacie się z "Crapcharted", to nie można mu zarzucić, że wyciąga opinie z palca. Ogarniasz?

A teraz wchodzisz Ty, że "nie, Ty masz ból pupy bo ktoś ma inne zdanie od Ciebie". Czy Wy czasami czytacie te swoje wypowiedzi przed wysłaniem? Przecież to jest tak nielogiczne, że aż przykro na to odpowiadać.

Opublikowano

Najlepsze jest jak sie wchodzi do tematu o TLoU i widzi narzekania, ze samemu nie da sie grac i trzeba miec zgrana druzyne by cisnac w multi xD Takie to specjalisty z sonoklapow ;]

Opublikowano

Tak tak,  multi w Gearsach jest zayebiste bo live jest platny xD 

No kur.wa juz dawno nie czytalem czegos tak glupiego. 

Jak sie placi to musi byc super bo.... bo sie placi ! A darmowe jest do d.upy bo kazdy to ma, a nie tylko elita - o ! ;)

To myslenie kazdego xbota - place, wiec wszystko mam lepsze, zaczynajac od samego online konczac na grach z tym trybem.

Opublikowano

Hmm no wlasnie nie bardzo, bo cisniecie ludzi, ktorzy maja obie konsole i sprawdzali jak to wyglada w obu przypadkach. No ale dorabiajcie sobie ideologie dalej  :teehee:

Opublikowano

jkFEa.gif

MACIE BUL DUPY

NIE BO TY MASZ

NIE BO TY

TY WIĘKSZY

Co za żenująca odpowiedź. Mazzeo wprost się pyta tych wszystkich naśmiewaczy Gearsów czy w ogóle tytuł na oczy widzieli i stawia swoją nienarodzoną PS4, że nie. Następnie wyciąga z tego wniosek o ból du,py, ponieważ w tym temacie najwięcej mają do powiedzenia ludzie, którzy nic nie widzieli. On w przeciwieństwie do sonyggerów niektórych też ma PS3 i ograł tuzy tej konsoli jak Uncharted czy The Last of Us, więc nawet jeśli nie do końca zgadzacie się z "Crapcharted", to nie można mu zarzucić, że wyciąga opinie z palca. Ogarniasz?

A teraz wchodzisz Ty, że "nie, Ty masz ból pupy bo ktoś ma inne zdanie od Ciebie". Czy Wy czasami czytacie te swoje wypowiedzi przed wysłaniem? Przecież to jest tak nielogiczne, że aż przykro na to odpowiadać.

11 plusów - prawdopodobnie 11 użytkowników, pewnie żaden z nich nie grał w Gearsy 3. Albo o dziwo, wolą inne gry.

Ogarniesz ?

Nie.

Jedynym argumentem Mazzeo jest gif i to do niego się odnosiło. Odpowiedź dostała plusy i już lament się zaczał. Kumasz ? Nie.

Argumentów podał sam ZERO, Powtarzam, ZEROO na temat wyższości GOW3 nad innymi grami.

pozdrawiam

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Dokładnie tego się spodziewałem, odpowiedzi z du,py o niczym. Nie zawiodłeś.

e:

Widzę zedytowałeś swojego posta kilka razy i wreszcie coś sensownego się w nim pojawiło. No to odpowiem też editem.

O matko, a gdzie on w ogóle napisał o wyższości GeoW3 nad innymi? Piszemy o poście Roziego i o plusach jakie dają. To jest właśnie ZERO argumentów. Jakiś "śmieszny" komentarz i milion plusów od ludzi, którzy NIE MAJĄ żadnego pojęcia o tej grze. Do tego MaZZeo się odnosi. Tekst o bolącej pupce i najlepszym multi to już tylko zejście do poziomu dyskusji. To gif był najpierw, później plusy a na końcu tekst o najlepszym multi. Nadal nie kumasz, że tutaj cały czas nie chodzi o to, czy Gears of War czy inny Killzone jest najlepszym multi, tylko kto i na jakich podstawach wysuwa swoje opinie?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Najlepsze jest jak sie wchodzi do tematu o TLoU i widzi narzekania, ze samemu nie da sie grac i trzeba miec zgrana druzyne by cisnac w multi xD Takie to specjalisty z sonoklapow ;]

bo na tym polega to multi daunie? zagraj w SWAT'a na multi i graj solo przeciwko innej druzynie. najwieksze becki w zyciu ever D:

Opublikowano

Hmm no wlasnie nie bardzo, bo cisniecie ludzi, ktorzy maja obie konsole i sprawdzali jak to wyglada w obu przypadkach. No ale dorabiajcie sobie ideologie dalej  :teehee:

Nie mów mi, że xbot który kupił ps3 pod koniec żywota może mi coś powiedzieć o grach na ps3, bo dla niego 90% to crapy, bo przecież całą generację grał na xboxie. I nie jest tak, że kto tu ma większy bul du.py, bo problem w tym, że ja nie sądzę, że gow jest słabe tylko, że wolę Uncharted. To MaZZeo próbuje na siłę udowadniać jakie to gow jest za(pipi)iste i 10 poziomów nad Uncharted ale sam przyznał, że nie chcę mu się z komórki pisać.

Opublikowano

1. Najtmer co rusz udowadniasz, ze jestes konkretnym baranem.

Nie zrozumiales, ale nie spodziewalem sie ze ogarniesz. Smieje sie z tego, ze sonoklapy sa takimi specami od multi, ze jak musza grac teamowo, a nie zwykle pif paf to juz jest narzekanie. 

2. Stanik

Ja mam PS3 od premiery i mam podobne zdanie do Mazzeo. Takze nie zmienia to niczego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

a skad wiesz ze to sonoklap? przeciez w te gre gra kazdy, nawet ty i BuaZzeo, to znaczy ze wy tez jestescie sonoklapami? z tego co mowisz to tak. 

Opublikowano

Juz sam nie wiesz do czego sie przy(pipi)c nie ? xD 

Opublikowano

no wlasnie wychodzi na to ze ty w kolko (pipi)isz o niczym i myslisz ze ktos sie czuje urazony gdy wychodzi tylko na to ze sam nie wiesz o czym mowisz i robisz z siebie turbo idiote  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.