Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

900p@16fps > 1080p@45 xbone wins again....

30s gameplayu I juz 2 acziki, pewnie po 3h bedzie calak

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

1384976898-jetons.png

100 euro za żetony do Forzy 5. Już sama możliwość kupienia czegoś takiego jest po prostu obrzydliwa. Wyobraźcie sobie, kupujecie grę za 60 euro i exp za 100 euro.

Opublikowano

No, Xboty naśmiewały się z Knacka a Ryse nie lepie... 16 FPS, jak Dead Rising 3 przed patchem :teehee:

Opublikowano

No, Xboty naśmiewały się z Knacka a Ryse nie lepie... 16 FPS, jak Dead Rising 3 przed patchem :teehee:

A w ogole bylo jakies porownanie frame-rate'u DR3 po patchu ?

Bo ciagle czytam betonowe betonowe a nie widzialem na wlasne oczy.

Opublikowano

A w ogole bylo jakies porownanie frame-rate'u DR3 po patchu ?

Bo ciagle czytam betonowe betonowe a nie widzialem na wlasne oczy.

Nie ma na razie, musimy wierzyć na słowo :sorcerer:

Opublikowano

MAŁY UPDATE:

b75812272a022fc1edf9eb0696e5d76c.png

Mazzeo i co teras.

Tyle d(pipi)nia ostatnio od ciebie było na temat spadków do 45 fps w Killzonie, a tu takie czyszczenie komina przez MS.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Pegazzeo i co teras.

Tyle d(pipi)nia ostatnio od ciebie było na temat spadków do 45 fps w Killzonie, a tu takie czyszczenie komina przez MS. Musi boleć.

Z tego co wiem przekręcanie nicków jest zabronione także zluzuj bajere synek,

Opublikowano

i3cP1cJISBXQG.png

Kanciasta geometra, aliasing, ubogi widok w lusterkach na dodatek w 30 fps i odbicia w karoserii w bardzo niskiej rozdzielczości.

Mnie tam osobiście autka nie interesują, ale wiem że pewna osoba z innego forum (autor powyższych postów) ma tu swoich fanów, więc pomyślałem, że warto wrzucić.

Moim zdaniem wyglada to slabo nawet jak na currentgeny. Ogladajac trailery z E3 mialem kisiel w majtach, a teraz mam wrazenie, ze F4 i F:Horizon wygladaja lepiej niz piatka FULL HD 60FPS OEMGJE. Gdybym nie wiedzial, ze to Forza 5, czyli flagowe 'nextgenowe' wyscigi z xone, to pomyslalbym, ze to gra z przelomu ps2 i ps3

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Nie wiedziałem. Poprawione.

Opublikowano

ej sorry... odpuscilem temat wojen na 3 dni bo bylem zajety graniem na next genie. Dyskusja obecnie sie toczy o co?

Ktos placze, ze Ryse okazal sie slaby? lol

Opublikowano

i o to że Forza 5 wygląda jak na current-geny ale za to chodzi w 1080p i 60 fps :(

Opublikowano

masz błedną wiedzę sutek, nie wprowadzaj tu disneylandu cycek

Ktos placze, ze Ryse okazal sie slaby? lol

pamiętam jak broniłeś tej gry, inni też. teraz wszyscy kapitanowie oczywiści 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Czyli twierdzicie, ze na Xbox One nie ma gier next genowych jest tylko middle gen?

Current, za wyjatkiem 16fps also known as Szajse: Syn Roma

Opublikowano

spoko... sprawdze na wlasne oczy. Poki co Killzone zajal wiekszosc mojego czasu, plus nagrywanie filmikow. Na Xbone mam miec 5 gier na start wiec zapowiada sie masakra

Opublikowano

Jak wrażenie z PS4 po tygodniu, Zeratul? Jeden który miał faktyczną styczność z konsolą, a najmniej pisze w tym temacie :lol:

Opublikowano

Trochę beka z Nintendo, nie interesuje nikogo nawet kiedy X i PS robią pod siebie. Beka z wyśmiewania kogoś, kiedy pisze, że to gry dla dzieci. "Ooo, a ty taki męski jesteś!" No jestem (pipi)a, dobranocki też pewnie do dzisiaj oglądacie. Czy nie? Z dobranockek można wyrosnąć? Jeśli dla dziewczyn granie na kąsoli jest dziecinne, to co myślą o facecie popier.dalającym królewną w różowej spódniczce po różowej planszy w Mario?

kolesie którzy nie potrafią zagrać w grę bo popjerdalasz królewną w sukienczce mają problemy ze swoją męskością i prawdopodobnym małym członkiem. beka z was, pewnie w pociągu gralibyście tylko w god of wara

ps. fakt - w mario grają głównie dorośli

TO BYŁO W TRAMWAJU

Dobra klapersy i boty, kto zgadnie który screeny jest z XO a który z PS4 dostaje kalafiorka.

ib1IkmOJcJeQat.jpg

i46YCSNlsUdXA.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie ma next genów.

Opublikowano

Trzeba bylo jeszcze ps3 dac, prawie bez roznicy xD

Opublikowano

Nie wiem ktory to PS4 ale dolna wersja jest ladniejsza.

@Jaczes

Powieksz sobie na pelen ekran. Jak cos wyswietlasz w 1080p to roznice widac.

Opublikowano

Jak wrażenie z PS4 po tygodniu, Zeratul? Jeden który miał faktyczną styczność z konsolą, a najmniej pisze w tym temacie :lol:

W temacie rzeczywiscie malo, ale chyba nie mozna narzekac na ilosc materialow jakie przygotowalem i zostaly opublikowane. Poza tym nalezy pamietac, ze giereczki dla dzieci i krecenie filmikow to tylko moje hobby. Ja za to kasy nie dostaje, na chleb zarabiam siedzac codziennie 10h w pracy, stad tylko tyle i az tyle.

Swoje wrazenie z PS4 juz opisalem. Konsola jest super. Killzone zrecenzowalem i chyba zlansowac sie moge, ze jest to pierwsza recenzja po polsku :)

Uwazam, ze kazdy kto zdecydowal sie na zakup PS4 nie wyrzuca pieniedzy w bloto i bedzie naprawde zadowolony z konsoli.

Jezeli oczekujesz ode mnie odpowiedzi na pytanie ktora konsola lepsza, to musisz poczekac... Xbox One odpieram dzisiaj o polnocy. 

Kto czytal moja recke Killzone Shadow Fall? Podobala sie? Zrecenzujcie moja recenzje. 

Opublikowano

jak oni dodają patcha, który polepsza rozdzielczość, to nie oczekuj fajerwerków graficznych.

Opublikowano

Figaro zgarnia kalafiorka. 

i3cP1cJISBXQG.png

Kanciasta geometra, aliasing, ubogi widok w lusterkach na dodatek w 30 fps i odbicia w karoserii w bardzo niskiej rozdzielczości.

Mnie tam osobiście autka nie interesują, ale wiem że pewna osoba z innego forum (autor powyższych postów) ma tu swoich fanów, więc pomyślałem, że warto wrzucić.

Moim zdaniem wyglada to slabo nawet jak na currentgeny. Ogladajac trailery z E3 mialem kisiel w majtach, a teraz mam wrazenie, ze F4 i F:Horizon wygladaja lepiej niz piatka FULL HD 60FPS OEMGJE. Gdybym nie wiedzial, ze to Forza 5, czyli flagowe 'nextgenowe' wyscigi z xone, to pomyslalbym, ze to gra z przelomu ps2 i ps3

Forza 4 też nie prezentowała się obłędnie na screenach, ale już zobaczenie tego w ruchu na dużym TV robilo wrażnie (ten framerate <3) więc może z F5 też tak jest, albo i nie :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.