Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A jak wygląda cennik kredytów w Gran Turismo 6? Bo przypomnijmy, tam również jest podobny mechanizm.

Ach, nazwa tematu wciąż idealnie pasuje.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

a678cf89b33e1c92.jpg

I co teraaaas ?

Coś mi tam świta że Sony robi jakiś procent konsol u siebie, na swój rynek, czesc idzie w swiat,a reszta jest robiona w chinach. Mojej psp jest japonskie, inne ktore widzialem to juz byly chinczyki.
Opublikowano

ukQKX0S.png

pewnie Tomb Raider ver. GOTY

GET HYPE WOOOO YEAAHHHH

Opublikowano

zobaczymy jakie ceny będą w GT6. Poza tym o co raban - mikrotransakcje były i w Forzie 4 i Forzie Horizon. W tej drugiej kupiłem prawie wszystkie auta wykorzystując kredyty zdobyte w wyścigach i za tzw. kudosy zdobyte podczas jazdy. Ja tego nie używam i w chuyu mam, czy ktoś z kim się ścigam po necie ma Lotusa F1 którego kupił za 100 euro czy też grindował w grze 30 godzin.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ty sobie zdajesz ziomuś, sprawę, że za 20 euro w FM4 miałeś 8 najdroższych aut i jedno tańsze a tutaj nawet nie masz na Lotuso ( megalel ) ?

Że cena w kredytach podskoczyła o kilkaset procent ? Że obniżyli wypłaty za wyścigi ?

Opublikowano

PS4_produkowana_w_jap.jpg

I co teraaaas ?

Coś mi tam świta że Sony robi jakiś procent konsol u siebie, na swój rynek, czesc idzie w swiat,a reszta jest robiona w chinach. Mojej psp jest japonskie, inne ktore widzialem to juz byly chinczyki.

Uważajcie, żeby japońce się nie zemściły za to, że u nich premiera w przyszłym roku dopiero.

Opublikowano

Pokaż mi konkretnie że auta w FM5 kosztują więcej niż w FM4 i że wypłaty są za wyścigi mniejsze bo nigdzie tego nie widziałem. Cena w euro mnie wali bo nigdy nie kupiłem i nie kupie auta w ten sposób.

Opublikowano

MaZZ, ale przyznasz, że Turn10 i MS z takimi cenami lecą w (pipi)a? No chyba, że chcą zniechęcić do takich rzeczy, to wtedy ok :D

Opublikowano

ukQKX0S.png

pewnie Tomb Raider ver. GOTY

GET HYPE WOOOO YEAAHHHH

M582VYW.jpg

PLEASE BE EXCITED, shitload of new games, PROMISE !!!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No to jak cena w euro cię wali, to możesz grindować. Według Eurogamera średnio 110 k/godzina.

Nie ma samochodów za poziomy, nie da się ich sprzedać.

Nawet jeśli doliczymy Season Passa, to Forza 5 ma droższe samochody niż gry F2p ( Real Racing, Asphalt 8, Club Revo )

Boostery XP też można kupić. Panie...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a678cf89b33e1c92.jpg

I co teraaaas ?

Musiol możecie sprawdzić wersje PS4, którą dostaliście?

Opublikowano

Ciekawe czy europejskie automatycznie są z Japonii, a jeśli nie, to czy idzie po pudełku rozpoznać kraj pochodzenia.

Opublikowano

MaZZ, ale przyznasz, że Turn10 i MS z takimi cenami lecą w (pipi)a? No chyba, że chcą zniechęcić do takich rzeczy, to wtedy ok :D

Ceny dodatków mnie wnerwiają, więc powiem że tak.

Messer jakoś nie wierze by w końcowych etapach kariery nie mógł używać aut z wyższej klasy.

Opublikowano

Podobno już robią dema GT 7 na PS4

thuway (dobry insider) GT 7 tech demo. Nothing to describe other than it looked amazing. It was snowing and at night. Cockpit view, then turned to outside the car.

Opublikowano

Ceny dodatków mnie wnerwiają, więc powiem że tak.

Messer jakoś nie wierze by w końcowych etapach kariery nie mógł używać aut z wyższej klasy.

Ale nikt tak nie mówi. Po prostu szykuj się na farmienie, i tyle.

Jutro o 5 premiera X1 ?Ogląda ktoś ? 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podobno już robią dema GT 7 na PS4

thuway (dobry insider) GT 7 tech demo. Nothing to describe other than it looked amazing. It was snowing and at night. Cockpit view, then turned to outside the car.

Ciekawe czy w GT7 wykorzystają premiumy z GT5 i 6 czy będą modelować od nowa, bo jeśli to drugie to chyba sobie poczekamy.

Opublikowano

Ja z chęcią zobaczę - widziałem premierę PS4, odpalę też tą X1, choćby z ciekawości, ale też dlatego, że nowej generacji wprost nie mogłem się doczekać ;)

Opublikowano

Jeśli będzie tyle beki co na premierze PS4, to chyba warto, no i pewnie coś zapowiedzą. Ja chyba obejrzę, jutro na 11 :D

Przecież to MS, beka musi być obecna, a może znów ktoś będzie Banderasował :)

Szkoda że Mattricka już nie ma, on był zawodnikiem :P

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ukQKX0S.png

Dziś o 23:00 czy według czasu który nikogo?

Na next-genach nie mogło zabraknąć aplikacji do przeglądania Internetu. Są gracze, którzy   korzystają z tych dobrodziejstw już od current-genów, więc zapewne także i w przypadku nowych konsol będą chcieli zapoznawać się z naszymi newsami przykładowo na PlayStation 4. Dlatego zapraszamy Was na dwa testy.

Witryna AnandTech postanowiła dokładnie przyjrzeć się przeglądarkom i wykonać skromne eksperymenty.

W pierwszym wykorzystano system SunSpider, który ma na celu pomiar wydajności silnika JavaScript. PlayStation 4 otrzymał wynik 1,027.40, zaś sprzęt Microsoftu zebrał 2,360.90 punktów. W tej sytuacji przeglądarka dodana do japońskiej konsoli okazała się ponad dwa razy szybsza od urządzenia konkurencji.

Drugi test wykorzystał system Kracken, który został stworzony przez Mozille do porównywania wydajności JavaScript. Podczas tej konfrontacji sprzęt Sony uzyskał rezultat 22,768.70, a Xbox One było w przybliżeniu pięć razy wolniejszy i zdobył 111,892.50 punktów.

Oczywiście są to tylko i wyłącznie cyferki, ale zapewne znajdą się na naszej stronie osoby, które lubią przyglądać się takim informacjom.

http://www.ppe.pl/news-25441-playstation_4_vs__xbox_one___test_przegladarek.html

tumblr_mvy5mm93a51skg8jxo1_500.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jasne, że o 23. Impreza w stanach, ale godzinę podają europejską :teehee:

Opublikowano

Jasne, że o 23. Impreza w stanach, ale godzinę podają europejską :teehee:

fakt, zapomniałem że Europa ich nie interesuje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zeratul, jak się sprawuje playstation network na ps4 ? Są jakieś lagi, problemy czy wszystko śmiga ? Czy rzeczywiście pliki się szybciej pobierają ze sklepu ?

Opublikowano

Z tym internetem widziałem. Zaskakujące dość, bo wiadomo kto tu zawodowo robi oprogramowanie i własną przeglądarkę.

Opublikowano

Zeratul, jak się sprawuje playstation network na ps4 ? Są jakieś lagi, problemy czy wszystko śmiga ? Czy rzeczywiście pliki się szybciej pobierają ze sklepu ?

W swoim filmiku pokazywał jak śmiga PSN, szybciej niż menu w X360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.