Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Crash wraca? Podobno licencje ma inne firma, a nie SONY. Było to pisane jakieś 6 miesięcy temu ;)

Edytowane przez pop

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ten sam problem na innym filmie

http://www.youtube.com/watch?v=7kyQWCF0LBI

No dobra, czyli obie firmy wydały buble :D

No ale Europa dostaje PS4 z Japonii, więc jest nadzieja na lepsze xD

EDIT/

Już kompilacja powstała :D

http://www.youtube.com/watch?v=N6rOej9Cvgs

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie chcieli DRM? Ok, to damy im mikrotransakcje z gier F2P do gier AAA. Wazelina musi sie sprzedawać!

Opublikowano

Ten sam problem na innym filmie

http://www.youtube.com/watch?v=7kyQWCF0LBI

No dobra, czyli obie firmy wydały buble :D

No ale Europa dostaje PS4 z Japonii, więc jest nadzieja na lepsze xD

EDIT/

Już kompilacja powstała :D

http://www.youtube.com/watch?v=N6rOej9Cvgs

Nie chcieli DRM? Ok, to damy im mikrotransakcje z gier F2P do gier AAA. Wazelina musi sie sprzedawać!

Miala byc cyfrowa dystrybucja, tez nie chca? No to roz(pipi)iemy wam plyty  :teehee:

Opublikowano

Super Mario 3D World - 95%. 1080p i 60fps. Ale co tam. Lepiej pogadać o wyższości giereczki na 70% nad giereczką na 65%. Tru next gen powa LOL

Opublikowano

Proponuję pooglądać filmiki i screeny ma czymś lepszym niż 40 letnia Unitra, czy tam 14 calowy monitorek komputerka

Opublikowano

Mowy Mario pozamiatal i w tej chwili jest najlepsza gra na next geny - deal with it.

Opublikowano

Tego nie osadzam, ale jest traktowana jako nowa konsola wchodzaca w sklad nowej generacji.

Opublikowano

Ogladam te gameplaye z nowego Mariana i przechodzi mi calkowcie ochota na kupno PS4. No ale widze niezly bol dupy glownie klapkow.

Opublikowano

Proponuję pooglądać filmiki i screeny ma czymś lepszym niż 40 letnia Unitra, czy tam 14 calowy monitorek komputerka

No patrzę i dalej nie widzę powodu abym miał nad czym się zachwycać.

UP.

Żaden ból dupy, kolejne mariany mnie nie interesują, na Wii się zawiodłem, WiiU nic w tej sprawie nie zmienia, a zamiast Mario wystarczy mi Rayman czy Little Big Planet. Tyle.

Ból dupy mają osoby, które z tym Marianem co stronę wyskakują, że true next game wyszedł.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

bo nie ma mocy? sorry ale perełki na WiiU są w full hd i mają 60fps i są kapitalnie grywalne. Jakby Nintendo tak nie olewało naszego kraju, było by w nim większe community, dostęp do używek i tańszych gier to bez zastanowienia brałbym WiiU dla Wind Walkera HD i nowej gry teamu od Xenoblade i grałbym z bananem na twarzy do czasu jak za 2-3 lata na tych "true next genach" wyjdą pierwsze gry warte zakupu

Opublikowano

Żaden ból dupy, kolejne mariany mnie nie interesują, na Wii się zawiodłem, WiiU nic w tej sprawie nie zmienia, a zamiast Mario wystarczy mi Rayman czy Little Big Planet. Tyle.

Na Wii tez sie zawiodlem, ale nie zawiodlem sie na Super Mario Galaxy. Rayman jest swietny, to fakt, ale Little Big Planet to kupsko w porownaniu do Mariana.

Opublikowano

Mario pozamiatal i next-genowe konsole leza w kwestii gier na tym poziomie, a ze niektorym trudno sie z tym pogodzic to inna sprawa.

Najlepsze sa teksty hejterow Nintendo: "Bo jestem pro i nie gram w gierki typu Mario, wiec comnieto wogole".

Nintendo w Polsce jest w czarnej du.pie i tyle - taka prawda, ale ignorancja tutejszych graczy jest poprostu smieszna.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

jak za 2-3 lata na tych "true next genach" wyjdą pierwsze gry warte zakupu

Nie za 4-5?

Opublikowano

Gdyby byly achievy, to lykalbym wii dla samego mariana, a zwlaszcza mario karts.

Opublikowano

Ja liczę, że na święta 2014 będzie sens kupienia Playstation 4.

Opublikowano

Na Wii tez sie zawiodlem, ale nie zawiodlem sie na Super Mario Galaxy. Rayman jest swietny, to fakt, ale Little Big Planet to kupsko w porownaniu do Mariana.

No widzisz, mnie jakoś podeszło, a że mojej dziewczynie także, to często w LBP właśnie grywamy. Na 10 gier typu Killzone, Fifa, God of War, Uncharted, potrzebuje tylko jednej typu Mario czy LBP. Tego konsola Nintendo dla mnie nie oferuje, więc nie jestem zainteresowany zakupem, a LBP mi w zupełności wystarcza, bo to super gra.

Opublikowano

Ja Wii U bankowo kupie, ale dopiero jak wyjdzie Bayonetta nowa. Pewnie bedzie zgarniac oceny 9/10, ale betony beda tutaj rozprawiac na temat wyzszosci BF5 w 935p na PS4 nad 759p na XO.

Opublikowano

WiiU oprocz Lego City, Mario, Zeldy WW i nadchodzacego Donkey Konga tez nie ma zbyt wiele do zaoferowania w tym momencie, osobiscie z zakupem sie wstrzymuje do premiery gry od tworcow Xenoblade.

Jednak bol dupy xbotow i sonoklapow jest straszny, pewnie z powodu slabego startu nowej generacji, ktora nie oferuje wielkiego skoku jakosciowego jesli chodzi o gry.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

podziwiam osoby ktore na start konsoli wybraly sobie call of duty ghosts

kurde jak wczoraj pogralem chwile w Killzone Shadow Fall, BF4, nastepnie poszedlem sprawdzic Cod'a to myslalem ze sie porzygam xD dramat jak to kiepsko wygladalo

jeszcze jedno odnosnie Drive Club nie wiem jak inni ale ja tam za grosz nie czulem klimatu PGR, model jazdy cos bardziej na wzor FH niz PGR, duzo lepsze bylo Need4Speed, 

ja tam wii u, na bank kupie tym bardziej ze bedzie mozna nadrobic zaleglosci z wii ale to dopiero za jakis czas jak juz naciesze sie jakims next genem,

aaaa i jeszcze jedno jak ktos moze porownywac LBP do Mario xD przeciez lbp jest tak slabe / flegmatyczne / monotonne w gameplayu ze glowa mala,

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie mozna odmowic nintento skilla w robieniu gier - kurde, jak ten marian czy DK wygladaja i sie ruszaja (plynnosc!!!) :O

Co oni by zrobili z ps4 az boje sie pomyslec.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.