Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze wrazenia.... dashboard PS4 > dash Xbox One

ale jak to ? przecież reklamy są, producent OSa......coś pokręciłeś

Zaproszono najbardziej pro-gamera na świecie, który ukończył w swoim życiu blisko 15.000 gier i ma ponad 952 tysiące Gamerscore'u.

ciekawa definicja pro gamera. 

Przecież nie napiszą że zaprosili największego nolife'a! :D

i ma dziewczyne czyli zycie po za konsolą. Wiec nie nazywaj go nolifem bo ma wiecej zycia niz 90% tego forum ;)

Real-DollBritney12.jpg

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

chcieliście kiedyś, żeby granie wyszło z undergroundu i było popularne, to macie...

Ja tego nigdy nie chciałem. Było dobrze i nie narzekałem. Tylko niektórzy mieli jakieś kompleksy związane z faktem, że gierki to tylko albo aż rozrywka do zabicia czasu.

Zaproszono najbardziej pro-gamera na świecie, który ukończył w swoim życiu blisko 15.000 gier i ma ponad 952 tysiące Gamerscore'u.

Ciekawe ile z tych 15 000 miało jako taką wartość i poziom wyzwania, czy to tylko były typowe gierki crapy do nabijania e-penisa, bo łatwo i szybko pkt wpadają.

Opublikowano

Akurat lider rankingu ma spoko. Gra mnóstwo czasu, ale jest rozpoznawalny, dostaje bonusy (jak widać od samego MS też), pewne kasa też z tego jest. Dużo gorzej mają typy na dalszych pozycjach - grają bez przerwy, a ludzie już ich tak nie kojarzą, nie wyrobili sobie takiej marki więc nie biorą ich tak do promocji...

Opublikowano

Lukka chyba każdy pamięta. xD

Opublikowano

Jezeli koleś ma prawie milion Gamerscore i przeszedł cos koło 15.000 gier, w tym kocha multi Gears of War, Halo czy Forze, a na dodatek ma swoje życie, to tak, to dla mnie pro-gamer. Gość który przeszedł wiecej gier, niż ja w życiu widziałem, który ma kosmiczne doświadczenie i który ma pasje. A nie wiadomo czy bierze udział w turniejach czy nie. Odróżnia go to od gracza zwykłego który gra tylko w to co lubi (a nie w gry, jak gry) i od gracza niedzielnego, który gra od święta.

Opublikowano

Edge o padzie

Controller:

Summary: Microsoft adds 40 upgrades to its near-perfect 360 controller design and retains the title belt for another round

aw yiss

1384986685-white-xbox-one-controller.jpg

Opublikowano

Akurat lider rankingu ma spoko. Gra mnóstwo czasu, ale jest rozpoznawalny, dostaje bonusy (jak widać od samego MS też), pewne kasa też z tego jest. Dużo gorzej mają typy na dalszych pozycjach - grają bez przerwy, a ludzie już ich tak nie kojarzą, nie wyrobili sobie takiej marki więc nie biorą ich tak do promocji... 

zmarnować młodość na gry, żeby zostać liderem i dostać dożywotni zapas gier, żeby zmarnować reszte życia

tyle wygrać

Opublikowano

@Mazz

Pad to jedyna pozytywna rzecz zwiazana z tym bublem :D...

@Figaro

Skad to ?

BOSZE JAK TO WYGLADA

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pomyslec ze mam wieśka 1 i 2 nawet nie ruszonego woogle :(

Opublikowano

pomyslec ze mam wieśka 1 i 2 nawet nie ruszonego woogle :(

950133d90c798df5b3a3cfc66184d826.gif

:(

Opublikowano

Kotaku wzięło rozdzielacz HDMI i podpięło Xbone... do samej siebie.

haha7scae.gif

Piękne! :D

Opublikowano

Też nie mam bo mam w (pipi)e fantasy rpg o ile to nie warcraft.

Czekam na hejty.

Look-at-Me1.jpg

Opublikowano

Wiedźmin jedynka był za(pipi)isty, 2 kupa straszliwa :(

Opublikowano

Pierwsze wrazenia.... dashboard PS4 > dash Xbox One

:o

to prawda, że party jest zyebane w XB1?

nic nie jest z(pipi)ane. Wszystko smiga, ale spodziewalem sie czegos lepszego

Opublikowano

Orzezwiajaca argumentacja milordzie.

Opublikowano

A ogólnie jak pierwsze wrażenia? :) konsola jest cicha? Szybko chodzi? Pad wygodny? :)

Opublikowano

mam w (pipi)e fantasy rpg o ile to nie warcraft.

warcraft to jest to oczoyebne mmo przy którym ludzie grindują 24/7 i umierają z odwodnienia ? dzięki, wolę dark souls

Opublikowano

Orzezwiajaca argumentacja milordzie.

Muzyka, fabuła, sama postać Geralta etc...

Odczepcie mi się od Warcrafta. III do dziś rządzi i dzieli, oczywiście Blizz zamiast tego klepie dodatki do WoWa. 

Warcraft >>>> World of Warcraft.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A ogólnie jak pierwsze wrażenia? :) konsola jest cicha? Szybko chodzi? Pad wygodny? :)

Obejrzyj filmiki, jego reakcja na pada utwierdza mnie w przekonaniu, że uczeń przebił mistrza w tej kwestii(MS>Sony). ;)

Co mnie bardzo cieszy, bo jak pad od Xbone jest jeszcze lepszy niż ten od X360 no to tylko się cieszyć, nie wyobrażam sobie teraz grać na czymś innym na PC jak nie na padzie(ofc oprócz multi). ;)

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.