Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

I tak brzydkie strasznie.

EDIT - AC4 na X1 i PS4 w 1080p. Świetna sprawa.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Też się cieszę, że seria która od 7 lat działa w 1080p na PC, również przez next geny jest ciągnięta w tej rozdziałce. Już się bałem, że nie dadzą rady :turned:

Opublikowano

Co ty, na sprzęcie z marketu za 1200 zł każda gra w 4K 120 fps śmiga, w końcu masterrace od dawna tak pisze, a nikt przecież by w internecie nie kłamał, bo niby po co.

Opublikowano

Pamietacie ze 7 lat temy byly przechwalki ze ps3 bedzie miala gry w full hd? Wszyscy wiemy co się okazalo - tylko kilka wyjątków bylo w full hd.

Teraz dostajemy konsole znacznie mocniejsze i jakos nikt sie nie chwali ze (prawie) wszystkie gry beda mialy 1080p.. i czymś to świadczy i nie wróży nic dobrego

Opublikowano

Na pewno Full HD? Telewizory 1080p jeszcze wtedy chyba raczkowały. Karmiono nas raczej terminem, że gry będą w rozdzielczości HD.

Opublikowano

Na pewno Full HD? Telewizory 1080p jeszcze wtedy chyba raczkowały. Karmiono nas raczej terminem, że gry będą w rozdzielczości HD.

wszedłeś w tryb "zaprzeczać yanowi cokolwiek nie powie"  ? bo nie wiem jaki jest inny cel twojej wypowiedzi

były teksty o full hd, a to że w polsce tv hd ready raczkowały to niewiele ma wspolnego

chwalili sie i obiecywali cuda na kiju

Opublikowano

Nie prawda. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

zestawienie gier i exów na 2014 rok. Lista z PS4 wygląda lepiej http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=723415

Zgadzam sie.

@Don

Moze MS przestal mu placic ? W koncu chwilowo olewaja Xone u nas to i pracownikow odstawili. Zobaczycie, wroci przed premiera.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nic mu się nie stało, na Live! siedzi często, mówił mi że forum czasem przegląda. Dlaczego się nie udziela? Imo jego sprawa ;)

Opublikowano

pewnie mu przestali płacić

no ale też jego posty to bylo w 100% wielbienie xboxa i hejt pleja, w obecnej sytuacji trzeba sie mocno nagimnastykować żeby to robić, być może coś sobie naciągnął

Opublikowano

Mazzeo w gloryfikowaniu tego szmelca mu nie ustępuje. To jest taki stan umysłu lub ewentualnie mega trolling i pieniądze od M$ wcale za tym nie stoją.

Opublikowano

To jest slepe gloryfikowanie marki i hejtowanie innej - pomyslec, ze nawet im za to nie placa......

Bycie fanboyem micro$oftu jest jeszcze trudniejsze niz kiedys, wiec nawet najbardziej zatwardziali odpuscili - w obecnej sytuacji nie ma co sie dziwic. Ja nie tesknie za fanboyami.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Mazzeo w gloryfikowaniu tego szmelca mu nie ustępuje. To jest taki stan umysłu lub ewentualnie mega trolling i pieniądze od M$ wcale za tym nie stoją.

Wrzucacie Mazzeo a sami gloryfikujecie vite :x

Opublikowano

Przyznajcie, że brakuje wam tu tych mitycznych, zatwardziałych w miłości do MS xbotów do prowadzenia dyskusji.

Opublikowano

zestawienie gier i exów na 2014 rok. Lista z XONE wygląda lepiej http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=723415

na ps4 jest ich o wiele więcej aż sam sie zdziwiłem, a czy wygląda ciekawiej? oprocz głośnego halo (ktore osobiscie mnie nie grzeje) i quantum break (które może być fajne jeśli prawdziwe są informacje o fizyce obiektów) to jest tam jakaś gra warta uwagi?

może susnset overdreive ale czuje że wyjdzie z tego coś w stylu Brink ktory zapowiadał sie świetnie na filmikach a wyszło jak wyszło

titanfall to COD z robotami więc pewnie sie sprzeda ale czy będzie prezentował realną wartość to mam troche wątpliwości

Opublikowano

jeden post mi napisz gdzie gloryfikuje vite? pisze tylko ze jest wg mnie fajnym sprzetem z dobrym systemem i grami i tyle. Biblioteke gier w chooooj lepszą ma 3ds ale brak wsparcia spolecznosci, brzydka grafa i wysokie ceny i trudna dostepnosc gier sprawia ze wybrałem vitę. Poza tym już bardziej pasuje mi biblioteka gier jakie są i mają wyjść na wii u niż na 3ds ale to mój subiektywny gust.

a, żeby nie było, że hejtuje microsoft to identycznym slavem korporacji jak Mazzeo i Don jest Mendrek - tak samo ma wyprane w mózgu jak oni - ale i on i oni temu forumkowi są potrzebni bo przynajmniej nie ma nudno :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jeden post mi napisz gdzie gloryfikuje vite? pisze tylko ze jest wg mnie fajnym sprzetem z dobrym systemem i grami i tyle. Biblioteke gier w chooooj lepszą ma 3ds ale brak wsparcia spolecznosci, brzydka grafa i wysokie ceny i trudna dostepnosc gier sprawia ze wybrałem vitę. Poza tym już bardziej pasuje mi biblioteka gier jakie są i mają wyjść na wii u niż na 3ds ale to mój subiektywny gust.

No ale brzydka grafika to juz nie problem od kiedy wyszlo IndieStation4 co nie? Bo jak inaczej sie chwalic grami indie co ich nie ma na xbox :D

Opublikowano

Kur.wa mać masz juz xo i ps4, że wiesz że to szmelc?

Takie jest właśnie wasz smutne pyerdolenie o fanbojstwie a sami jesteście posiadaczami tylko konsol sony i wszystko co wypuszcza to piękne jest. Zawsze wszystko odwròcicie na korzyść sony np. mikrotransakcje - wielki hejt na ms a sony wam to samo oferuje w gt6, wszędzie brak online pasów tylko sony je zatrzymało, płatny online, wysokie ceny w psn store - "cyfrowa nikogo" albo najwieksza hipokryzja gorsze multiplatformy w tej generacji i co przyznacie, że ps3 to podkonsola ? Oczywiście, że nie bo kochacie ten pyerdolony kawalek plastiku bo tak zostaliscie wytresowani.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

SHIIIEEEEET NIGGA

przeglądając ten temat z zapowiedziami trafiłem pierwszy raz na screeny z nowego dragon age - mam nadzieje że to badziewie to screeny z ps360 bo jeśli na PC ma to tak wyglądać to śmiech na sali, WTF?

dragon age od początku był crapowatą serią ale to co tu widać to przechodiz wszelkie pojęcie? połączenie kucyków pony z wczesną erą ps360

mała ilość detali, prawie brak cieniowania, głupia kolorystyka, głupie mordy

GFxAgJp.jpg

tak powinien wyglądać rpg fantasy

45Jg9XP.jpg

Opublikowano

na razie mnie je.bie indiestation4 jak mam byc szczery. Poza tym indyki na ps3/pc/ps4/xboxy i tak są ładniejsze niż te piksele z 3ds'a. Do mnie ta konsolka to zbytni oldschool, taki powrot 15 lat wstecz kiedy gralo sie tylko samemu. Juz wolę wady vity ale dostępna biblioteka gier mnie zadowala i czuje siwe przynajmniej czescia jakiejs spolecznosci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.