Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Don  - Kazde go.wno potrafisz przerobic na czekolade?

Edytowane przez Niewidoczny

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Prawdziwa elokwencja. Ale nie dziwi mnie Wasz brak argumentów na jakikolwiek temat :)

Napisałem tylko, że jakieś śmieszne ankiety internetowe, to nie jest dowód na nic i podałem konkretne przykłady. Jak widzę nie jesteś tego w stanie ogarnąć.

Fanboje PS zawsze mieli jakiś dziwny pęd do "udowadniania" nie wiadomo czego w internecie. Jakiś zbiorowy kompleks. 

Opublikowano

Jak mu płaca to tak.

Prawdziwa elokwencja. Ale nie dziwi mnie Wasz brak argumentów na jakikolwiek temat :)

Napisałem tylko, że jakieś śmieszne ankiety internetowe, to nie jest dowód na nic i podałem konkretne przykłady. Jak widzę nie jesteś tego w stanie ogarnąć.

Fanboje PS zawsze mieli jakiś dziwny pęd do "udowadniania" nie wiadomo czego w internecie. Jakiś zbiorowy kompleks.

Weź przestań wiecznie pisac o fanbojach Sony bo jesteś takim okrutnym betonem Xboxa, ze żal pisać.

Opublikowano

Don tu nie chodzi o to ,że toczysz teraz dyskusje na temat preorderów.

Zrozum, ze tłumacząc KAZDA nawet najgorsza głupotę jaka M$ zrobił stałeś sie po prostu smieszny i nikt nie bierze już Cie poważnie

Mimo, że czasami masz celne argumenty, to gdybys nie tłumaczył Wszystkiego, to ludzie liczyli by sie z Twoim zdaniem

A tak w tej chwili nawet Medrek spadł z Twojej ligi i jestes  : The last of "them". Nawet twój guru DON M. odszedł

Opublikowano

Ale gdzie tu niby z czegoś MS tłumaczę? No proszę cytuj do woli...

Czepiacie się dla samego czepiania. Żebyście jeszcze mieli coś mądrego do napisania.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Płodzisz  100 postów spamu  na minute wiec aby to przesiać trzeba było by spedzac na tym forum tyle co Ty

Opublikowano

Płodzisz  100 postów spamu  na minute wiec aby to przesiać trzeba było by spedzac na tym forum tyle co Ty

Czyli nie wiesz co napisać, to piszesz bzdury. Ok. Niczego więcej się nie spodziewałem.

PS. Moje posty w tym temacie dzieliło jakieś 29h, serio tak wolno ogarniasz te 5 postów na krzyż, że musisz sobie dopowiadać coś czego nie ma?

Opublikowano

Czyli nie wiesz co napisać, to piszesz bzdury. Ok. Niczego więcej się nie spodziewałem.

PS. Moje posty w tym temacie dzieliło jakieś 29h, serio tak wolno ogarniasz te 5 postów na krzyż, że musisz sobie dopowiadać coś czego nie ma?

Jak by tak zebrać twoje posty z CW5 + z tego tematu + z tematu o nowych konsolach (Bo tu chodzi o całokształt jakbyś jeszcze nie kumał)

Wiem, ze zaraz mi wyjedziesz "Daj konkretne argumenty" ale nie mam czasu wyszukiwać teraz 30 minut twoich postów.

Opublikowano

MaZ ale czemu klienci mają czuć się usatysfakcjonowani takim tłumaczeniem? Do tej pory kiedy XOne trafi do nas większość z nich sięgnie po PS4 jak Sony ruszy ze spotami i kampanią reklamową. Sami sobie szkodzą czymś takim a to w końcu jeden z potentatów. 

A czy ja mówię że mają być usatysfakcjonowani? I tak, już widzę jak dziesiątki tysięcy graczy w Polsce leci po PS4 "bo xboxa jeszcze nie ma", sorry może tutaj na forum tak będzie, może na PS3site ale prawda jest taka, że w najbliższym czasie tylko garstka graczy łyknie nowego next gena.

Mnie męczy już czytanie jak to Polska jest 3cim światem i zwiastowania sytuacji jaką mieliśmy z Xbox Live.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Hmm... Piszę konkretnie i rzeczowo o czymś to przypierniczasz się do jakiegoś całokształtu z którym to co piszę nie ma nic wspólnego?

tumblr_mek5w7nbpL1ra4tnt.gif

Opublikowano

Red Dead Redemption wydany w 2010 roku.

3 lata później

7LawUOL.png

Pocieszne blachary.

Swoich growych korzeni i tak się nie wyprzesz!

Pegasusa miałem przed komputerem PC :)

Opublikowano

Dobra to wytłumaczę Ci na tej podstawie,

Jaka w tej chwili możesz miec bazę stwierdzająca, który produkt jest bardziej popularny , bardziej przypadł do gustu, itd?

Własnie ankiety internetowe, własnie ankiety przeprowadzane na ulicy (był taki filmik z USA ostatnio) i ewentualne dane z preorderów w sklepach.

Informował o tym zarówno Amazon , jak i Game Stop (przed zmiana polityki M$)

Biorąc pod uwagę te dane  oraz informacje ,że PS4 bedzie wypuszczone na wiekszej ilosci rynków niz Xone w dniu premiery , zostało postawione zapytanie.

Dlaczego XOne nie moze debiutowac na innych rynkach równoczesnie?  Odpowiedz , Bo wiecej skierowali na Ameryke,

Pytanie: Dlaczego skierowali wiecej skoro wg obecnych danych będzie na niego mniejszy popyt?, Czy moze przez problemy z produkcja?

I ty na końcu przy(pipi)ałeś sie do posta mówiącego o przewadze 17-1. Owszem jest to nie do końca  poprawne. Ale ty nie odpiszesz , jak człowiek "17-1 to moze nie ale jakas tam przewage obecnie ps4 ma" Wolisz do(pipi)ać posta ze wszystko jest (pipi) warte i tylko Ty wiesz jak jest naprawdę. 

Jakikolwiek pos,t który stawia Sony w choćby minimalnym stopniu wyżej od M$ w kwestii konsol, Ty nagujesz i wysmiewasz.

A to tworzy obraz Dona - Xbota używając twojego słownictwa , będącego najbardziej zaślepionym , "opłaconym" , irytującym (wskoczyłes na miejsce Szproty) userem jakiego ma to Forum.

Dobranoc, bo ide jutro do pracy, Ty na szczęście masz płatne za siedzenie na forum to możesz jeszcze cos popisać

Opublikowano

Jak by tak zebrać twoje posty z CW5 + z tego tematu + z tematu o nowych konsolach (Bo tu chodzi o całokształt jakbyś jeszcze nie kumał)

Taka tam ciekawostka, kto najbardziej wojuje w Wojnach Konsol.

20z48sh.png

Opublikowano

Jakikolwiek pos,t który stawia Sony w choćby minimalnym stopniu wyżej od M$ w kwestii konsol, Ty nagujesz i wysmiewasz.

Gdzie zanegowałem, że PS4 jest bardziej popularne od Xone?

NIGDZIE

Odniosłem się jedynie do 17:1 i to w sposób neutralny czy nawet humorystyczny pisząc, że w JP to pewnie tak (jak wiadomo X tam nie istnieje - aluzja ta jak widać co niektórych przerosła). Jak widać sam sobie wszystko dopowiedziałeś. A o tych ankietach to przecież prawdę napisałem, nawet przykłady podałem.

Uczulenie na mnie jakieś macie.

Opublikowano

Klikasz w ilość odpowiedzi w danym temacie.

Opublikowano

"Prawdziwa elokwencja. Ale nie dziwi mnie Wasz brak argumentów na jakikolwiek temat :)

jeszcze ten perfidny uśmieszek. na szkoleniu z bycia tajnym agentem uczyli cie jak być aroganckim dup,kiem ?

Opublikowano

20z48sh.png

W tym roku walczę z Donem o arcymistrzowstwo ! ^^

A czy ja mówię że mają być usatysfakcjonowani? I tak, już widzę jak dziesiątki tysięcy graczy w Polsce leci po PS4 "bo xboxa jeszcze nie ma", sorry może tutaj na forum tak będzie, może na PS3site ale prawda jest taka, że w najbliższym czasie tylko garstka graczy łyknie nowego next gena.

No tez mi się nie wydaje, by u nas był problem z kupieniem konsoli na starcie. Duzo gadania jak zwykle, a do sklepu pierwszego dnia poleca nieliczni.

PS: ciekawe czy alterkonta i inne osoby minusujace moje moja wypowiedz o TitanFall klaszczą uszami na myśl o nowym Killzonie. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

20z48sh.png

X360 jest martwy, następca dostarczył pokaźną ilość beki, na PS3 pojawia sie gra generacji, jak widać xbociarnia ostro walczy na forumku, bo w sumie co mają robić jak nie mają w co grać?

Trochę im współczuję, tyle przegrać.

Opublikowano

20z48sh.png

Psyko to był Xbot <3  chlip chlip :(

Opublikowano

2012 - Yeti - pamiętamy [*]

Widzisz jakie masz smutne życie, wracasz do jednego roku, rozumiesz xbocie, do jednego roku, a my gramy w TLoU i czekamy na Beyond. Poza tym, postaraj się o bardziej kreatywny posty, bo to dno które powtarzasz od pewnego czasu jest na poziomie niższym niż teksty dresow z gimnazjum.

PS. Frustrację niektórych osób widać w niemal każdym poscie, ciekawe jak to długo jeszcze potrwa, oby jak najdłużej, bo beka zacna.

Opublikowano

haha - no mega smutne, dlatego wszystkich od lat przekonuje do kawałka plastiku z litera S na przodzie.

ech Yeti Yeti - 30 lat na karku, tak ? smuteczek [*]

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nudza sie teraz, bo M$ jak zwykle olal swoja stara konsole xD

Szkoda, ze o rok za wczesnie O_o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.