Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jeśli Marketplace dziala i mozna na nim robic zakupy bez golda i grac w gry Arcade z ktorych 99% stanowia gry z zalozeniem zabawy wieloosobowej lub rywalizacji to zwracam honor.

Niestety przykro nam, ale Twoje dalsze wypowiedzi w tym temacie będą jeszcze bardziej olewane niż były do tej pory takiego faila nikt dawno nie zrobił jeszcze mało tego rzuciłeś nie słuszne obelgi które bardziej pasują do Ciebie niż do osób których to kierowałeś.

Zapachniało noooooooobem na kilometr.

Cuż, ja nie pisałem tego wcale z sarkazmem, zawsze byłem goldem więc jeśli się mylę to tak jak pisałem - zwracam honor, nie zrozumiecie co to znaczy przyznać się do błędu, wam gó.wno do gęby wkładają a wy mówicie że w sumie jest całkiem smaczne.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Już dowartościowałeś się tą końcówką lepiej Ci ? 

Co jeszcze ciekawego wymyślisz ? bo mam dla Ciebie przykrą informację, to też nie jest prawdą, bo nikt nikomu gówna do gęby nie wkłada także skończ dyskutować bo Ci nie idzie. 

Lepiej zobacz co żona na kolacje zrobiła ;f

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli od zapowiedzi ps4 w lutym przez pół roku mamy 4 exy w tym aż jeden był zapowiedziany na największych targach gier w roku VS kilkanaście exów zapowiedzianych na XO w ciągu 2mc. 

Ciekawe jest też to że exy na XO często celują w 60fpsów/1080p a na ps4 ?...nowy killzonk to chyba jedyny next genowy fps w 30fpsach... ^_^  Halo, Titan, Destiny, COD, BF wszystkie mają śmigać w 60.

Opublikowano

A kinect adventure tez?  Peeping tom edition, wlacza sie w nocy jak sie kochasz ze swoja dziewczyna i nalicza punkty.

Opublikowano

Czyli od zapowiedzi ps4 w lutym przez pół roku mamy 4 exy w tym aż jeden był zapowiedziany na największych targach gier w roku VS kilkanaście exów zapowiedzianych na XO w ciągu 2mc. 

Ciekawe jest też to że exy na XO często celują w 60fpsów/1080p a na ps4 ?...nowy killzonk to chyba jedyny next genowy fps w 30fpsach... ^_^  Halo, Titan, Destiny, COD, BF wszystkie mają śmigać w 60.

Na dwumetrowego Helghasta potrzeba większej ilości polygonów, model małego różowego krasnala nie jest tak zasobożerny.

Opublikowano

Sam się zdeklasowałeś, bo wymieniłeś same multiplatformy oprócz Halo (nikogo). Wolę 30 stałych fpsów z dużą mapą i piękną grafiką 60 fps chcę w slasherach i wyścigach. Poza tym Sony ma rok czasu od wyjścia ps4 żeby pokazać 20 exów więc masz tak:

TGS 2013, Gamescom 2013, e3 2014 itd.. Więc jak pokażą 2 gry na każdym zjeździe to im wystarczy.

Boże z kim ja dyskutuję ;///

Opublikowano

Halo 60fps.... normalnie wyższy poziom trollingu, to lepsze niż granie na youtube. Nic nie wiemy o grze, nie widzieliśmy jak wygląda. No ale 60 fps ........ Brawo, naprawdę brawo

Opublikowano

w halo da się w ogóle strzelać z muszki/przycelować czy dalej się nie da? bo jak nie to nieźle pokaleczony ten gumiśshooter

Opublikowano

patrz, że debile z Bungie przez tyle lat nie wpadli na to, żeby wsadzić ironsight do swojej gry. Niezłe z nich dauny co nie

Opublikowano

Sam się zdeklasowałeś, bo wymieniłeś same multiplatformy oprócz Halo (nikogo). Wolę 30 stałych fpsów z dużą mapą i piękną grafiką 60 fps chcę w slasherach i wyścigach. Poza tym Sony ma rok czasu od wyjścia ps4 żeby pokazać 20 exów więc masz tak:

TGS 2013, Gamescom 2013, e3 2014 itd.. Więc jak pokażą 2 gry na każdym zjeździe to im wystarczy.

Jak tam sonybociarnio, na ps4 w końcu jakieś gry zapowiedzieli czy dalej to jest pierwsza pseudo konsola która na E3 doczekała się zapowiedzi aż jednego exa ?  :rofl2: 

JEDNEGO  :rofl2:  

Tradycja widać dalej będzie kontynuowana, ps4 has no games   :)   tak tak zaraz gimbaza $ony wyskoczy ze TGS będzie gdzie zobaczymy 15 exów $ony, co roku ta sama bajka.

długo czekać nie trzeba było na te rodzyny, sonyboty dalej są tak pocieszne i łykają każdą bajkę od $ony.

Teraz będzie przez rok magiczna tabelka sonybociarni jak była z FFVS, Agent, Last Guardian, itd.

uj mnie to obchodzi, przez pół roku zapowiedzieli 4 exy i ta średniawe, mają jeszcze 2mc na te magiczne 20exów które mają zachęcić do kupna.

synek wiadomo o nowym Halo trochę i właśnie to że będzie 60fpsach, tak wiadmo też że dla fanów killzłoma lepsze 30fpsów połączone z mega lagiem i wmawianie sobie że to specjalnie bo czuć ciężar broni xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A Wy nadal się nie nauczyliście, że trolla się nie karmi? :(
Żeby chociaż troll był zabawny.. a to.. to jest wręcz smutne...

Anyway... Tekst z OPM:

You can visit your friends house you can log into your account and play any game from your digital library, which is good. But how useful is that if it takes half a day to download the game you want to play? With Play As You Download you get much quicker access to at least the first section of the game so you can start playing quicker. So this makes a digital library a practical option in the real world.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/07/10/ps4s-digital-library-lets-you-play-your-games-anywhere-on-anyones-console/

Ciekawe czy będzie to działać tak, jak obecnie, czyli (o ile mamy wolny slot na aktywację konta) logujemy się u kogoś na swoje konto, ściągamy grę i możemy grać na innym koncie... czy też nie ma ograniczeń co do aktywacji PS-czwórek ale grać będzie można tylko na koncie, z którego ściągnie się grę...

e: Ponoć jutro Insomniac ma ujawnić jakąś grę, jaką tworzą dla Sony.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Najlepsze to porównanie Killzone do Titanfalla, porównać gre w której jedna postać ma więcej polygonów niż cały etap w titangallu :D LOL

Opublikowano

Daddy widzę dalej w formie. Wiadomo o nowym halo trochę. Ale co wiadomo, proszę powiedz, bo cholernie mnie to ciekawi. Wiemy tyle, że będzie 60fps, ale znając życie, gra jest w takim stadium, że nikt tych 60 fpsów w 343 nie widział. Jak zobaczymy, to ocenimy, póki co mamy killzone w 30 fpsach i obietnice o halo w 60. Jak już tak biadolisz o fpsach to popatrz na dead rising.

Opublikowano

ten titanfall to przeciez klon CoD'a. bardzo ambitna produkcja...

Opublikowano

Czyli od zapowiedzi ps4 w lutym przez pół roku mamy 4 exy w tym aż jeden był zapowiedziany na największych targach gier w roku VS kilkanaście exów zapowiedzianych na XO w ciągu 2mc

Fajnie tak żyć we własnym urojonym świecie co nie ?

Halo pokazali CGI ale ty już wiesz jak będzie się prezentować i już robisz fap fap , akurat TitanFall jakoś szczególnie nie błyszczy oprawą wygląda porządnie i tyle, Destiny tu akurat należy się Bungie szacunek co tam jeszcze mamy COD ? zostawię to bez komentarza a i na koniec BF gdzie Dice chwali się 64 graczami i 60 fps ale o rozdzielczości cicho sza i wcale się nie zdziwię jak będzie to 720p. Co do Killzona fajnie jak by było to 60 ale jak będzie to stabilne jak skała 30 nie będzie mi to przeszkadzać.Co do tego celowania na XO w 1080/60 zobaczymy jak długo to potrwa......

Opublikowano

Daddy widzę dalej w formie. Wiadomo o nowym halo trochę. Ale co wiadomo, proszę powiedz, bo cholernie mnie to ciekawi. Wiemy tyle, że będzie 60fps, ale znając życie, gra jest w takim stadium, że nikt tych 60 fpsów w 343 nie widział. Jak zobaczymy, to ocenimy, póki co mamy killzone w 30 fpsach i obietnice o halo w 60. Jak już tak biadolisz o fpsach to popatrz na dead rising.

będzie MC

2014

GOTG

z DR3 wiem.

Opublikowano

prawdziwe ale zabawne.

FIXEDDDd

Opublikowano

ale ze niby piractwo czy jak?

1 Grand Theft Auto IV X360  10.33 mln

2 Grand Theft Auto IV PS3  9.78 mln

3 Grand Theft Auto IV PC  0.73mln

czy piractwo czy jak to nazwiesz, ale nawet jeśli te dane są mocno przekłamane to i tak 20 razy większa sprzedaż na konsolach jasno pokazuje opłacalność wersji na PC

podobnie max payne 3 , mimo w pewnym sensie ogolnej porażki finansowej (napewno sprzedał sie słabiej niż by chcieli)

na obu konsolach w sumie ma ok 3mln, a na PC 200tysięcy tylko

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.