Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jednoczesnie smiejesz sie z Bravely Default które jest niczym innym jak hołdem złotej ery jrpg z psx - wielkich genialnych produkcji, z basniowymi swiatami, turowym systemem walki, recznie rysowanymi tlami 2d i walkami w 3d. No tak....zapomnialem Ty pewnie wolalbys by taki Final Fantasy IX czy Vangart Story czy Chrono Cross za głównego bohatera miał męskiego Rico, a ostatnim bossem był ociekający testosteronem Visari

ps. co nie stworzysz w lbp i tak jest obleśnie swiiitaśne

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 819,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jest co prawda Remote Play ale to nie to samo, co gra pisana pod Vitę.

Połowa gier to gry prosto z PS3, więc ja bym powiedział, że to jest prawie to samo :teehee:. Duże gry na małym ekranie.

Opublikowano

Jak tam, Nintendo już zaktualizowało swoje mapy? Bo ostatnio to chyba mieli taką z 1795 ;)

TIP:

3 rozbiór Polski

Opublikowano

Nie chodzi o męskość, bo ja też od czasu do czasu (OD CZASU DO CZASU) lubię sobie pooglądać Cartoon Network czy Disney XD w przerwach między Filmboxem, Ale Kino czy CBS Europa...

a Naruto nałogowo oglądasz w przerwach między Cartoon Network czy Ale Kino?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dice powinno dostać Złotą Kupę w kategorii "wydawanie anty-patchów" ;)

Opublikowano

Z jednej strony można ich zrozumieć - BF to duża gra, skomplikowana, rozbudowana, która wykonuje jakieś niezliczone miliony obliczeń na sekundę i do tego przyzwoita graficznie. W sumie ciężko jest opanować tak duży kod. Z drugiej strony pamiętam że kiedyś konkurentem dla BF-a na polu fps-ów w stylu "żołnierze vs. pojazdy" BF miał na krótko konkurenta w postaci Delta Force Extreme, i choć odstawała popularnością i graficznie, to jednak miała niezwykle rozbudowany edytor i ludzie tworzyli chyba nawet swoje pojazdy, i na planszy potrafiły latać Mi-26 obok Chinooków, i ogółem nie pamiętam by były tam jakieś większe bugi. Szkoda, że Novalogic się praktycznie rozpadło... :/

Opublikowano

PC

na PS4 sporo poprawek, ponoć już się gra nie crasuje, naprawili wyszukiwanie serwerów, dodali kolejki i ogólnie sporo zmian.

Opublikowano

no wlasne sie zastanawialem do jakiej rasy naleze, bo nie zauwazylem tego typu bledow.

Wczoraj takze w koncu posiedzialem dluzej z nowym NFS - gra jest mega niedoceniona, open word jak w Horizon, zmienne warunki pogodowe, pora dnia, graficznie - rewelacyjnie - jakby jeszcze bylo 60 klatek zamiast 30 to w ogole bylby orgazm.

Opublikowano

Wiadomo że dla nas to beka, ale są ludzie ( chorzy, niepełnosprawni itp. ) którzy inaczej nie mogą. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie mowilem wam, wczoraj gralem troche na X1

Pad od X1>DS4 a wibracje pod lewym trigerem podczas hamowania w forzie lub prawym podczas utraty przyczepnosci bo dodalo sie za duzo gazu doprowadzily mnie do orgazmu.

Opublikowano

Pad od X1>DS4 a wibracje pod lewym trigerem podczas hamowania w forzie lub prawym podczas utraty przyczepnosci bo dodalo sie za duzo gazu doprowadzily mnie do orgazmu.

Wibracie w DS4 to w ogole jakis zart.

Szkoda, ze nie ma jakiejs przejsciowki na pad od Xbox One - od razu bym kupil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wibracie w DS4 to w ogole jakis zart.

Szkoda, ze nie ma jakiejs przejsciowki na pad od Xbox One - od razu bym kupil.

Ja tak samo, w szczegolnosci z uwagi na bezuzyteczny touchpad na padzie ktorym nie mozna nawet internetu przegladac - lol
Opublikowano

Amazon just published the list of its “Best of 2013″ for games.

1. The Last of Us
  2. Rogue Legacy
  3. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  4. Tearaway
  5. Grand Theft Auto V
  6. Bioshock Infinite
  7. Rayman Legends
  8. Divekick
  9. Super Mario 3D World
  10.  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

http://www.dualshockers.com/2013/12/17/amazon-ranks-the-last-of-us-as-best-game-of-2013-ni-no-kuni-closes-top-10/

Opublikowano

a tu lista od Edge:
Best game
1. Grand Theft Auto V
2. The Last of Us
3. Tearaway
4. Super Mario 3D World
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. Fire Emblem Awakening
7. Rayman Legends
8. The Stanley Parable
9. Dota 2
10. Papers, Please

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.