Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale o tym Allegro to chyba nie piszesz na poważnie ;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ten drugi to jego ziomek

robert-lewandowski-i-anna-lewandowska-na

co za polactwo

Cebula rasa
Opublikowano

Ale o tym Allegro to chyba nie piszesz na poważnie ;)

Pewno jeszcze od razu zacznie grać na wszystkich, a jak wrzuci aukcje na allegro to walnie w opisie "konsola rozpakowana w celu sprawdzenia zawartości".

Opublikowano

Dalej nie jestem pewien czy to na poważnie :P

Ale na wszelki wypadek napiszę, że jak wujek "Lewy", który zarabia miliony euro rocznie, wraca na święta do rodziny, to trochę głupio by było jakby siostrzeńcom/bratankom w prezencie dawał 50 zł wsunięte pod opakowanie tabliczki czekolady ;)

Opublikowano

Ten drugi to jego ziomek

robert-lewandowski-i-anna-lewandowska-na

co za polactwo

jeszcze focusem jeździ biedak yebany

Opublikowano

nathan fillion na prowadzącego vga za rok

Opublikowano

Na PS4 są aż tak słabe gry, że konsola bardziej nadaje się do wyszukanej masturbacji :(

Opublikowano

Nathan Fillion powinien grac Drake'a jezeli powstalby film. Idealnie by pasowal.

Opublikowano

Nie. Za brzydki na Drake'a.

Opublikowano

Dobry aktor, w miare dowciapny, "naturalny", lubi gry, no i ku.rwa ma na imie Nathan ;P

IMO z wygladu jest troche podobny do Drake'a.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xD

Opublikowano

W Hiszpanii w niecały miesiąc sprzedało 134 tysięcy PS4 i 28 tysięcy Xbox One

W ciągu ostatnich 5 dni sprzedalo sie  54 tysiące PS4 i 5 tysięcy Xbox One

En Sony Computer Entertainment España (SCEE) acabamos de hacer público que desde el pasado 29 de noviembre hasta ayer, 22 de diciembre, ya se han vendido 134.000 unidades de PlayStation 4 en toda España.

Ante la magnífica respuesta de los consumidores ante PS4, estimamos que mañana por la noche la cifra de ventas supere las 150.000 unidades. Como ya os venimos comentando estos días, la enorme demanda de PS4 está haciendo que las unidades se agoten en muchos puntos de venta. Pero ya sabéis que seguimos trabajando para hacer llegar más consolas a nuestro país. El próximo 13 de enero llegará otro gran número de unidades a las tiendas de toda España para seguir dando respuesta a la demanda.   

http://blog.es.playstation.com/2013/12/23/ps4-134-000-unidades-vendidas-en-menos-de-un-mes/

Europa jest znowu niebieska.

http://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Polowa z tych liczb dla X1 to jeszcze zakup z przymusu, na moich oczach babka przyszla do gamestopa kupic Ps4 dla syna, powiedzieli ze nie ma ale maja inna new generation console, x1 z fifa, o to super to poprosze.

Opublikowano

To ile poszlo ogolem na calym swiecie X1 ì PS4?

Opublikowano

Polowa z tych liczb dla X1 to jeszcze zakup z przymusu, na moich oczach babka przyszla do gamestopa kupic Ps4 dla syna, powiedzieli ze nie ma ale maja inna new generation console, x1 z fifa, o to super to poprosze.

Ja myślę że wszystkie X1 poszły z przymusu sklepikarzy "jak pani nie weźme to zaciągniemy panią na zaplecze i przepałujemy wiimote'ami".

Opublikowano

Trochę dystansu do tego co jest napisane. Po prostu śmieszy mnie jak stary chłop siedzi i strzela do gościa 30 razy w glowe by wpadł mu super pucharek. Nie mowie nikomu jak i w co ma grac, takze Rave zluzuj portki. Jakie oburzenie..... Calakujcie sobie co chcecie.

@Mazzeo

A co jest w tym dziwnego, ze szanuje markę Siemens, Mercedes, Sony, czy Toyota? Nie mozna szanować marki ? Ja yebe XD. Gdzie ty żyjesz? W puszczy? Parodią jest, ze taka oczywista rzecz trzeba tobie tłumaczyć.

Edytowane przez pop

Opublikowano

nie no jak stary chłop siedzi zgarbiony przed konsolą to to jest super powazne...

Opublikowano

nie no jak stary chłop siedzi zgarbiony przed konsolą to to jest super powazne...

A jakby był wyprostowany, zmieniłoby to postac rzeczy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.