Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

to teraz okazuje się że ms chciał jeszcze bardziej rozpieścić graczy i z padów zrobił grzechotki? beka detected

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dla twej wiadomości, Don, dzisiaj jest April Fools w Hiszpanii (Día de los Inocente). Więc jest to fałszywy artykuł.

Opublikowano

To miejsce na baterie na "plecach" kontrolera. Zajmują teraz mniej powierzchni, trudniej się je wyjmuje, ale jednocześnie... grzechoczą. Wystarczy potrząsnąć padem, by usłyszeć jak skaczą w środku, więc najwyraźniej nie są osadzone tak jak być powinny. Ktoś powie: "A kto ci każe grzechotać?". Otóż każą, np. w Dead Rising 3 - trzeba potrząsnąć dynamicznie padem, by wyrwać się z uścisków zombie lub strącić delikwenta, który próbuje nas wydobyć z auta. Joypad brzmi niczym kastaniety i można się bać, czy zaraz baterie nie wylecą z hukiem, zwłaszcza wobec chybotliwej osłonki.

Z ciekawości potrząsałem padem na lewo i prawo, niestety nie było syndromu grzechotki i co terasssssss?:(

Opublikowano

bo robisz to pewnie źle, zrób tak jak butcher na filmiku, albo najlepiej rzuć o ścianę

Opublikowano

Dla twej wiadomości, Don, dzisiaj jest April Fools w Hiszpanii (Día de los Inocente). Więc jest to fałszywy artykuł.

Całe szczęście, pewno SDF już leciał z pochodniami pod jego willę.

Opublikowano

Może specjalnie do tego uszkodził gałkę :P

U mnie jest wszystko ok póki co, ale mam dwa pady i gram na zmianę, więc podwójna żywotność...

U kumpla gałki są juz śliskie, wiec kwestia czasu, ciekawe co gwarancja na to...

Opublikowano

Kolejny który chce zabłysnąć w internecie :confused: http://zoba.to/-/dualshock3-vs-dualshock4/

ku.rwy je.bane, które w ten sposób krzywdzą ds4, rozjeżdżałbym walcem

Opublikowano

Kolejny który chce zabłysnąć w internecie :confused: http://zoba.to/-/dualshock3-vs-dualshock4/

Ale po części to prawda, że DS4 ssie. Sam gram w tylko w KZ i mam momenty, że po puszczeniu gałki postać biegnie dalej do przodu i trzeba ruszyć gałką żeby się zatrzymała. Brak martwej strefy w analogach robi swoje, może w innych grach nie będzie się to dawać we znaki. Do tego R1 i L1 (tak, strzelam jedynkami, bo tak mi wygodniej:) niekiedy na moment się 'zawieszają' po wciśnięciu.

Ogólnie pad jest dla mnie wygodniejszy od DS3, ale wytrzymałościowo podejrzewam, że DS4=Sixaxis<DS3 i nie wróżę swojemu egzemplarzowi długiej przyszłości.

Opublikowano

Trza przestać pi.zgać padem o ściany i podłogę ze złości to wtedy pady nie będą niszczyć się po 24 godzinach od zakupu. Swoją drogą to nosicie rękawice z papieru ściernego, że macie już porozwalane gałki?

Opublikowano

nowa generacja i kolejne nakładki, ahh te sony

Opublikowano

potwierdzam, grałem w sklepie i po 20 minutach zaczeły schodzic

Opublikowano

nowa generacja i kolejne nakładki, ahh te sony

ale wiesz że masz wpjerdol za spoilery ?

Opublikowano

wspaniały dar od micro polska, ale mogli dorzucić drugiego pada i jakąś gierke

Opublikowano
Japońscy deweloperzy wybrali grę roku 2013

Wczoraj prezentowaliśmy wam listę najlepszych gier według Kena Levine oraz Johna Carpentera. Portal 4Gamer postanowił pójść dalej i zorganizował ankietę dla japońskich deweloperów w której ci mieli wybrać najlepszą grę. Wynik? Zaskakiwać może jedynie totalne zignorowanie Nintendo.

Cała lista prezentuje się następująco:

1. The Last of Us – 14
  2. Grand Theft Auto V – 12
  3. Dragon’s Crown – 12
  4. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – 11
  5. Kantai Collection (przeglądarka) – 9
  6. Beyond: Two Souls – 6
  7. Candy Crush Saga – 6
  8. Monster Hunter 4 – 4
  9. LINE Pokopang – 4
  10. Chain Chronicle – 3

http://www.pssite.com/news-30199-japonscy_deweloperzy_wybrali_gre_roku_2013.html

Opublikowano

A ty Yeti dalej nie masz Dragon's Crown ale Plejstejszyn i jego Exy to ty szanuj !!!

Opublikowano

Mam, ale nie mam czasu przysiąść.

To znany ból każdego fana genialnej, wzbudzającej zachwyt konsoli PlayStation 3. Jak ogarnąc tą ilosc exów? Jak?!?!111

Opublikowano

To znany ból każdego fana genialnej, wzbudzającej zachwyt konsoli PlayStation 3. Jak ogarnąc tą ilosc exów? Jak?!?!111

dobrze, że napisałeś ps3.

Opublikowano

. Jak ogarnąc tą ilosc exów? Jak?!?!111

Siedź mniej na forumku to protip

Opublikowano

Microsoft myśli o graczach i w roku 2013 postanowił sobie odpuścić, by dać czas na nadrobienie zaległości przed nową, pełną wrażeń generacją. Tylko xbox.

Opublikowano

Dlatego ten tytul wyrwalem na Vite.

Tak, tak Raven - na VITE - tylko SONY ! :teehee:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.