Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pewnie wada fabryczna i tyle to samo co z ps4

Btw wczoraj xbox one był uruchomiony 6h pod rząd, był tylko lekko ciepły i bardzo cichy, chodzi ciszej niż ps4

No i cały czas xone jest w trybie czuwania

Edytowane przez kubson

Opublikowano

tumblr_myjopr0B611qe28xso1_250.jpg

no (pipi)a jak nic ktos zwalil konia do xone. 

Opublikowano

Wg komentów to jednak nie jogurt je;

"Biały płyn hę?"

"Czytając nagłówek newsa aż się musiałem upewnić, czy wciąż jestem na PPE, a nie na forach AutoMoto... Problemy z CZYM?!"

"XCUM ONE."

Opublikowano

Od kiedy ciecze płyną w przeciwną stronę do działania siły grawitacji? :P Może to efekt postawienia konsoli w pionie czego podobno nie można robić - konsola zaczyna pocić się ze strachu w obawie przed tym, że się przewróci, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tumblr_myjopr0B611qe28xso1_250.jpg

no (pipi)a jak nic ktos zwalil konia do xone.

Tez tak pomyślałem

Opublikowano

chyba master zyeby że to kupiły :/

Opublikowano

Teraz np. jest więcej na X360, a to chyba jeszcze nawet nie godzina szczytu w USA gdzie na Xboksie gra najwięcej ludzi.

Amazon podał, że w szczycie sprzedaży schodziło po 1000 sztuk PS4 i Xone na minutę :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dlaczego miałby kłamać ? Ludzie kupują obie konsole hurtowo, bo tanie i zawsze gadżet jest

Opublikowano

Ciecz została najzwyczajniej w świecie wyrzucona przez wentylator. Stawiałem mylnie na heat pipe, ale to raczej trudne fizycznie do osiągnięcia, więc bardziej prawdopodobnie wyciekł płyn z kondensatora elektrolitycznego. W 2002 roku był to problem na masową skalę w sprzęcie montowanym na Tajwanie (głównie IBM). Tak to bywa, jak się oszczędza. Ale przypuszczam że to jednostkowy przypadek, także bez paniki. XO ma i tak mnóstwo innych problemów, kolejnego mu nie potrzeba ;)

Opublikowano

chyba master zyeby że to kupiły :confused:

No dokładnie, chwalenie się na której platformie jest najwięcej lemingów #xD

To przeza(pipi)ista gra, multi zostawilo konkurencje daleko w tyle, wiec skonczcie wreszcie (pipi)ic.

Opublikowano

No dokładnie, chwalenie się na której platformie jest najwięcej lemingów #xD 

Teraz np. jest więcej na X360, a to chyba jeszcze nawet nie godzina szczytu w USA gdzie na Xboksie gra najwięcej ludzi.

czyli co xD ? beka z lemingów i fanów xboxa ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

W ogóle wczoraj tak przemyślałem coś. Czemu by nie wydawać dwóch wersji konsol od początku? Jedna kompontentowo budżetowa, tańsza z planowaną użytecznością na aktualną generację. Druga, z drogimi i trwałymi kompontentami, która może spokojnie pracować wiele lat po kolejnej generacji. Pierwsza byłaby dla tych co się przesiadają, a druga dla tych co nadal chcą używać starszej konsoli po nowej generacji ;)

Opublikowano

Fani Bf = fani cod. Mówie jak jest.

Opublikowano

maks ignorant. Jeszcze dopisz = fani HALO, w koncu pod wzgledem technicznym te gry niczym sie od siebie nie roznia.

"nie gram w FPSy, wszystkie sa gowniane !" :stupid:

Edytowane przez easye

Opublikowano

idź stąd easye każualu. Jak tam combo prawdziwego gracza ps4+vita ? Fajnie się gra w gry z pc?

Opublikowano

Jak graczy pctowy,ktory ma tak rozbudowane onlineowe exy moze czekac na gta5?

Nawet 10 letni San andreas mod ma online lepszy niz ten od R.

Tam moze sie cyba naqurwiac 300 graczy a tu ile 16? :D

Jednak sa ludzie ktorzy nie lubia grac po sieci,to jednak rozumiem czekanie do 2015

Edytowane przez KarolFanbojSony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.