Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Easye - po co te zlosliwosci i uszczypliwosci, udowodnili Ci sie ze sie myliles rzucajac linki czarno na bialym wiec zachowaj sie jak chlop zamiast sie wykrecac :D przeciez nic sie nie stalo wielkiego :P Ty nie Mendrek i nie wygadujesz glupot co drugi post :)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

w ogole nie potrzebnie zaczynalem temat cen, widac w ogole sie w nich nie orientuje. Faktem tez jest ze chyba jak ktos jest totalnie ciemny, nigdy w zyciu nie mial zadnej konsoli stacjonarnej to przeciez nie wybierze Vity jako swoj priorytetowy port do grania.

Opublikowano

yhy 8gb karta....z 10 czy nawet wiecej indykow czy malych produkcji wepchniesz ale juz takie uncharted, killzone czy persona4golden zajmuja po ponad3gb kazda wiec wejda ci dwie gry na karte. Oczywiscie sa wyjatki - wielkie lbp,wipeotut czy gravity rush to ok 1,5gb ale dla mnie 8gb to minimalne minimum. Sam mam 32gb i jakos sporo miejsca na niej nie mam

Nie bardzo rozumiem co jest takiego dobrego w przechowywaniu kilku/kilkunastu gier na karcie? Gracie w nie wszystkie? Rozumiem 2-3 gry (strzelanka, RPG, platformer- zależnie od nastroju), ale kolekcjonowanie gierek na karcie? Przechodzę, wywalam. Nie podoba mi się na tyle, żebym chciał w nią grać dłużej niż 15 min dziennie- wywalam.

W ogóle, kto wymyślił wydawanie takiej Persony na przenośniaka? Ostatnio pożyczyłem od kumpla na dwa dni, żeby sprawdzić, czy mi się spodoba i po nabiciu 3h mogę tylko stwierdzić: nie mam bladego pojęcia. Z tego co wiem taki stan utrzymuje się przez kolejne 2-3 h "grania". 5h czytania/słuchania rozmów, w tym czasie samego mięsa kilkanaście minut, save'y co jakieś pół godziny. Idealna gra na przenośniaka.

Opublikowano

Yeti tu :

"http://allegro.pl/listing/search.php?sg=...kabel+HDMI

Wprawdzie nie 5 zł ( bierz najtańszy ) ale dołożę ci w razie czego. Jakbyś nie potrafił podłączyć to zadzwoń, pomogę. Musisz trafić w dwa wejścia jak coś.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Smiga. Wiekszosc bledow lezalo po mojej stronie/providera.

Nigdy bym nie pomyslal ze jeden adresy DNS mogą mieć taki wpływ na zaproszenia znajomych, czy laczenie z kontem Origin.

No i FIFA jest skillowa gra, zrozumiesz jak kiedyś z kims zagrasz, kto prezentuje znacznie wyższy poziom od Twojego, wie dokładnie jaki ruch galka robi przy mijaniu, a nie napierdala na farta.

Każdy jest mistrzem u siebie na podworku, ale nawet Twoje doświadczenia pokazuja, ze wystarczy przejechać się na turniej by zrozumieć, ze nic w dana gre nie znaczysz.

I co - rozumiem ze przeciwnicy nie mieli skilla ? Fartem Cie o(pipi)ali ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Smiga - PS4 to znowu 'nadkonsola' :teehee:

Przy okazji, kto by pomyslal, ze DNSy mogą mieć taki wpływ na laczenie z kontem Origin, wysylanie zaproszen znajomym. Wiekszosc bledow lezalo p mojej stronie/providera.

No i FIFA jest skillowa gra, zrozumiesz jak kiedyś z kims zagrasz, kto prezentuje znacznie wyższy poziom od Twojego, wie dokładnie jaki ruch galka robi przy mijaniu, a nie napierdala na farta.

no fajnie, szkoda, że sama gra to schematy i łyżwy na trawie

Opublikowano

to ze gra Ci się nie podoba nie oznacza ze nie jest skillowa.

Opublikowano

Jestem w szoku. W ciagu ostatnich 2 dni sciagalem z 6 pelnych gierek na PS3 i kazda zasuwala z max predkoscia mojego 30Mb/s lacza (transfer 3.6MB/s).

Opublikowano

niech ktoś wrzuci filmik z fify gdzie widać skilla graczy, chętnie sie zapoznam

Opublikowano

W ogóle, kto wymyślił wydawanie takiej Persony na przenośniaka? Ostatnio pożyczyłem od kumpla na dwa dni, żeby sprawdzić, czy mi się spodoba i po nabiciu 3h mogę tylko stwierdzić: nie mam bladego pojęcia. Z tego co wiem taki stan utrzymuje się przez kolejne 2-3 h "grania". 5h czytania/słuchania rozmów, w tym czasie samego mięsa kilkanaście minut, save'y co jakieś pół godziny. Idealna gra na przenośniaka.

odklad kupilem psp , odtad jrpg na konsole przenosne <3<3....niesamowicie mi pasuja pod te male ekrany. Co z tego ze save co pol godziny jak w kazdej chwili kiedy musisz przerwac gre mozesz po prostu uspic konsole i kontynuwoac w tym samym miejscu? Co do samej persony...pierwsze powazne podejscie pod ta serie zaczynam od golda na vite i jak pisalem w odpowiednim temacie...pierwsze 4-5h to czytanie dialogow,klikanie X i dwie walki....teraz mam 13h na liczniku i jest rewelacyjnie ale poczatek rozkreca sie i odslania system i mozliwosci meeeeeeega powolnie. Praktycznie w kazdym jrpg jaki dotychczas ogralem(a bylo ich od groma) zawsze na poczatku byl jakis krotki,trywialny dengeon, a tutaj dialog,dialog pogania

Opublikowano

Games with Gold - styczeń 2014:

1-15 stycznia - Sleeping Dogs

16-31 stycznia - Lara Croft and the Guardian of

Light

za onlinecenter.pl

Trzeba przyznać, że GwG rozwija się z niezłą prędkością i ma szansę dogonić za jakiś kilka miechow ps+

Opublikowano

Już lepiej niz poprzednio, bo nie sa to gry z początku generacji. Chociaż sleeping dogs już był na ps+

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie dogoni bo gry gwg dostaje się na stałe a nie wypożycza jak w przypadku plusa.

Opublikowano

a ja powiem że persona mi sie nieco znudzila, już nie pamietam która to część była (chyba 3 ale nie wiem)

jasne spoko gierka, rozmowy w szkole itp, ale dungeony to był jednostajny randomowo generowany korytarz i walki każda podobna do siebie

nie chce tu hejtować persony, ale chce powiedzieć że inne gry na ps2 i psp tego typu mnie o wiele bardziej wciągneły

np FFT - moje pierwsze podejście było na psx, i fajna giera ale jakoś mnie zmierzwiła po kilku walkach, wiem że niesłusznie dałem za wygraną, bo potem gdy ją obczajem na psp to o wiele dłużej pocisnąłem, i ogólnie gra jest świetna, ona sama mnie przekonała do taktycznych rpg, i dużo bym dał żeby znowu pograć w tak fajne gierki na obecnych konsolach

w ogole mimo że dziś prym sprzedażowy wiodą szybkie siekanki na 6 godzin singla to nadal dla mnie największą wartość mają gry które potrafią przyssać do konsoli na setki godzin (dlatego RDR stawiam w pierwszej piątce gier na ps3)

aż sobie odpaliłem soundtrack - ach te wspomnienia, ach ten klimat

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Wiesz, o co chodziło. To fakt gry na stałe są sporym plusem w stosunku do plusa

Opublikowano

ale persone to prosze szanowac bo to jrpgowe gotg

Opublikowano
To fakt gry na stałe są sporym plusem w stosunku do plusa

czyli że co - jak xbot przetanie opłacać golda to nadal będzie miał gry za free?

no to jest jakiś plus, niewątpliwie

ale tak na serio - ja mam PS+ na 3 miesiące do marca, i już ograłem MGR, teraz katuje borderlands2, i w międzyczasie obczaiłem nowe DMC (kompletnie mi nie podeszło i ciesze sie że mogłem je sprawdzić za free w plusie bo gdybym je kupil nawet za 20zł to bym sie w(pipi)ił)

ale serio nawet jak ktoś ma plusa na 3 miesiące tak jak ja - i nie zamierza go przedłużać (tak jak ja) to czy nie zdąży ograć gierek?

mi jeszcze został far cry 3, i może x-com ale jego nawet nie ściągałem bo demo mnie nie zachwyciło)

wiadomo że zawsze fajnie jest miec gre na zawsze, ale zarazem nie przesadzajmy, to że darmowe gry kończą sie rezem z końcem plusa to nie jest jakiś ogromny minus, zwłaszcza biorąc pod uwagę to że w plusie dostajemy najnowe gierki GOTY z tego roku, a nie jakieś crapy sprzed 7 lat

ja "kupiłem" plus przez przypadek, bo wykorzytsałem darmowy miesiąc jaki dodali do TLOU, i ten miesiąc przedłużył (wykupił) sie automatycznie o 3 miesiące bo z lenistwa go nie przerwałem, i w pierwszej chwily byłem zły na tą zagrywke, ale teraz nie jestem bo za 60zł ograłem już gierki warte 400-500zł i jestem z tego w pełni zadowolony, czuje się wręcz jak bym piracił - mam więcej gier do ogrania niż czasu

Opublikowano

Według danych vgachatz tydzień temu WiiU sprzedało się lepiej od xboxa one  :teehee:

3DS-logo.png    1,078,568

PS4-logo.png     656,655

X360-logo.png     407,991

PS3-logo.png     401,537

WiiU-logo.png     319,860

XOne-logo.png     307,366

PSV-logo.png     176,149

Wii-logo.png     114,274

PSP-logo.png     95,786

DS-logo.png     25,270

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

@yano ale w ps plusie płacisz za gierki tylko i wyłącznie a w gwg masz je jako dodatek.

Opublikowano

bluber to dlatego że w psn masz wszystko inne za darmo a w goldzie musisz płacić za gre online

nie odwracaj kota ogonem (a wręcz -nie odwracaj kota penisem)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

@yano ale w ps plusie płacisz za gierki tylko i wyłącznie a w gwg masz je jako dodatek.

bluber to dlatego że w psn masz wszystko inne za darmo a w goldzie musisz płacić za gre online

nie odwracaj kota ogonem (a wręcz -nie odwracaj kota penisem)

Jak masz ps3 to moze i masz wszystko inne za darmo ale,na ps4 placisz za Online.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nie twierdzę, że jest inaczej ale jak grasz po necie to i tak płacisz więc darmowe gierki to miły bonus. U sony nie ma darmowych gier, chcesz dostawać total randomowe gry co miesiąc to plać i tyle.

Opublikowano

Weźta Pany pod uwagę jeszcze, że to nie tylko gry na PS3 i online w PS4, ale jeszcze dochodzą gry z Vita i PS4 ;)

Wypożyczenie czy nie, czuję się jakbym dostawał jedną płytkę z kilkunastoma grami prawie 20 lat temu, za dużo tego już wchodzi i nie mam kiedy ograć.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ale brać oferty z plusa w wypadku PS4 nie ma na ten moment sensu, bo na razie najlepsze, co mogą dać to nie wiem, Knack za kilka miesięcy?

Opublikowano

Nie no wiadomo, że gwg to nie ta liga co ps plus, ale chodzi o różnice, że xbl jest płatna usługą a to, że dodają gierki to jest tylko ich dobra wola dla wszystkich którzy placili i płacą nadal a nic prócz usługi nie dostawali.

Ale brać oferty z plusa w wypadku PS4 nie ma na ten moment sensu, bo na razie najlepsze, co mogą dać to nie wiem, Knack za kilka miesięcy?

Nie mogą dac knacka bo ma średnia poniżej 70%. Hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.