Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Po kilku paczach chodził w miarę znosiliwie. Osoba która miała Skyrima prawie od premiery i "przeżywala" to wszystko here

Opublikowano

Ostatni post by już nie smęcić. MGS2 i MGS3 grałem praktycznie po sobie i ten ostatni kojarzy mi się niestety ze "ślimakiem". Byłem wtedy dosyć zszokowany w różnicy dynamiki, płynności, takiej stabilności. 

Skyrim na konsolach w 30 z drobnymi spadkami, szczególnie na PS3. Ponoć koledze kolegi nagle się zrobiło po 50h z 3 fpsy na stałe i nie szło już grać xD Ktoś miał coś podobnego czy to plota ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

No u mnie na żydboksie to az gra sie zawieszała :/

Opublikowano

No jezeli chodzi o MGSy to pamietam jak bylem rozczarowany trojka jezeli chodzi o technikalia. Kazdy sie zachwycal oprawa, a ja zachodzilem w glowe czemu tak zje.bali framerate w porownaniu do dwojki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nie pamietam żadnej gry na konsolach, która by trzymała stały framerate zawsze.

Opublikowano

. Ponoć koledze kolegi nagle się zrobiło po 50h z 3 fpsy na stałe i nie szło już grać xD Ktoś miał coś podobnego czy to plota ?

Potwierdzam XD Przed którymś paczem po kilku godzina ch pod rząd skyrima mi sie takie cos zrobiło. Musiałem włączyć i wyłączyć konsole hehe

Opublikowano

Ja pier.dolę gdybym do każdej gry się tak przypie.rdalał o framerate to by mi się chyba grać odechciewało. Jeśli gry mają chodzić w 60 FPS, a wyglądać jak kupa jak w przypadku Metal Gear Rising to ja podziękuje. Tam oprócz postaci Raidena i bossów to wszystko wyglądało jak (pipi) i wszystko żeby chodziło to w 60 fpsach. FUJ.

Opublikowano

Rising też ma dropy.

Opublikowano

nie pamietam żadnej gry na konsolach, która by trzymała stały framerate zawsze.

Ty klamliwa swinio:

1. Platformowki sa tylko na konsolach sony

2. Framerate jest wazny ale tylko na innym sprzecie niz Sony

3. Mario chu.j infantylny, nie godzien platformowek

Ja pier.dolę gdybym do każdej gry się tak przypie.rdalał o framerate to by mi się chyba grać odechciewało. Jeśli gry mają chodzić w 60 FPS, a wyglądać jak kupa jak w przypadku Metal Gear Rising to ja podziękuje. Tam oprócz postaci Raidena i bossów to wszystko wyglądało jak (pipi) i wszystko żeby chodziło to w 60 fpsach. FUJ.

Nom racja, DmC lepszy z systemem dla inwalidow. Dobrze kombinuje ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ten nowy DMC na pewno graficznie lepiej się prezentował, nawet fabuła nie była aż tak sztampowa jak w Rising. A o systemie walki się nie wypowiadam, bo nigdy nie byłem wielkim fanem slasherów i kombinowania z combosami.

Opublikowano

Rising goty, dmc to kibel.

Opublikowano

Fabuła w Rising jest jednym z większych atutów tej jakże wspaniałej gry. Płaczę z emocji do dziś.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A ninja gaiden 1 na xboxa? Grafika była mega, system nie był prymitywny , ba jak na slasher wyznaczał nowe standardy i z tego co pamietam gra nie zwolniła ani razu.

Opublikowano

wstydź się, synu...

Opublikowano

NG to obok halo 10/10 na pierwszego Xboxa.

Opublikowano

Kroniki riddicka też były spoko

Opublikowano

Forza, Halo 1 i 2, Ninja Gaiden, Kotor, Conker, Dead or Alive 3 i najlepsza wersja Soul Calibura 2.

Pierwszego Xboxa należy szanować. Szkoda, że gdy podczas pewnego pięknego popoludnia chciałem pograć w NFSU2, to coś się zepsuło i tylko dym poszedł z otworów ;(

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dokładnie te tytuły co wymienił ragus, dodałbym jeszcze doom3 i splinter cell bo to zupełnie inna gierka niż popłuczyny na ps2

Opublikowano

X1 spoko konsola ale jednak sporo z najlepszych gier było i na PC i te pamiętne nagłe olanie systemu xD 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

dobra ins nie potrafie z tobą rozmawiać. albo czytasz mnie tak, jak ci jest wygodniej, albo z rozbrajającą premedytacją nadinterpretujesz.

tak, mówiłem, że mario jest niegodny, bo infantylny, tak właśnie mówiłem. 

nie wiem co robie źle, czy używam zbyt małej ilości słów, ale mam często problem z porozumieniem się z ludźmi w internecie. ale z tego, co juz dość wcześniej zauważyłem, to nie tylko ja i jest to dość powrzechne (niejednokrotnie widze jak cierpi taki ogórkozo).

bez odbioru

co do skyrima, to należy szanować. grałem na ps3 i chodziło to nieznośnie, a mimo to było bardzo grywalne. to już o czymś świadczy. oczywiście IM (pipi)a O

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

No i pgr2 jeszcze. Kozak gierka, sporo czasu przy niej spędziłem. Arkade pełną gębą ale na wypasie

Opublikowano

OG Xbox miał pewien klimat w sobie. Lubię ją z wyglądu, taka ciężka cegła, aż czuc raw power. Granie w genialne multi i coopa na kanapie w Halo 2. Albo genialne wyścigi Midtown Madness 3!!! O Conkerze nawet nie wspominam... Blinx też był spoko. No i Oddworld. Gdyby MS zapowiedział nowe konkretne Banjo i Conkera na XOne... ;(

Opublikowano

No fajnie Kazub, zadalem ci kilka prostych pytan a ty odpowiedziales na szydzenie, ktore nawet nie bylo skierowane do ciebie. Mistrz (pipi) xD

Opublikowano

No fajnie Kazub, zadalem ci kilka prostych pytan a ty odpowiedziales na szydzenie, ktore nawet nie bylo skierowane do ciebie. Mistrz (pipi) xD

Jak często bedziesz używał tego XD? Próbujesz tym ukryć swój bol dupy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.