Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Wy tu o infantylności, a tymczasem prasa branżowa rozdaje nagrody GOTY i na razie wygląda to tak:

The Last of Us ( X360 ex ) - 163

Grand Theft Auto V - 105

Bioshock Infinite - 31

Super Mario 3D World - 8

Gone Home - 5

Papers, Please - 4

Tomb Raider - 4

Assassin's Creed IV: Black Flag - 3

Brothers: A Tale of Two Sons - 3

Rayman Legends - 3

http://gotypicks.blogspot.com/

Wszystko się zgadza :D

Z.asrani, kupieni casuale jarający się grzybkami i nieśmiertelnym bachorem, tylko GTAV !

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 768,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pamiętam że pierwszy BioShock miał okropne piksele widoczne np. na hełmie martwego Big Daddiego. Miesiąc po premierze twórcy wypuscili patcha, który wszystko naprawił. Biorąc pod uwagę miejscami nieco lepsze tekstury wersji sprzed patcha, wraz z poziomem trudności survival, ps3 dostała najlepszą wersję. Fajnie wiedzieć że pogonienie batem twórców B1 zaprocentowało przy wizualiach B:I. he he 

Ps3 nie dostała najlepszego Bioshocka. Wyszła po roku a i tak miała gorszy framerate. Najlepszą wersje Bioshocka dostał PC bo chodziła w 60fpsach.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pozycja X1 w Irlandii jest zabawna.

Gamestop dodal post na facebooku ze maja na sprzedaz w sklepie online X1, a pod postem komentarze kiedy bedzie PS4 bo X1 nikogo

Opublikowano

Niech przyjadą do Polski, dzikie PS4 in the wild.

Opublikowano

Gamestop dodal post na facebooku ze maja na sprzedaz w sklepie online X1, a pod postem komentarze kiedy bedzie PS4 bo X1 nikogo

Kumpel siedzi w Szkocji i może dostanie swoją PS4 w marcu/kwietniu. Śmieję mu się w twarz, trzeci kraj ta Wielka Brytania, nie to co Polska. :)

Opublikowano

RDR jest o wiele lepsze niż GTAV

Opublikowano

W jakich aspektach jest?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W jakich aspektach jest?

opinions

Opublikowano

W jakich aspektach jest?

opinions

no to czekam na argumenty bo na tym forum to już ludzie mówili, że sleeping dogs :teehee: albo saint's row :teehee: :teehee: jest lepsze niż GTA IV/V

Opublikowano

Co smiesznego w tym ze sleeping dogs jest za(pipi)iste?

umiesz czytać?

Opublikowano

Co trudnego w czytaniu emotek: :teehee:? Dla mnie wyraznie wysmiewasz ze ktos moze uwazac za SD lepsze od gier rockstara. Osobiscie dla mnie startu do GTAV albo RDR nie ma, ale uwazam ze jest lepsze od GTAIV. Z(pipi)iesz kartonowe prowadzenie furek i dlugosc gry, co dalej? System walki bije nawet najnowsze GTAV. A pomimo dlugosci gry sama przedstawiona historia jest duzo fajniejsza niz w GTAIV.

Opublikowano

Nie powiedziałem, że SD nie jest zaje.biste. Bo dla mnie to dobra gra, 7/10 jedna z lepszych w 2012, ale gdzie tej grze do IV albo tym bardziej do V to ja nie wiem. Zupełnie nie ten level robienia gier.

Opublikowano

GTAIV bylo dla mnie po prostu nudne :(, mowie to z pelna odpowiedzialnoscia jako osoba ktora ukonczyla wszystkie czesci ;)

Opublikowano

W jakich aspektach jest?

Głównie subiektywnego odbioru gry :)

Opublikowano

A w hiszpaniu stoją na półkach po 340 euro i nikt nie kupuje. Sony w doopie [*]

Opublikowano

Ktoś tu w ogóle zwraca na mazza piszącego głupoty w tym temacie ? Jedyny samotny wojownik xboxa ?

Opublikowano

#tylkoxbox

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ktoś tu w ogóle zwraca na mazza piszącego głupoty w tym temacie ? Jedyny samotny wojownik xboxa ?

Xboty w zeszłym roku przeszły grupowe załamanie nerwowe. Styczeń i luty 2013 to jeszcze okres nadziei i zapału do walki - najpierw przekonywanie, że nowy Xbox będzie mocniejszy od PS4. Po prezentacji PS4 tłumaczenie przez łzy w stylu "co się cieszycie, poczekajmy, może Xbox jednak będzie mocniejszy". Potem ich kochany producent zafundował im jednak mocne czyszczenie komina z ostateczną marną specyfikacją + always online, brakiem używek, obowiązkowym kinectem i innymi rewolucyjnymi pomysłami, co kilku Xbotów zakończyło wstydliwymi cichymi miesiącami poza forum, ze złudną nadzieją, że do premiery karty się odwrócą. Premiera w końcu jednak nadeszła, a wraz z nią zdecydowana wygrana PS4. Niektóre boty po tej jednogłośnej porażce ms zmieniły obóz, niektóre zniknęły z forum, niektóre czekają na jakąś plotkę o wpadce Sony żeby wskoczyć do tematu z jednopostowcem, który zaraz zostaje obalony i bot wraca na logout płakać w kącie. U wszystkich jednak czuć świadomość porażki i wstyd za nieodwzajemnioną miłość do MS.

Mazzeo natomiast całkowicie puścił się poręczy i nieustępliwie siedzi na forum jak złośliwy rak w płucach, z udawanym dystansem wypisując nerwowe opinie, których nikt nie może traktować poważnie - ciągle jednak wierzy, że MS > Sony. Ewentualnie przyparty do muru rzuca, że to nie do końca na poważnie, że to tylko taka forma tematu, trollowanie, a w ogóle każdy oprócz niego ma tu "ból dupy". Ten bałagan na strychu widać u niego jak na dłoni - przecież nikt ze zdrowym mózgiem nie pisałby z pełnym przekonaniem, że reklamy kanapek w dashu to fajna sprawa. To wygląda jak takie pobojowisko po bitwie, gdzie w tle radości zwycięzców widać żałosnych przegranych - część z nich uciekła do lasu, część leży ranna i jęczy, a tylko jeden, który mocno oberwał w łeb, stoi na środku pola bez gaci i w amoku bredzi wizje zwycięstwa swojej ekipy obficie się śliniąc.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Mnie RDR kompletnie nie zaciekawilo, łesterny to nie moje klimaty, wiecej funu mialem w nudnym GTA IV, ale ogolnie GTA V > TLOU jesli chodzi o 2013 rok

Opublikowano
Ten bałagan na strychu widać u niego jak na dłoni - przecież nikt ze zdrowym mózgiem nie pisałby z pełnym przekonaniem, że reklamy kanapek w dashu to fajna sprawa.

Ja tam reklam kanapek nie widziałem ale filmów owszem

KsEXRBB.jpg

I jeszcze płacisz za online na tym sprzęcie :O czyżby to xbox? chyba nie.

btw jak tam twój roczny gold skradziony z TIRa? Daj no linka do jakiegoś za 5 dyszek bo mi się kończy.

Opublikowano

To na PS4 faktycznie są reklamy, czy tylko Mazz siła woli takie znalazł?

Opublikowano

Od dzisiaj reklamy na konsoli są cool.

Opublikowano

Nie wiem, ale zapewne ten, komu konsole i rozrywka z gierkami kojarzą się z czyszczeniem komina zarzuci mi że fejk/bez źródła/ja nie widziałem więc nie ma etc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.