Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

no teraz to zmienia postać rzeczy, ale jak się czyta same posty figaro to zgoła co innego z nich wynika

potem jeszcze ktoś dodał Beyond do tego Last of Us i totalnie zgłupiałem

granie we WSZYSTKO na Vicie to już dużo, dużo lepiej brzmi

no to byla dyskusja ludzi oglądających stream, nie moja wina, że chciałeś się wdac w dyskusje nie oglądając jej :)

no to dlatego zapytałem o co chodzi, a w wyjaśnieniu dostałem "streaming Last of Us i Beyond"

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ja tam bym skonczyl, cos poza remote play było o grach ?

TV i Cloud. I ultra short throw projector.

Opublikowano

no teraz to zmienia postać rzeczy, ale jak się czyta same posty figaro to zgoła co innego z nich wynika

potem jeszcze ktoś dodał Beyond do tego Last of Us i totalnie zgłupiałem

granie we WSZYSTKO na Vicie to już dużo, dużo lepiej brzmi

no to byla dyskusja ludzi oglądających stream, nie moja wina, że chciałeś się wdac w dyskusje nie oglądając jej :)

no to dlatego zapytałem o co chodzi, a w wyjaśnieniu dostałem "streaming Last of Us i Beyond"

no i dostałeś odpowiedź ;p

tu obrazek:

psnow16kue.png

beta US w styczniu

capturelmkc2.png

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No, wreszcie Vita zacznie schodzić z półe...

<doczytuje, że będzie to działało na urządzeniach 3rd party jak tablety>

Czyli zamiast brać konsolę za 200 dolarów, ludzie wezmą pada za 50$. Sorry Vita.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko, że sony podaje ile dostarczyło do sklepów a nie ile konkretnie do indywidualnego klienta trafiło.

Obawiam się, że się mylisz.

Opublikowano

No, wreszcie Vita zacznie schodzić z półe...

<doczytuje, że będzie to działało na urządzeniach 3rd party jak tablety>

Czyli zamiast brać konsolę za 200 dolarów, ludzie wezmą pada za 50$. Sorry Vita.

Nie do końca, bo gier z Vita nie będzie

Opublikowano

W sklepach ponoć PS4 nie ma, więc ?

Chyba w polsce.

No nie wiem:

w8l1d5.jpg

Opublikowano

Tylko, że sony podaje ile dostarczyło do sklepów a nie ile konkretnie do indywidualnego klienta trafiło.

Źrodło! HNNNG

Opublikowano

Podstawowe pytanie. Czy mając grę na PS3/PS2 itd., mogę ją odpalić dzięki Gaikai na PS4? Czy mają wy(pipi)ane na stałych klientów i karzą kupować/wypożyczać grę jeszcze raz?

Opublikowano

@Moldar

Nie mam na myśli gier na vitę. Ludzie nie kupują vity dla gier na vitę, więc cięzko będzie im będzie zdecydować się na vitę dla gier z PS3.

Ale sama usługa spoko. Ciekawe czy pójdzie to na dotychczas wydanych braviach.

@Square

Myślę, że chyba znasz odpowiedź na to pytanie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie wiadomo, ale podejrzewam że każą płacić =)

Opublikowano

Podstawowe pytanie. Czy mając grę na PS3/PS2 itd., mogę ją odpalić dzięki Gaikai na PS4? Czy mają wy(pipi)ane na stałych klientów i karzą kupować/wypożyczać grę jeszcze raz?

Sony nie jest chyba aż takie dobre. Stawiam dychę, że będzie trzeba płacić.

Opublikowano

Chyba w polsce.

No nie wiem:

Dołączona grafika

Napewno manipulujesz agencie majkrosoftu! Wszyscy na świecie chcą ps4 ale nigdzie nie ma :( mali chińczycy siedza po 230h na dobę składając konsole żeby biali ludzie pokroju yetiego mogli postawić konsole w salonie bo i tak nie ma w co grać.

Opublikowano

@Moldar

Nie mam na myśli gier na vitę. Ludzie nie kupują vity dla gier na vitę, więc cięzko będzie im będzie zdecydować się na vitę dla gier z PS3.

To po co w ogole kupuja wedlug Ciebie ta konsole ? :teehee: zeby sobie z przegladarki pokorzystac ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pytanie retoryczne, ale zaraz usłyszysz że jezus chrystus branży da wszystko za darmo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Patrząc na wyniki sprzedaży gier...

...nie mam pojęcia.

Opublikowano

Chyba w polsce.

No nie wiem:

w8l1d5.jpg

Napisz w odpowiednim temacie gdzie było zrobione to zdjęcie, uszczęśliwisz paru użyszkodników ;)

Opublikowano

Już pisałem. Szczecin - MM, ok. 16.00 jakiś tydzień temu.

Opublikowano

Źrodło! HNNNG

http://www.gamespot.com/articles/playstation-4-sales-reach-4-2-million-outselling-xbox-one-by-1-2-million-units-in-2013/1100-6416987/

The PlayStation 4 has now sold more than 4.2 million units worldwide as of December 28, 2013. Sony announced the news today at the 2014 Consumer Electronics Show. That mark represents units sold-through to consumers and is well above the 3 million Xbox One units Microsoft sold to consumers by the end of 2013.

Opublikowano

Źrodło! HNNNG

http://www.gamespot.com/articles/playstation-4-sales-reach-4-2-million-outselling-xbox-one-by-1-2-million-units-in-2013/1100-6416987/

The PlayStation 4 has now sold more than 4.2 million units worldwide as of December 28, 2013. Sony announced the news today at the 2014 Consumer Electronics Show. That mark represents units sold-through to consumers and is well above the 3 million Xbox One units Microsoft sold to consumers by the end of 2013.

Wiem właśnie czytalem o tym i napisać chcialem że figaro miał rację.

Opublikowano

Patrząc na wyniki sprzedaży gier...

...nie mam pojęcia.

Wychodzi na to, ze oferta Sony jest zbyt za(pipi)ista. :teehee:

kupilem Vite jakos w listopadzie i do tej pory dostalem motorstorma, Gravity Rush, Guacamelle, Uncharted, Oddworda, LBP Vita (plus jakies inne gry, ktorych nawet nie pobralem).

Kupilem przy przecenie Rayman Legends i dodatkowo Dragons Crown, a znowu w tym miesiacu dostalem 2 szpile, wiec kiedy mam na gry wydawac ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czy tylko ją mam wrażenie, że easye to zacięty bot powtarzający co kilka stron to samo ?

I btw gra nazywa się guacamelee

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeszcze raz.

Ludzie nie kupują vity dla gier na vitę

Jak widzisz, w tym zdaniu uszczypliwie zwróciłem uwagę na to, że przenośna konsola PlayStation Vita słabo się sprzedaje. W Japonii stabilnie i tak sobie, a w USA i Europie mizernie. Ludzie oczywiście kupują Vitę (no bo hej, do kogoś te kilka tysięcy egzemplarzy tearaway musiało trafić), ale nie są to cyfry, z których Sony może być zadowolone. Jako, że konsole kupuje się dla gier, to wniosek nasuwa się sam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W Czeladzi też jest tego mnóstwo.

Anyway, pod koniec miesiąca kupuję nadkonsolę. Crapzone i Tomb Raider to dobre tytuły na start?

Opublikowano

sonowe gaikai spoko ale nie rozumie podniety...to ze to bedzie i bedzie pozwalalo na granie w gry z psx,ps2 i ps3 bylo wiadomo praktycznie od momentu wykupienia tej firmy przez sony, teraz to potwierdzenie tego co bylo pewne, a niektorzy robia z tego mega zaskakujaca zapowiedz.

Vita...ehhh vita....gdyby tak tylko dali jej odpowiednie wsparcie tytułami ekskluzywnymi....bo prócz tego ma wszystko - super ekran, swietne menu, multitasking, cross chat, swietny remote play z ps4, a teraz jeszcze obsluzy gry z psx,ps2 i ps3 przez streaming...komorka jakas tez to umozliwi ale wiadomo - dwie galki i przyciski nagle jej nie wyrosną...  

ale bez odpowiednich ciekawych ekskluzywnych gier obojetnie co sony dla niej nie wymysli to dalej bedzie bajer dla garstki gadzetomanow

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.