Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Itak ps4 jest fajniejsze bedą lepsze gry i steam gier z ps3 no ale jak ktoś piszę tekst pokroju kupsona "bul dupki mają sonyboty" to radze wyjść na powietrze i zobaczyć inne zycie niż przekonywanie ze cos co jest gorsze jest lepsze kogo to obochidz ? myslisz ze jak napiszesz ze xbox jest lepszy to człowieczek czytający to forum poczłapie do MM pod wpływem twojej rady ?, beka z kogoś takiego jak fanatyk korporacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TAK jestem pod wpływem

tak wiem przgerałem zycie.

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Exsajt mówi że gdyby nie braki to by sprzedalo się milard ps4!!!1

Nie, mówi, że liczby sprzedaży PS4 byłyby znacznie większe. I ma rację.

Opublikowano

Exsajt mówi że gdyby nie braki to by sprzedalo się milard ps4!!!1

Nie, mówi, że liczby sprzedaży PS4 byłyby znacznie większe. I ma rację.

No i czy to oznacza, że xone sprzedaloby sie te magiczne 300 sztuk ?

Opublikowano

Launch-Sales-Infographic.png

Dlaczego PS3 ma 8 tygodni a X360 tylko 6 :teehee:?

No żeby wyszło, że PS3 wygrało, nie łapiesz tego? Pewnie zaraz Exact napisze, że ten 1,7 mln PS3 sprzedało się w te 6 tygodni i zero przez te dodatkowe 2 :P

Opublikowano

No ale czemu przypadek z twojego miasta traktujesz globalnie ? Czy w Irlandii nie ma innych sklepów tylko gamestopy ? W jukej nie ma problemu z kupnem ps4 czy to przez internet czy w sklepach stacjonarnych

Don dawał nawet zdjęcie z Pl to tez źle bo to Szczecin i na bank xbox one sprzedaje sie dobrze bo w dublinie ex4ct nie potrafi kupić ps4 xD

Dodam, że w tym samym czasie w tym MM nie było ani jednego Xone, przypadek?

Opublikowano

daty są różne, bo po takim czasie producent danej konsoli chwalił się liczbami, i tylko dlatego PS3 wypada tu trochę lepiej, tak tylko piszę...

Opublikowano

No PS3 to w ogóle był mega przypadek, ludzie kupowali konsolę która kosztowała 2 miliony złotych mimo że mogli mieć X360 za 1600 zł, NO ALE SONY, a na hasło "ps3 has no games" odpowiadali "bede oglądał filmy na blu reju nie to co xplebs dvdripy xDDDDDDDDDD" pomimo że te filmy na blu rej nie były za bardzo dostępne, a jak były to za ponad 2 stówki. Chyba Spiderman 3 był pierwszym takim filmem? Było tak słabo z grami że nawet go dodawali do bundla z Motorstormem i Resistance, pewno niektórzy znają każdą scenę z filmu na pamięć.

Opublikowano

Beka to z ludzi, co kupili odtwarzacze HD DVD do X360.

Chociaż nie, kiedyś to może będzie na aukcjach smaczek dla kolekcjonerów.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Pamiętam, że jak wycofywali całkowicie to w sklepach jak Ultima można było nabyć ten odtwarzacz HD DVD z dwoma filmami za cenę wtedy chyba jednego filmu na BD :P

Opublikowano

A nie brak oficjalnej premiery w PL ?

Opublikowano

A nie brak oficjalnej premiery w PL ?

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

Serio?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oho zaczęło się. Brak gier na ps4 to trzeba znaleźć inna rzecz którą ps4 wygrywa tym razem padło na first party dev. Wcześniej było darmowa usługa online, ale juz tego nie ma, były także ekskluzywne gry, ale póki co tego też nie ma więc zostało lapanie się takiego czegoś.

Dobrze ze jest alternatywa o 100 dolcow drozsza, z demo wersja bijatyki, synem roma o ktorym juz xboty nie chca pamietac i z multipltaformami ktore lepiej wygladaja na 3 letnim piecu.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Fan Nintendo będzie mówił o lepiej wyglądających grach na piecu? Nowość

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie mowisz o mnie, nie jestem fanem zadnej marki, kupuje taki sprzet ktory ma ciekawe dla mnie gry.

Opublikowano

Nie wiem co to za gadanie z tym, że PS4 dostanie się na luzie w PL ? Don pewno trafił akurat na jakąś małą dostawę albo jakieś sztuki z nieodebranych preorderów.  Mam pełno znajomych co szukają PS4 i każdego będę odsyłał chyba do Szczecina !

Don idź dzisiaj znowu do tego MM zrób zdjęcie tych konsol z kartką z datą to wygrasz temat CW!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Prawda jest taka ze potencjalne hity na PS4 w tym roku to tylko domysly i jedna wielka niewiadoma. Widzielismy gameplay z InFamousa i co poza tym? Kilka gifow z DriveCluba no i screeny z The Order. Moim zdaniem ten rok MS moze spokojnie wygrac dzieki TitanFall, nowym Halo i Quantum Break jak sie chlopaki wyrobia. A co w 2015? Fable Legends i nowe IP od Black Tusk. Co jak co ale MS ale ogarniety plan wydawniczy i co roku mozna sie czegos spodziewac. Sony zapowiada gry ale kiedy one wyjda kto wie....this is waiting...again? :teehee:

Niby Sony ma tyle 1st party ale prawda taka ze jakby nie ND z Uncharted i TLoU to PS3 dalej by bylo w ciemnej (pipi)e. I te wszystkie informacje ze GG, Santa Monica moga pracowac nad dwoma grami jednoczesnie - przy kazdej ofercie pracy sa domysly co to moze byc, RPG, otwarty swiat, MMO...a zeby sie nie skonczylo na Vicie albo grami na PSN/komorki....albo takimi drewnianymi tytulami jak KZ:SF  :sick:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Prawda jest taka ze potencjalne hity na PS4 w tym roku to tylko domysly i jedna wielka niewiadoma. Widzielismy gameplay z InFamousa i co poza tym? Kilka gifow z DriveCluba no i screeny z The Order. Moim zdaniem ten rok MS moze spokojnie wygrac dzieki TitanFall, nowym Halo i Quantum Break jak sie chlopaki wyrobia. A co w 2015? Fable Legends i nowe IP od Black Tusk. Co jak co ale MS ale ogarniety plan wydawniczy i co roku mozna sie czegos spodziewac. Sony zapowiada gry ale kiedy one wyjda kto wie....this is waiting...again? :teehee:

Niby Sony ma tyle 1st party ale prawda taka ze jakby nie ND z Uncharted i TLoU to PS3 dalej by bylo w ciemnej (pipi)e. I te wszystkie informacje ze GG, Santa Monica moga pracowac nad dwoma grami jednoczesnie - przy kazdej ofercie pracy sa domysly co to moze byc, RPG, otwarty swiat, MMO...a zeby sie nie skonczylo na Vicie albo grami na PSN/komorki....albo takimi drewnianymi tytulami jak KZ:SF  :sick:

No i znowu dużo SZCZELANIA !  rzyg

Opublikowano

Strzelanki niestety sie sprzedaja, dlatego teraz mnie bardziej do nintendo ciagnie zeby pograc w roznorodne tytuly.

Opublikowano

ta generacja pomimo braku dobrych gier tak dobrze rozpoczęła się pod względem sprzedanych kopii tylko i wyłącznie dlatego, że na tytuły startowe wyszło tyle strzelanek. Idę o zakład, że gdyby zamiast cod i b4 był jakiś ridge racer albo nawet ten infomous to sprzedaż byłaby gorsza

Opublikowano

Strzelanek i sportowek, czyli sporo gier przy ktorych spedzasz sporo czasu online.

Wyscigi tez bym do tej grupy poniekad zaliczyl, ale zgadzam sie, gdyby zamiast tych multiplatform byl Infamous, Knac i Killzone, to bym sie mocno zastanowil czy w ogole brac konsole na premiere.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja bym zdecydowanie wolał Drive Club i Infamous zamiast CODa i BF4. Nie mówię już o Watch Dogs...

Opublikowano

co bys ty wolal to nie watpie ale taki driveclub czy infamous nawet jak beda swietne to sie pewnie nawet w polowie tak dobrze nie sprzedza jak cod i bf4. Sprzedaz napedzaja w chwili obecnej glownie strzelanki czy tez tytuly stricte nastawione na multi niestety + kilka świętych krów branży

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.