Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Czyli moooooooze Mazzeo (bo sam nie kojarze jego jaranka, o ktorym pisales wczesniej) ... ok, morze xbotow hipokrytow normalnie <facepalm>

Jak bedziesz na PC to posprawdzaj to i wyprowadz mnie z bledu.

Potwierdzone jak na razie są Titanfall, Spark, Halo, Sunset Overdrive.

Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze wyjdzie to w 2014.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Czyli moooooooze Mazzeo (bo sam nie kojarze jego jaranka, o ktorym pisales wczesniej) ... ok, morze xbotow hipokrytow normalnie <facepalm>

Jak bedziesz na PC to posprawdzaj to i wyprowadz mnie z bledu.

Potwierdzone jak na razie są Titanfall, Spark, Halo, Sunset Overdrive.

Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze wyjdzie to w 2014.

Mi też nie, ale ostatnio ktoś tam z MS potwierdzał, że wyjdzie w 2014. Z gier akcji na 100% coś musi wypaść, gra od Black Tusk to niemal pewniak.

Ja powoli mogę już nawet zacząć pisać prawdopodobną listę gier MS na rok 2015, myślę, że: Forza 6, Fable Legends, gra od Black Tusk, Crackdown to całkiem prawdopodobne typy.

Opublikowano

Knack to kupsko, Killzone troche mniejsze kupsko.

Forza 5 - bardzo dobra gra, sama jedna jest lepsza niz te smieszne exy na PS4

Dead Rising 3 - dobra gierka, lepsza o niebo od Knacka, zapewne tez wiecej frajdy sprawia niz zalosny Killzone

Ryse - piekna oprawa, slaba gra, czyli ten sam poziom co Killzone

Killer Instinct - taka tam bitka, cos na poziomie exow na PS4

No ale PS4 i Xbone to to samo jezeli chodzi o gry.

graleś w te gry na Xbonie? proszę o odpowiedź.

Opublikowano

No przeciez tak samo gralem jak ten, z ktorym dyskutowalem. Ja mam PS4 i Killzone jest kupskiem, a Knack to przecietniak z ocenami gorszymi od Ryse. Jak ktos wmawia, ze 2 slabe exy = 3 lepsze exy i 1 slaby to rece opadaja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Moim zdaniem pod koniec 2014 na Xone obok Halo 5? wyjdzie jeszcze Forza Horizon 2. Dla wielu będzie to combo nie do przeskoczenia.

Moim zdaniem (pipi)isz glupoty. Dla wielu jest to fakt nie do przeoczenia.

A tak na serio to Forza wychodzi co 2 lata wiec bardziej prawdopodobne ze wyjdzie w 2015 z Fable Legends I nowym IP od Black Tusk

Opublikowano

No jednak ty (pipi)sz glupoty bo nie ogarniasz, ze Forza Horizon i Forza Motorsport moga wychodzic naprzemiennie co roku.

Opublikowano

Tak z ciekawosci Emet, kto smieje sie z cinematic experience i wychwala to samo (tja) w Titanfall i yebie GOTY na lewo i prawo ?

Też właśnie nie wiem o czym Emet pisze.

Opublikowano

Ale po co maka tak robic? Samo Halo 5 zabija caly line up Sony na 2014r. Juz bardziej prawdopodobne ze wyjdzie Fable Legends a obsuwe zaliczy QB

Opublikowano

Ale wydawanie gry co roku powoli zabija marke. Samochodowek nie lubie ale Forze bardzo cenie I nie chce zeby z takiego tytulu zrobila sie kolejna wydmuszka

Opublikowano

Jak ktos wmawia, ze 2 slabe exy = 3 lepsze exy i 1 slaby to rece opadaja.

Wygląda na to, że pominąłeś Resogun, najwyżej oceniany tytuł next gen.

Opublikowano

No ale te gry sa robione przez zupelnie inne teamy i kompletnie sie od siebie roznia. Grajac w Horizon w ogole nie ma prawa myslec sie, ze cisnie sie w kolejna Forze Motorsport.

1. To bierzemy male gierki pod uwage czy nie ? Bo jakos w przypadku X360 nikt nie chce o nich slyszec.

2. Nawet biorac go pod uwage i tak ten lineuo wypada gorzej od Xbona.

Opublikowano

Ale po co maka tak robic? Samo Halo 5 zabija caly line up Sony na 2014r. Juz bardziej prawdopodobne ze wyjdzie Fable Legends a obsuwe zaliczy QB

Juz bez przesady. Dużo osób akurat nie lubi serii halo i ich premiera Halo obchodzi pewnie tyle co wczorajszy śnieg.

Opublikowano

hav3n: Ale Ty w ogóle grałeś w Horizon? Z Forza Motorsport ma tyle wspólnego, co NFS z Dirt.

Forza 5 wyszła w 2013 i Forza 6 wyjdzie w 2015 - seria jest regularna jak godziny na zegarze. Horizon będzie prawdopodobnie wychodzić naprzemiennie i nie zabije to marki bo to już dwie zupełnie różne gry i marki. Tym bardziej, że Horizon zeszło ponad 2 mln w rok, a Forza 5 sprzedaje się dobrze tak jak wszystkie inne części z serii.

Opublikowano

1. To bierzemy male gierki pod uwage czy nie ? Bo jakos w przypadku X360 nikt nie chce o nich slyszec.

2. Nawet biorac go pod uwage i tak ten lineuo wypada gorzej od Xbona.

Exami day1 nawet dla mnie wygrywa X1,  ale już 2014 jako całość to inna para kaloszy. Dziwi mnie tylko że zapowiedziano nowych gier aż po sufit, mamy styczeń i mało kto może coś konkretnego powiedzieć na temat jakiejkolwiek z nich.

Halo w tym roku po raz pierwszy dostanie mocną konkurencję, ciekawi mnie jak się sprzeda.

Odnośnie Forzy i Forzy Horizon, to ta druga ma Forzę w tytule tylko dla marketingu. Inna gra zupełnie. Tak samo jak xxx gier z Mario.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W sumie macie racje, gry na start obu konsol sa przecietne tak ze lepiej grac w dobre muliplatformy jak nowy nfs czy bf4, ale znow wypada na ps4 bo tam muliplatformy sa lepsze.

Kolejna bzdura w twoim wykonaniu, byc może mając ps4 to jedynie warto grać w bf4 lub nfs

Od momentu zakupu xbox one z forza, dr3 i ryse ani mi sie śni wracać do nfs czy tym bardziej do bf4 bo wyobraź sobie ze te niby przeciętne gry wciągają nosem multiplatformy i te śmieszne exy z ps4

No ale co ty tam możesz wiedzieć

tak w ogole to troche sie jaram tym playstation now na vite, jedynie lipa bedzie z r2, l2 bo te sa przypisane do tylniego panelu dotykowego, 

ciekawe czy za pare lat sony wyda ulepszna vite wlasnie o te przyciski ;) ale patrzac jak slabo vita schodzi pewnie nic takiego nie nastapi 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W sumie macie racje, gry na start obu konsol sa przecietne tak ze lepiej grac w dobre muliplatformy jak nowy nfs czy bf4, ale znow wypada na ps4 bo tam muliplatformy sa lepsze.

Kolejna bzdura w twoim wykonaniu, byc może mając ps4 to jedynie warto grać w bf4 lub nfs

Od momentu zakupu xbox one z forza, dr3 i ryse ani mi sie śni wracać do nfs czy tym bardziej do bf4 bo wyobraź sobie ze te niby przeciętne gry wciągają nosem multiplatformy i te śmieszne exy z ps4

Tutaj niektórzy ostro grają w Knacka, ja osobiście pokochałem resogun, a killzone to jedno z lepszych multi od lat. Ot każdy ma swoje zdanie

Opublikowano

inna sprawa ze porównanie BF4 do Forzy, Ryse czy DR3 jest calkowiecie na miejscu ! :teehee:

Nie wiem, co ma w sobie takiego DR3, żeby go np. przed BF4 czy NFS stawiac - może fajniej się w nim strzela i ma lepszy model jazdy ciągnikiem, ale o wiele bardziej po filmach wyczekuje Dying Light.

(chociaż akurat ja zadnego DR nie zdoalalem skonczyc...)

Edytowane przez easye

Opublikowano

tak w ogole to troche sie jaram tym playstation now na vite, jedynie lipa bedzie z r2, l2 bo te sa przypisane do tylniego panelu dotykowego, 

ciekawe czy za pare lat sony wyda ulepszna vite wlasnie o te przyciski ;) ale patrzac jak slabo vita schodzi pewnie nic takiego nie nastapi 

tez sie troche jaram a co do emulacji przyciskow przez tylni panel to na neogafie widzialem juz ze ludzie robia specjalne gripy do vity, ktore zabudowuja caly tyl konsolki, r2,l2 masz normalnie u gory jak w padach, a jakis kawalek plastiku za ciebie po nacisnieciu smyra tylni panel. 

Opublikowano

To mówisz że Twoj gust jest bardziej guściejszy niż mój gust?

Opublikowano

Za(pipi)isty gust, granie w stare balasy, bo ile można w kółko męczyć te same serie.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ciekawe czy za pare lat sony wyda ulepszna vite wlasnie o te przyciski ;) ale patrzac jak slabo vita schchodzi pewnie nic takiego nie nastapi

To mówisz że Twoj gust jest bardziej guściejszy niż mój gust?

tu nawet nie chodzi o gust, bo kazdy ma swoje skrzywienia ;d tylko piszesz ze exy sa przecietne nie grajac w nie, zreszta nie wazne taki urok CW

Opublikowano

Za(pipi)isty gust, granie w stare balasy, bo ile można w kółko męczyć te same serie.....

dokładnie ile można ciągle grać w halo, gearsy i forze? no ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.