Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Grałeś chociaż w GTAV?

przeszedłem całe na yt. 

Razem z Mendrkiem

a tak na serio:

Jestem krypto xbotem i niestety grałem :(

Edytowane przez hamburger

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kolejny ex na PS3 zapowiedziany. Tym razem od Nippon Ichi, tytuł zwany "If You Thought It Was Harem Paradise, It Was Yandere Hell". Dużo seksownych licealistek.

A i Yakuza Ishin jest w 60 fpsach na PS4 :3

Opublikowano

No ale co mnie ta seria obchodzi, trzecia generacja na ktorej sie ona pojawia, a ja nadal mam ja w d.upie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W Sui Generis skupiają się na fizyce postaci i przedmiotów ( różnie to wychodzi, raz świetnie, raz sztucznie jak na sznurku ) :

Wow, to jest przyszlosc! Animacja generowana w czasie rzeczywistym, bez smiesznych przeskokow.

Yano jak zwykle epic fail xDDDDD

Znawca gier z miodem w uszach.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No ale co mnie ta seria obchodzi, trzecia generacja na ktorej sie ona pojawia, a ja nadal mam ja w d.upie.

to po ch.uj wklejasz screeny z niej?

Opublikowano

to po ch.uj wklejasz screeny z niej?

Żeby się pośmiać z gościa w pampersie grającego z kurtyzaną w "Papier, nożyce, kamień."?

Opublikowano

Szanuję serial "Szogun"!!

Opublikowano

Dragon Ball tez szanujcie 

Opublikowano

Jak juz to szanowac Shenmue, a nie jakiegos goscia w pampersach.

Opublikowano

Ale to jest gra na rozbierany kamien papier nozyce. Niestety gracz przegrywa :D.

Marzy mi sie premiera tej gry na zachodzie.

Swoja droga serii Yakuza chyba najblizej ze wszystkich innych gier do Shenmue (system walki jedynie nie jest tak rozbudowany, questy poboczne aktywnosci etc to jota w jote kalka shen) i mowi to ogromny fan obu czesci.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Gra zacna, ale żyjemy nie po tej stronie planety

Opublikowano

no właśnie, lubisz Shenmue, a nie szanujesz Yakuzę, ja nie wiem co jest z tym światem

Opublikowano

Bo Yakuza to guwno, na ktore sega przepyerdolila miliony, ktore powinna wlozyc w Shenmue 3.

Opublikowano

Czemu ten temat ma 950 stron, a inne po pięciuset nie mogą?

Opublikowano

Console Wars #nadtemat

535245D4-7ABF-466F-A913-551DB3ECC2BC.jpg

4BFA3EF2-7FEE-4199-80C0-C6E6B633A4D8.jpg

#nadmarketing

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kurfa 22lata temu musiałem trzymac pegazusa na taborecie by swobodnie grac na kanapie, by od kineskopu gałek ocznych nie wypaliło, wtedy by ktos mi powiedzial ze w 2014 bede mógł grac w coopa w gre z gosciem z drugiego konca swiata, gre kupic nie wychodząc z domu i sterować głosem konsolą w domu i wiekszosc z multimediów to bym zabił śmiechem i popukał w czoło. Ciekaw jestem co bedzie za 22lata. I teraz wyobrazcie sobie janusza, zatrzymal sie na etapie pegazusa z konsolami, widzi xboxa/ps4...

Opublikowano

Wow, to jest przyszlosc! Animacja generowana w czasie rzeczywistym, bez smiesznych przeskokow.

Yano jak zwykle epic fail xDDDDD

Znawca gier z miodem w uszach.

o co ci chodzi?

Opublikowano

Odnośnie fizyki.. Nowy silnik BugBear (ci od FlatOuta) do ich nowej gry.
11523415703_e44b309e4b_o.gif
Może za jakis czas w końcu zobaczymy coś takiego zastosowanego w grach na szerszą skalę.
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=739462

Swoją drogą mało kto pamięta, ale pewien przedsmak takiej fizyki można było zaobserwować w Red Faction: Guerrilla.

Opublikowano

takie tech dema jak juz ktos wspomniał kilka postów temu to od 7 lat są pokazywane- ile gier z tego faktycznie korzysta?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.