Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Hehe, nie ma PC, biedoki.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nareszcie jakas gra w 1080p na Xbona

:teehee: 

Opublikowano

octodad wygląda jak gó,wno.

A ps4 dostaje w dup,e bo x bedzie mial plants vs zombies w  3d które wyglądaja obrzydliwie miodnie i ładnie.

Opublikowano

ex4ct zapominasz że smartfon/tablet ma już prawie każdy gracz. Taka funkcja jest fajna nawet jako bajer jedynie. Ja korzystałem z mapki w Forzie Horizon przez chwilę i było całkiem spoko.

To dlaczego tylko przez chwile, skoro bylo spoko?

Zbedny bajer, jak dodatkowe ekrany w grach wykorzystujace Vite.

Jedyne do czego wykorzystywalem smart glass to do szybkich wiadomosci tekstowych, z Xbox One byloby podobnie.

Jak ktos ma smartfon, tablet, to takze go stac na handhelda za 5-6 stow.

Ja dostałem smartfon za 1 zł przedłużając umowę z operatorem w abonamencie 50 zł ;) 

Opublikowano

ex4ct zapominasz że smartfon/tablet ma już prawie każdy gracz. Taka funkcja jest fajna nawet jako bajer jedynie. Ja korzystałem z mapki w Forzie Horizon przez chwilę i było całkiem spoko.

To dlaczego tylko przez chwile, skoro bylo spoko?

Zbedny bajer, jak dodatkowe ekrany w grach wykorzystujace Vite.

Jedyne do czego wykorzystywalem smart glass to do szybkich wiadomosci tekstowych, z Xbox One byloby podobnie.

Jak ktos ma smartfon, tablet, to takze go stac na handhelda za 5-6 stow.

Ja dostałem smartfon za 1 zł przedłużając umowę z operatorem w abonamencie 50 zł ;)

I nie jest wart wiecej niz 600zl wiec osoba ktora cytujesz ma racje ;)

Opublikowano

Zbliza mi sie przedluzenie umowy w Play'u. Szkoda, ze juz nie daja Vity przy przedluzeniu abonamentu ;]

Opublikowano

Beka z Xbona ze drogi i z Kinectem ktory nie dziala ale juz kupienie Vity ktora nie ma gier tylko po to zeby pograc sobie na kiblu to juz GOTY i kazdego stac  :whistling:

No ale jak nie ma w co grac to rozne pomysly przychodza do glowy...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Swoją drogą, ciekawe - robi to Ubisoft, ale licencję miało EA, jeśli dobrze pamiętam. Skończyła się? Czy też The Tetris Company udzieliło po prostu nieekskluzywnej licencji? W sumie w Japonii wychodzi też wkrótce Puyo Puyo Tetris od Segi, ale to chyba odpowiednio "różny" region - nie ma konfliktu interesów.

https://www.youtube.com/watch?v=kp6wBC-we2w

PS: A najlepsze Tetrisy to robiła chyba Arika. Szkoda, że The Tetris Company zdaje się, dało sobie z nimi spokój - chcieli ujednolicić zasady w różnych wersjach, a Tetris The Grand Master różniło się trochę...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

najlepsza wariacja tetrisow to luminesy - rzeklem

Opublikowano

600full-tetris-ds-cover.jpg

Lepszego nie ma.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

600full-tetris-ds-cover.jpg

Lepszego nie ma.

"Za mało się strzelają. Piksele na pół ekranu nikogo."
Opublikowano

Jakby mi ktoś powiedział, że osiągnął to bo mu podłączyli mózg światłowodem do komputera to... bym uwierzył :P 

Opublikowano

Zero aczikow/pucharkow, zero QTE, cut scenek, DLC czy mikto transakcji....

A teraz? Po przejsciu samouczka w byle jakiej grze wyskakuje mi ze jestem OSOM...

Quo Vadis branzo?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Xbox One w grudniu w USA 908k, X360 - coś koło 650k. X1 najlepiej sprzedajacy sie next gen.

Sony napisało że PS4 utrzymało najlepszą sprzedaż po 2 miesiącach, czyli nie mniej niż 670k.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pudełkowa wersja Minecrafta na X360 była 9 najlepiej sprzedającą się grą w USA w całym 2013 - chyba wiele gier w zeszłym roku sprzedało się mocno poniżej oczekiwań, np. Infinite, Last Light czy Arkham Origins.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Też się mocno zdziwiłem. Wygląda na to że gracze co innego chwalą co innego kupują.

Co do Infinite, znakomite oceny kolidują ze sprzedażą, nie dziwota że jest w Plusie, przynajmniej USA. 

Jedynym exem który cokolwiek ugrał jest chyba Forza 5.

Swoją drogą, wygląda na to że w tej generacji raporty NPD będą znacznie ciekawsze, w poprzedniej jedyną niewiadomą było o ile X360 przebił PS3, w tej walka do tej pory idzie w łeb w łeb. 

Myślę że jakieś 2 miesiące będą pierwsze ogłoszenia MS co do ekspansji na pozostałe rynki, bo obecny obraz sytuacji jest mocno zniekształcony przez tą niedostępność X1. Z drugiej Sony powinno rzucić jakiś duży rzut do USA, bo skoro w informacji prasowej stwierdzają duże braki PS4 to sytuacja nie jest taka jak być powinna.

Edit - ciekawe info odnośnie sotfu, na X1 zeszło 4.8 mln gier, na PS4 4.2. Czyli początkowa przewaga wyparowała.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Koniec końców ps3 wyprzedziło x-boxa przed pierwszą połową zeszłego roku, a rynek Am Łac. dopiero co się tam rozkręca dla tej konsoli.

Żródło:

http://gry.interia.pl/newsy/news-playstation-3-wyprzedzilo-xboksa-360-pod-wzgledem-globalnej-,nId,974705

http://proline.pl/?n=pod-koniec-zycia-ps3-wyprzedza-xboxa-360

http://www.pssite.com/news-25248-playstation_3_wyprzedza_xboxa_360_w_ilosci_sprzedanych_egzemplarzy_.html

Szitstorm iksbotów in tri, tu, łan...

E; (pipi)a zapomniałem że wszyscy śpią. :confused:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W tej generacji Sony ma przewage od poczatku i juz jej nie straci.

100 milionow Wii jak zawsze nikogo w takich zestawieniach.

Opublikowano

Jaki tam shitstorm :). Gratulujemy Sony, że po całkowitym zdominowaniu poprzedniej generacji teraz po siedmiu latach wleczenia się na końcu stawki zajęło zaszczytne drugie miejsce wyprzedając X360 o jakieś 1-2%. Jest z czego być dumnym.

Opublikowano

Jaki tam shitstorm :). Gratulujemy Sony, że po całkowitym zdominowaniu poprzedniej generacji teraz po siedmiu latach wleczenia się na końcu stawki zajęło zaszczytne drugie miejsce wyprzedając X360 o jakieś 1-2%. Jest z czego być dumnym.

ciekawe po ilu latach by wyprzedziała gdyby nie zaczynała rok później niż 360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.