Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

to Sony jeszcze nikomu nie dopłaca za promowanie bubla bez gier?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

no ale na tym polegała by twoja praca, jak każdej innej agencji reklamowej, to tak jak byś odmówił firmie mercedes za zrobienie reklamy, bo wolisz bmw XD hajs to hajs, a mówimy tu o gierkach, nie o jakiś produktach luksusowych czy innych niezbędnych rzeczach do życia. gierka kosztuje 60$  jak będzie balas to wymienisz ją/sprzedasz whatever, nie trzeba sie yebać z tym.

w stanach na gierke trzeba pracowac kilka godzin, w polsce często 3-4 dni albo miesiąc (szewczyk) wiec rozumiem ból dupy, ale na litość boską jak ktoś nie umie rozróżnić crapu od dobrej gry przed zakupem to sorry juz nie poradze ze jedyną opcją na jaką decyduje sie kupic dany produkt to pan z jutuba

aż dziwie sie że to musze tłumaczyć, jest różnica gdy agencja reklamowa robi reklame gdzie widać że mercedes powoduje uzyskanie 30 (pipi)ek na godizne, wiadomo że to reklama

a jest różnica gdy "zwykly użytkownik" na jutubie robi filmik i mowi "wiecie co!? kupiłem tą konsole i okazała się cudowna! super sprzęt!" i ludzie myślą że serio zwykly gracz taki jak on sam (widz) jest zadowolony z produktu, gdy tymczasem wcale może nie być zadowolony tylko sprzedał sie za 3$ !! i nie mówi tego szczerze tylko robi to co mu dyktuje producent, okłamuje ludzi za pieniądze

swoją drogą sprzedać dupe za 3 dolce to naprawde trzeba nisko upaść

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Widzę Yano jest kolejnym który spał w szafie ostatnie 2-3 lata i nie wie co się dzieje z jutubem.

Dla wszystkich co jaraja sie Gearsami na Xbona od Epica to wykopalem troche cytatow:

the same is true for Epic, which has changed from the single-project focus of the Gears of War and Gears of War 2 years, to a new approach that supports the development of multiple games of radically different sizes – including the 30-man PC online game Fortnight, a larger unannounced AAA project, and another unannounced project being built by a team of three people.

Epic Games is looking for a Systems Designers to join one of two projects. One of the teams is working on an unannounced competitive online action game that includes player progression, heavy itemization, and a dynamic economy; the other is for Fortnite.

-Experience and Passion for building and/or playing Shooters, MMO’s, RPG’s, or RTS games
- Demonstrated experience with advancement, itemization and progression based systems
-Experience with competitive multiplayer balance a plus

We’re making something new and exciting that doesn’t fit easily into some existing genre. It’s going to be uniquely Epic, but we have nothing further to announce at this time.”

Nie brzmi to jak Gears of War a raczej nowe IP, jakies MMO albo cos w stylu Destiny. No chyba ze Gearsy przerobia na MMO Xbone only czyli mozg roz(pipi)any :woot:  Pozyjemy zobaczymy ale nie moge sie doczekac gry od Epica na next geny :banana:

A i ten Fortnite to ex na PC  :teehee:

łotewa, Gearsy bez Bleszinskiego i Fergussona to już nie będą Gearsy.

Opublikowano
Nie brzmi to jak Gears of War a raczej nowe IP, jakies MMO albo cos w stylu Destiny. No chyba ze Gearsy przerobia na MMO Xbone only czyli mozg roz(pipi)any :woot: 

MMO ? :bad:

Opublikowano

no ale na tym polegała by twoja praca, jak każdej innej agencji reklamowej, to tak jak byś odmówił firmie mercedes za zrobienie reklamy, bo wolisz bmw XD hajs to hajs, a mówimy tu o gierkach, nie o jakiś produktach luksusowych czy innych niezbędnych rzeczach do życia. gierka kosztuje 60$  jak będzie balas to wymienisz ją/sprzedasz whatever, nie trzeba sie yebać z tym.

w stanach na gierke trzeba pracowac kilka godzin, w polsce często 3-4 dni albo miesiąc (szewczyk) wiec rozumiem ból dupy, ale na litość boską jak ktoś nie umie rozróżnić crapu od dobrej gry przed zakupem to sorry juz nie poradze ze jedyną opcją na jaką decyduje sie kupic dany produkt to pan z jutuba

aż dziwie sie że to musze tłumaczyć, jest różnica gdy agencja reklamowa robi reklame gdzie widać że mercedes powoduje uzyskanie 30 (pipi)ek na godizne, wiadomo że to reklama

a jest różnica gdy "zwykly użytkownik" na jutubie robi filmik i mowi "wiecie co!? kupiłem tą konsole i okazała się cudowna! super sprzęt!" i ludzie myślą że serio zwykly gracz taki jak on sam (widz) jest zadowolony z produktu, gdy tymczasem wcale może nie być zadowolony tylko sprzedał sie za 3$ !! i nie mówi tego szczerze tylko robi to co mu dyktuje producent, okłamuje ludzi za pieniądze

eot z mojej strony. załamałem się

Opublikowano

weź najpierw czytaj o co się czepiasz, $3 za każde 1000 wyświetleń

nadal tylko udowadniasz, że jesteś naiwniakiem wierzącym w dobre intencje ludzi

protip: jak idziesz do pani doktor to nie zapisuje Ci ona przypadkowych leków, jak kupujesz dziecku podręcznik to też nie jest przypadkowy podręcznik (albo nawet najlepszy), jak rozmawiasz ze sprzedawcą w sklepie to też nie zawsze od serca doradzi

powtórzę się jeszcze raz: witamy na planecie Ziemia, w 2014 roku w kapitaliźmie

Opublikowano

ja chyba nigdy się nie przekonam - na każde hasło że jakaś gierka tryb główny ma multi (titanfall, deep down, evolve, powyższe newsy) kuśka i hype opada -9000. dla mnie skyrim, wiedzmin, tlou, fallout a nie jakies gry gdzie szukasz randomów, żeby nabić fragów... wyścigi, piłeczka online rozumiem ale kolejny fpp-online-rpg-scifi meh.

ps. no i nowe elder scrolls, zamiast czegoś w rodzaju obliviona, skyrima dostaniemy elder scrolls online z płatnym abonamentem  :yucky:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

protip: jak idziesz do pani doktor to nie zapisuje Ci ona przypadkowych leków, jak kupujesz dziecku podręcznik to też nie jest przypadkowy podręcznik (albo nawet najlepszy), jak rozmawiasz ze sprzedawcą w sklepie to też nie zawsze od serca doradzi

powtórzę się jeszcze raz: witamy na planecie Ziemia, w 2014 roku w kapitaliźmie

O BORZE NIE!!!!!

shocked.gif

kurfa <_<

dobrze znam mechanizmy reklamy, ale to nie znaczy że je popieram i będe sie cieszył że kolejne źródło informacji chce mnie okłamać żeby zgarnąć kase

nie nadarmo w TV reklamy mają napis "reklama", a seriale napis "audycja zawiera lokowanie produktu" a w gazetach pseu artykuły mają "artykuł sponsorowany" itd, ogolnie próbuje sie walczyć z tego typu nieuczciwym wprowadzaniem w błąd odbiorców i reklamowaniem produktów pod przykrywką zwykłej obiektywnej informacji, dlatego też tego typu cichociemne zagrywki oceniam negatywnie, i żal mi was że zaślepieni microsoftem wolicie hejtować mnie niż ich zagrywki

Opublikowano

Widzę Yano jest kolejnym który spał w szafie ostatnie 2-3 lata i nie wie co się dzieje z jutubem.

Dla wszystkich co jaraja sie Gearsami na Xbona od Epica to wykopalem troche cytatow:

the same is true for Epic, which has changed from the single-project focus of the Gears of War and Gears of War 2 years, to a new approach that supports the development of multiple games of radically different sizes – including the 30-man PC online game Fortnight, a larger unannounced AAA project, and another unannounced project being built by a team of three people.

Epic Games is looking for a Systems Designers to join one of two projects. One of the teams is working on an unannounced competitive online action game that includes player progression, heavy itemization, and a dynamic economy; the other is for Fortnite.

-Experience and Passion for building and/or playing Shooters, MMO’s, RPG’s, or RTS games

- Demonstrated experience with advancement, itemization and progression based systems

-Experience with competitive multiplayer balance a plus

We’re making something new and exciting that doesn’t fit easily into some existing genre. It’s going to be uniquely Epic, but we have nothing further to announce at this time.”

Nie brzmi to jak Gears of War a raczej nowe IP, jakies MMO albo cos w stylu Destiny. No chyba ze Gearsy przerobia na MMO Xbone only czyli mozg roz(pipi)any :woot: Pozyjemy zobaczymy ale nie moge sie doczekac gry od Epica na next geny :banana:

A i ten Fortnite to ex na PC :teehee:

łotewa, Gearsy bez Bleszinskiego i Fergussona to już nie będą Gearsy.

Do czasu az oglasza nowe Gearsy na Xbona I wtedy juz bedzie eksajt I ze Micro dba o marki I graczy?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja chyba nigdy się nie przekonam - na każde hasło że jakaś gierka tryb główny ma multi (titanfall, deep down, evolve, powyższe newsy) kuśka i hype opada -9000. dla mnie skyrim, wiedzmin, tlou, fallout a nie jakies gry gdzie szukasz randomów, żeby nabić fragów... wyścigi, piłeczka online rozumiem ale kolejny fpp-online-rpg-scifi meh.

ps. no i nowe elder scrolls, zamiast czegoś w rodzaju obliviona, skyrima dostaniemy elder scrolls online z płatnym abonamentem  :yucky:

Ja sie chyba nigdy nie przekonam do singlowRPG.W takiej grze nastawionej na multi,mozesz zrobic doslownie wszytsko.Handlowac z innymi graczami,mordowac,miec gildie,komunikowac sie z innym,razem napierdzielac dungeony itp

Widac,ze ten swiat zyje.W koncu jest sprzet,ktory da rade pociagnac wieksza liczbe graczy na ekranie przy przyzwoitej grafice.

Opublikowano

Multi czy MMO to najlepsze co może być (w sumie sam spędziłem 4 lata przy WoWie :P) i jak słyszę, że jakaś gra nastawiona jest na multi, to momentalnie jestem znacznie bardziej zainteresowany. Ciężko dziś mi grać w cokolwiek po singlu. BF3-BF4 to tylko multi, Killzone: SF głównie multi (po przejściu kampanii), FIFA to też tryb Seasons i multi (albo wspólnie ze znajomymi), do tego NFS też jest po multi - dla mnie bomba. I każda gra, taka jak Titanfall zyskuje u mnie +100 do zainteresowania.

Są fajne gry single player, ale muszą być świetnie skonstruowane, żeby nie zanudzały. Bije pokłony przed Wiedźminem, którego dwie części przeszedłem kilka razy i dalej nie mogę się oderwać myślami od tego świata, fabuły i postaci. Resogun też jest świetny w singlu.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

dobre single player > jakiekolwiek multi

Opublikowano

teraz to sie zaczynacie sprzeczać o to który kolor jest ładniejszy - zielony czy niebieski

jeden lubi multi a inny singla, po co wzbudzać flame rzucając tekstami "sigiel zawsze lepszy!" albo na odwrót

ja osobiscie lubie i to i to, w jednych grach wole multi i nawet nie ruszam singla (strzelanki fps), a w innych wole się zagłębić w fabułe i świat nie czując parcia czasu (gram z innymi więc nie moge nagle wyjść) czy rywalizacji (nie moge sie zrelaksować bo mnie zgnoją)

np skyrim jest świetny mimo że nie ma multi, chociaż czasami miałem ochote zaprosić jakiegoś gościa do mojego świata (bo wtedy więcej sensu ma np zbieranie kozackiego ekwipunku albo budowanie fajnego domu - fajnie jest móc sie z kimś tym podzielić) ale bez multi i tak było świetnie

Opublikowano

ja sie wychowalem na grach singlowych - wku.rwia mnie granie z kimś w co-opie czy nawet jak nasz towarzysz to npc sterowany przez konsolę, a najgorzej jeszcze jak jest to npc, ktorego trzeba nianczyc i na niego uwazac by nie zginal ( pozdrawiam RE4-pomimo ze genialne i RE5)

multi jest super tylko w bijatykach i grach sportowych, nawet jak gram w fps w sieci to potrafie tylko ogarniac krotkie serie do godziny, powyzej tego czasu juz musze odsapnac od tego trybu i wylaczam konsole

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dla mnie pierwsze "przejście" World of Warcraft było niesamowitym przeżyciem. Szkoda, że gra umarła. Marzy mi się reset WoWa na nowych konsolach <3

Opublikowano

No WoW był kapitalny do WOTLK, później Cataclysm spieprzył wszystko co się dało, Pandaria nie poprawiła sytuacji, a najnowszy dodatek prawdopodobnie pociągnie dalej tą złą passę. A szkoda. Chociaż czekam, raczej przez sentyment :P

Ej no, są genialne gry w singlu, jak choćby GTA V, do tej pory nie odpaliłem GTA Online, bo w ogóle nie czuję takiej potrzeby. Pewno z Watch Dogs będzie to samo.

Opublikowano

ja sie wychowalem na grach singlowych

ja też, bo jak byłem mały to jedyne multi to było granie na zmiane z bratem w mario, ja byłem czerwonym a on zielonym

no i oczywiście contra na pegazusie w "coopie"

tak czy srak za mojej młodości prawie wszystkie gry były singlowe, a ewentualne multi było bardzo ograniczone z powodu raczkującego internetu itp

i w sumie nie wiem czy to coś zmieniło, lubie obie opcje, niektóre gry wręcz kocham w coopie i swietnie mi sie gra z żywym rozumnym człekiem z którym można pogadać

a innych raczej bym nie chciał w coopie (np TLOU - chciałem powoli chłonąć świat i nie chciał bym żeby mi drugi gracz biegal przed nosem i robił sobie jaja) , ale w obu pryzpadkach są świtne gry które mają wybitnego singla albo wybitne multi czy coop

Opublikowano

Dla mnie pierwsze "przejście" World of Warcraft było niesamowitym przeżyciem. Szkoda, że gra umarła. Marzy mi się reset WoWa na nowych konsolach <3

Fajne umieranie,8milionow aktywnych graczy.Kazdy z nich placi 15 $ miesiecznie.Ja yebe blizzard jaka forsa.

Opublikowano

Fajne umieranie,8milionow aktywnych graczy.Kazdy z nich placi 15 $ miesiecznie.Ja yebe blizzard jaka forsa.

no jak nie jak tak, teraz zostały "no life'y" więc można mówic o umieraniu ;)

Opublikowano

Teraz w wowa graja casuale.Podstawka i Tbc to byl raj dla nolajfow.Zawsze mam beka jak master race pisze,ze przez konsolowych graczy ulatwiaja gry.

Blizzard dobrze wie,ze dzis zarabia sie na casualach.

Hardcory dawno ta gre chyba wyjeybali do kosza,albo i nie,bo nikt Blizzardowi zagrozic nie moze.

Opublikowano

Uwaga lista najlepiej sprzedających się gier na blaszkę w Empiku

1.

The Sims 3 + The Sims 3: Skok w przyszłość

2.

SimCity

3.

The Sims 3: Rajska wyspa

4.

The Sims 3: Skok w przyszłość

5.

Battlefield 4

6.

The Sims 3: Cztery pory roku

7.

The Sims 3: Zwierzaki

8.

Symulator Farmy 2014

9.

The Sims 3: Studenckie życie

10.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=82754

inb4 kruczy kruk będzie wciskał TYLKO STEAM SIE LICZY!

Opublikowano

W biedronce będzie teraz 400 tysięcy gier po 9.99, prawda? Ciekawe czy znajdzie się coś na konsolę. Kogo ja oszukuję.

Opublikowano

Uwaga lista najlepiej sprzedających się gier na blaszkę w Empiku

1.

The Sims 3 + The Sims 3: Skok w przyszłość

2.

SimCity

3.

The Sims 3: Rajska wyspa

4.

The Sims 3: Skok w przyszłość

5.

Battlefield 4

6.

The Sims 3: Cztery pory roku

7.

The Sims 3: Zwierzaki

8.

Symulator Farmy 2014

9.

The Sims 3: Studenckie życie

10.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=82754

inb4 kruczy kruk będzie wciskał TYLKO STEAM SIE LICZY!

Empik to siedlisko graczy niedzielnych, co nie potrafią sobie rozdzielczości na ekranie monitora zmienić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.