Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale zrozum, że twoje dobre gry =/= moje dobre gry. No, ale fakt, faktem na konsoli sony masz większy wybór, większą róznorodność i generalnie dla singlowego gracza zdecydowanie bardziej teraz bym polecił ps3, ale co z tego wynika? No nic. W momencie kiedy LBP czy Uncharted to wyżyny gamingu to tylko wyłącznie twoje zdanie. Mam wrażenie, że tylko polegasz tylko na jakiś wykresach z metacritica i w sumie to nigdy nie miałeś styczności z xboxem.

btw zapomnialeś o forzie :sorcerer:

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pisałem o GoW, Halo i Forzie. No myslałem tez o Fable, to była by św. czwórka.\

Pamiętam jak nabijałeś się z ludzi że wybrali U2 jako jeden z Top 10 the best of the best - a jako wyznacznik swojej racji świadczyłeś - pojedynczą, bo własną opinią. W moim przypadku, jeśli odpowiednia liczba recenzji i opinii tak redaktorów jak i graczy wskazuje na hit, to widzę że coś jest na rzeczy, ewentualnie, jak w przypadku U2; może np. jestem zbyt wymagający. A LBP, cóż sam nie wierzyłem że da się przy tym tak świetnie bawić i jak Gigantyczny i inteligentny jest ten tytuł. Po prostu zagrałem w to ciut dłużej i z odpowiednim nastawieniem. Ocena gry jedynie po designie (wspomniane LBP, ale także i Ni No Kuni), to już gruby trolling. Zabawa samotnie i bez możliwości zobaczenia prawdziwej potęgi edytora w sieci to co najwyżej gra na 7-.  Podobnie jest z gatunkiem symulatoro-arcade, mam na niego wbite, ale rozumiem że lud kocha GT, czy wspomnianą Forzę. I nie są to złe tytuły.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A tobie z tą Forzą chodziło o grze do zakupu na iksa. Mi o 3 flagowe tytuły MS. Mea Culpa.

Opublikowano

Za kazdym razem gdy czytam o zeslizgiwaniu sie palcow z analogow, zastanawiam sie czy dana osoba jest w jakis sposob manualnie uposledzona czy ma problem z nadmiernym poceniem sie dłoni.

Opublikowano

Albo tego nie widzisz, albo dostrzec nie chcesz, albo grasz w sesjach po góra godzinę dziennie. Wtedy palce siedzą na analogach aż miło. Ale przekraczając 7 czy 8 godzinę grania dalej oczekujesz komfortu, a tego już brakuje i palce się ześlizgują z analogów. Takie są te gałki w DS4.

Opublikowano

Ostatni raz takie maratony mialem w gimnazjum ogrywajac jrpg na szaraka. Jak trzeba grac po 7-8h to problem dla mnie nie istnieje.

Opublikowano

Mam po prostu porównanie. Urządzałem podobne maratony na DS3, czy na padzie od X360 i ani tutaj, ani tutaj nie miałem takiego problemu, jak z gałkami w DS4. Są po prostu słabo wyprofilowane i zrobione z bardzo tandetnego materiału.

Opublikowano

Nie no, akurat 7 godzin to tylko najtwardsi twardziele grają :) 

Opublikowano

U mnie w rodzinie to chyba kwestia pasji, bo moi bracia, którzy są już grubo po 30stce, dalej potrafią sobie trzasnąć maraton po 7-8 godzin i więcej ;) Oczywiście nie codziennie, ale jak było wolne w czasie świąt, to wreszcie zaczęli nadrabiać niektóre tytuły :)

Opublikowano

Podpisuje sie pod Twoim dluugim postem Maciomaniak, zgadzam sie ze wszystkim o czym piszesz.

Opublikowano

Starzeję się chyba, nawet jak mam czas to więcej niz godzinka - dwie nie pogram. Już nie te czasy co się tnęło jak za małolata ;(

Też się generalnie zgadzam z tym Twoim długim postem, ale mimo wszystko bardziej obiecująco wygląda teraz PS4.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

i to jest nextgenowa gra a nie jakis titanfall. Ciekawe jak te gry beda wygladac za kilka lat.

Opublikowano

Przydał by sie jakis film z własciwej gry z całego.......

Albo hu... z youtube, przydało by sie zebym juz mógł w to zagrac

Opublikowano

bedzie kosa za kilka lat. Ewidentnie juz teraz widac duza roznice pomiedzy silnikami pisanymi od podstaw pod nextgeny a tymi tylko podrasowanymi. A jak jeszcze czlowiek sobie wyobrazi co sie bedzie dzialo jak po pierwszych grach firmy je jeszcze bardziej zoptymalizuja...graficznie na pewno bedzie wspaniale, szkoda tylko ze reszta jak na razie mocno zawodzi przy nextgenach

Opublikowano

Taka moda, wrzucają małe urywki akurat żeby w gifach się zmieściło. Też bym wolał solidny gameplay ale co poradzić. No i szkoda że nie znana premiera.

Ficuś - CARS na PC i tak będzie ładniejsze oneone111 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Date premiery mogliby podać :]

Na tych paru gifach otoczenie wygląda kozacko! 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

W tym tygodniu w Europie Xbox One zaledwie 25 tysi przy 80 PS4, przy czym w USA niecały tysiąc przed PS4 - 75. W życiu bym nie uwierzył przed pierwszym pokazem Xbona że taka sytuacja będzie mieć miejsce. 

Najbardziej rozwalający jest fakt że niedawno opóźnili Drivecluba i na tej konsoli nic do lutego nie będzie xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a może ta gra jest taka kupa, ze zamiast normalnego wyścigu wola wsadzić filmik pokazujący czcionki w grze ? :teehee:

(W sumie dopiero teraz zczailem ze to material brandingowy, a nie trailer)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Maciomaniak - dobry post, zawsze dobrze przeczytać rozsądną opinię.

Wychodzi coś dobrego na PS4 niebawem?

Opublikowano

kiedy ktoś jest graczem i chce grać i odczuwać z tego przyjemność, to kupi dwie, albo nawet trzy konsole. 

Oczywista oczywistość, ale wielu i tak tego nigdy nie ogarnie.

Opublikowano

i to jest nextgenowa gra a nie jakis titanfall. Ciekawe jak te gry beda wygladac za kilka lat.

Nom nextgenowa gra, nie jak TitanFall , czy jeszcze gorzej, wszystkie gry na WiiU. 

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.