Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nigdy sie nie jarałem ta seria, ot dobre gry i tyle, ciekaw jestem co z tego wyjdzie.

Opublikowano

ultfdb.gif

Xboty oglądające ten gif.

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/James-Van-Der-Beek-Crying-On-Dawsons-Creek-Gif.gif

PS. Tak wyglądająca gra na Xone pewnie by poszła w 720p i 30fps, ale tylko przy cutscenkach.

Cieszę się że panowie z Sucker Punch stawiają na to co najważniejsze, czyli grafikę. Kto by tam pomyślał o

- ciekawej historii

- ciekawych bohaterach

- klimacie

- projektach misji

Opublikowano

Jak robili sly'a na ps2 to pamiętali  o tym co wymieniłeś :(

Opublikowano

InFamous to solidna seria. Jedynka była moją pierwszą grą na PS3, lecz dosyc wadliwą. Dwójka lepsza, czasem klimat rozwalał. Do dziś pamiętam ten jeden moment, gdy byłem na jakiejś budowie, w tle genialny utwór muzyczny (obie części mają znakomity ost). Następnie wybiłem się i zobaczyłem siebie latającego z zayebistym zachodem słońca w tle i to był jeden z tych momentów.

Ale serii dalej brakuje paru szlifów by zostac znakomitą serią.

Opublikowano

Jedynka miała bardzo dobrą fabułę, ja wspominam te gry bardzo dobrze, dla mnie to tytuły na solidne 8. W obu znalazłem wszystkie odłamki, co zdarza mi się bardzo rzadko. W Second Son mają położyć większy nacisk na moralne wybory, oby tylko fabuła była tak dobra jak w jedynce i najważniejsze, więcej zróżnicowanych misji.

https://www.youtube.com/watch?v=ETfdt5xMc9Q

Opublikowano

Tak, tak, znakomity song. To niesamowite jak muzyka potrafi wpłynąc na odczucia w grze. Ale przebijam:

Opublikowano

Cieszę się że panowie z Sucker Punch stawiają na to co najważniejsze, czyli grafikę. Kto by tam pomyślał o

- ciekawej historii

- ciekawych bohaterach

- klimacie

- projektach misji

Infamous 1 skończyłem 2 razy, raz jako good, innym razem jako bad. Scenariusz faktycznie był ok, design tak samo.  Taki komiksowy. No ale wychodzi że nie tylko ja gram w gry na YT.  8) Tytuł na 8. 

Robimy jeszcze ze 2 posty. I kolej na spuszczanie się nad kolejnym eksem na iksa.  :thumbsup:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

no i ? ja nawet nie dalem rady dojść do 4-5 misji. Oby trojka miała cos więcej do zaoferowania niż grafe, bo w tym przypadku nawet w miare dobre multi jej nie uratuje.

Opublikowano

Dla mnie 1>2 szczególnie za klimat,no i jedna z pierwszych moich gier na ps3.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

może za długo po premierze ja wlaczylem...

Możliwe,teraz próbowałem w to grać i nie dawałem rady.

Opublikowano

Nie uważacie że to z lekka żenada dowalać się że w 1:04 na ułamek sekundy fremerate spadło z 60 do 48-52? ja rozumiem; Judasz nie next gen itp. ale takich kosmetycznych bzdurek oko ludzkie prawie nie wychwyci skupione na akcji. 

Opublikowano

- ciekawej historii

- ciekawych bohaterach

- klimacie

- projektach misji

Infamous 1 skończyłem 2 razy, raz jako good, innym razem jako bad. Scenariusz faktycznie był ok, design tak samo.  Taki komiksowy. No ale wychodzi że nie tylko ja gram w gry na YT.  8) Tytuł na 8. 

Robimy jeszcze ze 2 posty. I kolej na spuszczanie się nad kolejnym eksem na iksa.  :thumbsup:

Ja w jedynkę nie grałem, tylko w dwójkę. Beznadziejny klimat, nie wiadomo czy to wszystko jest groteską czy jest na poważnie, chcieli zrobić coś pomiędzy i wyszedł koszmarek. Tragiczne postacie - Cole jeszcze ujdzie, ale reszta z Zekiem na czele powodował ból du.py. Beznadziejne misje, szczególnie te poboczne. W zasadzie to grę ratują tylko moce Cole'a i tyle.

Opublikowano

Taka stylistyka superbohaterów, komiksów, dziwactw, kontrastów. Moim zdaniem ciekawe i odmienne.

Opublikowano

Nie uważacie że to z lekka żenada dowalać się że w 1:04 na ułamek sekundy fremerate spadło z 60 do 48-52? ja rozumiem; Judasz nie next gen itp. ale takich kosmetycznych bzdurek oko ludzkie prawie nie wychwyci skupione na akcji. 

Spadek do 18 fpsów akurat bez problemu wychwyci.

Opublikowano

Typowy growy komiks o super hirołach rodem z Marvela.

@ observer

A to chyba problem Iksa - jeśli oprzemy się na tym screenie. ^^

Opublikowano

no i ? ja nawet nie dalem rady dojść do 4-5 misji. Oby trojka miała cos więcej do zaoferowania niż grafe, bo w tym przypadku nawet w miare dobre multi jej nie uratuje.

Nie będzie żadnego multi w inFamous: Second Son niestety. A szkoda, chociaż z drugiej strony... ciężko jest zrobić dobre multi w takiej grze.

Opublikowano

może za długo po premierze ja wlaczylem...

Hmm, w jedynkę grałem w 2010 roku, w dwójkę w 2013. Bawiłem się świetnie przy obu, gameplay jest bardzo miodny.

Opublikowano

Jak dalej  multiplatformy bedą +20 fps na PS4 to XB0ne szybko podzieli los WiiU :lol:

Opublikowano

Myślę, że to jeden z ostatnich tego typu przypadków - kwestia odpowiednich narzędzi developerskich. Kolejne gry multiplatformowe powinny być o wiele bardziej do siebie zbliżone, ale z tymi FPSami w TB to jakaś padaka na XBonie niestety.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Widzę, że wszystko odwróciło się o 180 stopni i XONE na początek dostaje porty na poziomie SC Double Agent na PS3......grubo, hehehe :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Myślę, że to jeden z ostatnich tego typu przypadków - kwestia odpowiednich narzędzi developerskich. Kolejne gry multiplatformowe powinny być o wiele bardziej do siebie zbliżone, ale z tymi FPSami w TB to jakaś padaka na XBonie niestety.

mówi się, że thief, watch dogs i crew (i chyba division) będą miały niższą rozdziałkę na X1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.