Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Multi w RYSE to typowy przyklad zrobienia trybu online dla gry single player tylko po to by byl. Po tym jak Epic zrobili horde to nagle pojawilo sie pelno DLC z hordopodobnymi trybami w innych grach retail... teraz cooperative multiplayer musi wystepowac wszedzie bo pewnie nie jest wielka filozofia go zrobic. Pomysl na walki gladiatorow na arenie jest fajny, ale powiedzmy sobie szczerze, ze po 2 sesjach sie to nudzi. Jak ja robilem 100lvl to leaderboardy nie dzialaly... 

Edytowane przez Zeratul

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

kolejna gra potwierdzona na ps4, że chodzi w 1080/60 fps. tym razem Outlast.

Opublikowano

Tym razem, kolejna ? To które jeszcze zapowiedziano w takiej konfiguracji ? Normalnie pytam.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Łał, dziwne, żeby taka gra nie działała w 1080@60.

Opublikowano

A jaka gra będzie wyznacznikiem jakości nextgena?

Gran Turismo 7.

Opublikowano

Tomb Raider sie instaluje, zaraz zobacze czy Lara faktycznie ma taki niepelnosprytny ryj w czasie gajpleju ;)

Opublikowano

No aż takie to oczywiste nie jest w przypadku tej gry.

Opublikowano

No aż takie to oczywiste nie jest w przypadku tej gry.

Dlaczego niby? 

Opublikowano

No tak chodzi mi o ten horror z PC, który już wtedy nie miał jakiś zawrotnych wymagań sprzętowych ani też nie miażdżył graficznie bo nie o to w tej grze chodzi c'nie. 

Opublikowano

No o tym horrorze co wyszedł też na PC we wrześniu.

Opublikowano

Lekko straszne są opowieści forumkowiczów o zdzierających się gałkach. Czemu xboxmani tego nie wykorzystują w konflikcie?

Opublikowano

Ja wykorzystywałem, przypominam tylko że jak to robiłem to byłem minusowany a w ripostach pisano "pewno jakiś xbot z reddita specjalnie to zrobił".

Wystarczy się przyzwyczaić do bumperów by stwierdzić że ten od łoniaka to GOAT.

Opublikowano

Lekko straszne są opowieści forumkowiczów o zdzierających się gałkach. Czemu xboxmani tego nie wykorzystują w konflikcie?

ja nie wiem na czym oni zdzierają te gałki skoro nie ma w co grać :teehee:

Opublikowano

Zdzierają z nerwów.

Opublikowano

Gałki gałkami, ale z frontu dochodzą wieści o zacinającym się R1.

Jak to jest?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wkur.wia mnie już to pieprz.enie xbotów że na ps4 nie ma w co grać a  jak na xboxie wyszedł 1 czy 2 exy  więcej  z ocenami 7-8 to już wypas. Rozumiem takie gadki gdyby to było jak  w 2013 roku na ps3 i x360. Gdzie na konsole sony wyszło kilkanaście exów a na xboxa tylko jeden. Oczywiście wtedy liczyło się tylko gta v i multiplatformy.... Właściwie to od 2010 roku do końcówki 2013r roku dla xbotów liczyły się tylko multiplatformy.

Śmieszne jest również zdziwienie niektórych dlaczego microsoft jest jechany przez większą część forum. Przecież te c.wele z hamburgerolandii próbowali zablować rynek używanych gier. Po takiej akcji microsoft musi ponieść i poniósł kare. Przed e3 twierdziili że chcą zniczyć sony a teraz po przegranej xbox one próbują ładnie przemawiać do graczy.

Niestety dla xbotów jest się z czego śmiać jeśli chodzi o microsoft. Wydali konsole o 50% słabszą i o 100$ droższą na której gry instalują się o kilka razy dłużej niż na ps4.

Wkurzające są jeszcze tekst  xbotów: "eksajt, wiadomo sony xd " gdy pojawiają się jakieś informacje na temat exów na ps3/ps4. To tak jakby śmiać się z fanów motoryzacji którzy ekscytują sie nowymi informacjami na temat nowego Ferrari. 

Także mam prośbe do xbotów aby się opamiętali i w końcu pogodzili sie z faktem że Sony >>>>>>>>>>>> microsoft. Czas pogodzić sie że xbox one przegrał z ps4 gdyż jest droższy, słabszy a w dodatku  microsoft ma mniejsza liczbę developerów first party więc nie ma szans na odwrócenie sytuacji.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

No a co tam w 2012 na ps3 było przypomnisz mi andrew? 

Opublikowano

3d551e4f61a7.png

Faktycznie sonyboty pobudzeni i nerwowi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-26570-phil_spencer___nowe_ip_priorytetem_najwyzszej_wagi_.html

Nowe IP priorytetem a Black tusk zamiast robić nowe IP dostalo Gyrosy

No trochę biednie to wygląda, dużo się naczytałem o tym jak to nowe konsole przyniosą sporo nowych IP, a tu na starcie dostajemy killzony, gyrosy czy inne natany drejki. Z drugiej strony sam czekam z chu.jem w łapie na Hitmana 6 albo kolejnego Deus Exa, więc po części rozumiem ludzi, którzy wykazują jakiekolwiek zainteresowanie newsem o pudzianach od Black Tusk (mnie to zwisa i powiewa).

Opublikowano

A ty napisz mi dlaczego warto dopłacać do xboxa one??

Opublikowano

A ty napisz mi dlaczego warto dopłacać do xboxa one??

bo w przyszłości wyjda halo i gow robione przez śmieszne studia.
Opublikowano

Wkur.wia mnie już to pieprz.enie xbotów że na ps4 nie ma w co grać a  jak na xboxie wyszedł 1 czy 2 exy  więcej  z ocenami 7-8 to już wypas. Rozumiem takie gadki gdyby to było jak  w 2013 roku na ps3 i x360. Gdzie na konsole sony wyszło kilkanaście exów a na xboxa tylko jeden. Oczywiście wtedy liczyło się tylko gta v i multiplatformy.... Właściwie to od 2010 roku do końcówki 2013r roku dla xbotów liczyły się tylko multiplatformy.ie że xbox one przegrał z ps4 gdyż jest droższy, słabszy a w dodatku  microsoft ma mniejsza liczbę developerów first party więc nie ma szans na odwrócenie sytuacji.

To jest ich jedyna deska ratunku, te dwie gry z ocenami 7,8. Tylko tym mogą atakować, bo na pozostałym frontach nie mają żadnych szans. Taki ich już marny los, który z czasem jeszcze się pogorszy. Gatunek który powoli wymiera i bardzo dobrze, wrócą piękne lata hegemoni i monopolu jedynej słusznej konsoli, znów wszyscy będą wielką, wspólną, konsolową rodziną. Panom życia (czytaj posiadacze Nadkosnoli), pozostaje poczekać na wydanie takich gier jak inFamous, Drive Club oraz multiplatform jak Watch Dogs, Wiedzmin czy Destiny, które oczywiście będą lepsze na konsoli o 50% mocniejszym GPU i 3 razy szybszym RAMie. Na E3 będzie Judgment Day, ostateczna zagłada ludzi, którzy w 1999 dowiedzieli się co to PSX, pokolenia (tfu, tu pluje) Xboxa. Wówczas zniszczymy ich tymi wszystkimi gifami i porównaniami digital foundry, a sam Microsoft dostarczy kolejne tony beki na swojej konferencji.

No, tak to widzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.