Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Na WiiU by wystarczyło gdyby wreszcie dali klasyki z gba i snesa, na tym tablecie fajnie by sie grało.

lepiej by zrobili gdyby snesa i gba dali na 3ds, dużo większa baza użytkowników = większy zysk

Konsole Nintendo utrzymują przy sobie core'owego gracza tylko ze względu na gierki Ninny. Multiplatformy nigdy nie istniały. No może na GCN.

No i to jest bardzo duży błąd, imo gdyby zrobili konsole porównywalne mocną jak xone/ps4 + pełne wsparcie 3rd part dev. Była by miazga

Eh kurde właśnie tak myślałem o kostce, co ja bym dał za star wars rs 2 hd, viewtiful joe hd

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Na WiiU by wystarczyło gdyby wreszcie dali klasyki z gba i snesa, na tym tablecie fajnie by sie grało.

lepiej by zrobili gdyby snesa i gba dali na 3ds, dużo większa baza użytkowników = większy zysk

crossbuy i dac na oba sprzety
Opublikowano

Wy tu pitu pitu o praktycznie martwej konsoli (WiiU) a tu Ps4 dostanie kolejnego ex'a

:teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Lococycle to to nie jest ale może będzie lepsze od knacka.

Opublikowano

To ma być jakaś indie popierdółka czy większa gra?

Opublikowano

>ta muza

>next gen-racing

Odnoszę wrażenie jakby studio robiło sobie z własnego produktu jaja.

Opublikowano

Kuzyn kupił Wii U, więc pograliśmy trochę w to nowe Mario i pokazał mi Pikmina, demo MH-a 3U, oraz parę opcji w konsolce. Muszę przyznać, że znacznie powyżej oczekiwań :) Ogółem to taki radosny sprzęt, pełny fajnych szczegółów. Może niedomaga na kilku polach, ale ma wiele opcji które przydałyby się na next genach. Mii Plaza jest np. fajne, takie z poziomu interfejsu, ludki się spotykają i najczęściej chwala obrazkami mangi namalowanymi na wiiblecie czy jakimiś newsami. Do tego remote play świetnie się sprawdza, nawet w takiej aplikacji jak YT, a dodatkowo Wiiblet służy też jako pilot uniwersalny do wszelakiej maści TV. Konsola trochę szumi, ale bardzo mało się grzeje :)

Co do Mario, coop trochę na siłę, żeby grę dało się przejść też solo, do tego pełny rywalizacji tak naprawdę (zwycięzca na punkty w poprzednim levelu dumnie nawet nosi koronę, którą nota bene da mu się zajumać :) ). Jednak wolałbym bardziej coopa w stylu Ratcheta: All4One, nawet jeśli w single player drugą postacią sterowałoby AI. Sama gra dupy jakoś nie urywa, ale jest nadal pełna słodkich szczegółów i rajcownych dodatków. Przynajmniej na początku. IMO bardziej zjawiskowo wyglądał Mario Galaxy. Pikmin też fpytę, takie patapony spotykające loco roco, mają trochę bugów i ponoć są krótkie, ale gra się przyjemnie o ile ktoś lubi sterować zgrają :) MH to MH, klasa sama w sobie, ale wygląda... słabo trochę jak na możliwości konsoli.

No, wieczorynka się skończyła, to teraz pora wrócić do Bioshocka ;)

Opublikowano

Wy tu pitu pitu o praktycznie martwej konsoli (WiiU) a tu Ps4 dostanie kolejnego ex'a

Bodajże Figaro to wczoraj wrzucał.

Opublikowano

Mendrek, który mówi o grach nintendo, które wygladają jak połączenie gier sony. 

haha_oh_wow.jpg

Opublikowano

Beka z płatnego multi w jakiejkolwiek postaci. 

Zgadzam się. Kupuję grę za 230 zł. (GTA 5 krótko po premierze) i żeby grać w słabe online muszę dopłacać za xbl, które nie ma za dużo do zaoferowania.

Opublikowano

Zamiast takiego badziewia to ludzie odpowiedzialni za Trackmanie mogliby ją wydać na konsolach a nie na PC które nikogo.

Opublikowano

Kuzyn kupił Wii U, więc pograliśmy trochę w to nowe Mario i pokazał mi Pikmina, demo MH-a 3U, oraz parę opcji w konsolce. Muszę przyznać, że znacznie powyżej oczekiwań :) Ogółem to taki radosny sprzęt, pełny fajnych szczegółów. Może niedomaga na kilku polach, ale ma wiele opcji które przydałyby się na next genach. Mii Plaza jest np. fajne, takie z poziomu interfejsu, ludki się spotykają i najczęściej chwala obrazkami mangi namalowanymi na wiiblecie czy jakimiś newsami. Do tego remote play świetnie się sprawdza, nawet w takiej aplikacji jak YT, a dodatkowo Wiiblet służy też jako pilot uniwersalny do wszelakiej maści TV. Konsola trochę szumi, ale bardzo mało się grzeje :)

Co do Mario, coop trochę na siłę, żeby grę dało się przejść też solo, do tego pełny rywalizacji tak naprawdę (zwycięzca na punkty w poprzednim levelu dumnie nawet nosi koronę, którą nota bene da mu się zajumać :) ). Jednak wolałbym bardziej coopa w stylu Ratcheta: All4One, nawet jeśli w single player drugą postacią sterowałoby AI. Sama gra dupy jakoś nie urywa, ale jest nadal pełna słodkich szczegółów i rajcownych dodatków. Przynajmniej na początku. IMO bardziej zjawiskowo wyglądał Mario Galaxy. Pikmin też fpytę, takie patapony spotykające loco roco, mają trochę bugów i ponoć są krótkie, ale gra się przyjemnie o ile ktoś lubi sterować zgrają :) MH to MH, klasa sama w sobie, ale wygląda... słabo trochę jak na możliwości konsoli.

No i dokładnie o to chodzi w konsolach Nintendo. Niezbędny, ale dodatek do dużej konsoli

Opublikowano

No i dokładnie o to chodzi w konsolach Nintendo. Niezbędny, ale dodatek do dużej konsoli

Zrozumienie tego zajęło Mendrkowi ledwie 8 lat.

tumblr_lo2zqb6h5P1qzsyre.gif

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Fajny ten Spinal w nowym KI

Opublikowano

A ty Don, do dzisiaj nie zrozumiałeś że Sony > Microsoft  :whistling:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Gry > plastik

Rzekłem

Fajny ten Spinal w nowym KI

To Johnny Depp po detoksie przed zdjęciami do kolejnej części Piratów z Karaibów  ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gry > plastik

Rzekłem

Czyli wszytko by się zgadzało Sony > MS :)

Opublikowano

Byłem dzisiaj w MM, pograłem chwilę w Knacka i powiem Wam, że te ścierające się analogi w DS4 to chyba powszechny problem - dwa pady na standzie i oba ze startą gumą na lewym analogu w dokładnie taki sam sposób.

Już nikt mi nie powie, że to XBOTY GRYZO ;)

Sony wymienia wadliwe pady na nowe.

I z nowymi będzie to samo jeśli są tak samo robione i z tego samego materiału.

Oby to zmienili i poprawili, bo co mi po tym, że mi w ciągu roku wymienia raz czy 2 razy pada, jak przez nastepne lata bede już musiał kupowac nowe ze swojej kasy, bo gwarancji już nie bedzie a guma dalej bedzie sie scierała.

To, że Sony wymienia poady bezproblemowo to super, ale niech poprawią jakość tej gumy, bo inaczej nie widzę przyszłości.

Jeśli naprawa polega na wymianie, to gwarancja leci od nowa:

Art. 581. 211) § 1. Jeżeli w wykonaniu swoich obowiązków gwarant dostarczył uprawnionemu z gwarancji zamiast rzeczy wadliwej rzecz wolną od wad albo dokonał istotnych napraw rzeczy objętej gwarancją, termin gwarancji biegnie na nowo od chwili dostarczenia rzeczy wolnej od wad lub zwrócenia rzeczy naprawionej. Jeżeli gwarant wymienił część rzeczy, przepis powyższy stosuje się odpowiednio do części wymienionej.

Jeżeli te pady są wymienianie przez Sony na nowe, to jeśli nie poprawią ich jakości, to będą je wymieniać do przysłowiowej "Us*anej śmierci" ;) W sumie to nawet nie muszą na nowe, wolnym od wad może być jakiś inny wcześniej naprawiony.

Don piszesz tak jakbys nie wiedzial, ze SONY takze umie ladnie omijac prawo. ;)

Niestety, z tego co wiem zawsze jak Ci odsylaja nawet nowego pada na protokole wpisuja cos pokroju 'regeneracja/odnowienie pada'

W ten sposób dając Ci nowego pada nie przedłużają gwarancji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

DJ72B6E.jpg

5Im3Fgp.jpg

Vyxc25e.jpg

Nie no super ten DS4... ile jego koszt produkcji wynosi, 5 dolarów?

Myslisz ze twoj pad do X1 inaczej w srodku wyglada czy to poprostu pierwsza rzecz ktora widzisz rozebrana Made in China?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nieraz rozkręcałem pady od X360 i je naprawiałem więc wiem jak to wygląda. Nie, triggery nie działają na zasadzie gumki i kawałku drutu, a w X1 masz jeszcze silniczki więc mechanizm tym bardziej inaczej wygląda.

Opublikowano

Kolejna część Sonica w 2015 będzie już multiplatformą

.sonicboom-film-600x450.jpg

Przypadek ? Nie sondze.

Opublikowano

Kolejna część Sonica w 2015 będzie już multiplatformą

.sonicboom-film-600x450.jpg

Przypadek ? Nie sondze.

A niech go sobie w dupę wsadzą , ja chce Yakuze :angry:

Opublikowano

Serio chcesz grać z japońską kurtyzaną w kamień papier nożyce w samych majtkach ?

xD nie no, giera zacna może jak się dobrze sprzeda to przetłumaczą na ang.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Sega wypluwa kolejne nędzne Sonici zamiast wydać po ang inne o wiele lepsze gry jakie mają w zanadrzu, a które nie opuściły granic Japonii. Już nawet nie wspomnę o tej kasie jaką wpompowali w ten syf jakim był Aliens Colonial Marines :sick: :sick: :sick:

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.