Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jakuza nikogo ponieważ TO NIE TO SAMO CO SHENMUE

tak słyszałem 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Sega wypluwa kolejne nędzne Sonici zamiast wydać po ang inne o wiele lepsze gry jakie mają w zanadrzu, a które nie opuściły granic Japonii. Już nawet nie wspomnę o tej kasie jaką wpompowali w ten syf jakim był Aliens Colonial Marines :sick: :sick: :sick:

Odnośnie Aliensów to czy czasem producent nie rąbnął im kasy i przeznaczył na Borderlandsa 2 ?

A Yakuza świetna gra dla kogoś kto potrafi przymknąć oko na animacje, rozdziałkę i grafę ogólnie.

Opublikowano

A Yakuza świetna gra dla kogoś kto potrafi przymknąć oko na animacje, rozdziałkę i grafę ogólnie.

Aha spoko :rofl:

Ja polecam takie gry co się "benchmarki" bądź "tech demka" zwą, tam jest najczęściej grafa z kosmosu. I nawet nic nie trzeba robić by się nią delektować.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ale o co ci chodzi bo nie rozumiem teraz ? Jakiś zawoalowany żart ?

Hitler dowiaduje się że Gearsy nie pojawiają się na PS4

http://www.youtube.com/watch?v=CuQ2XRNuivQ#t=26

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gearsy nie pojawiłyby się na PS bo a) większość by sobie nie poradziła w multi na swoich dualshockach b) okazałoby się że jest lepszą szczelanką niz Uncharted :o

Opublikowano

E tam, Microsoft się postarał i nie wypuścił jednego z głównych exów z ręki. 

Opublikowano

Gearsy nie pojawiłyby się na PS bo a) większość by sobie nie poradziła w multi na swoich dualshockach b) okazałoby się że jest lepszą szczelanką niz Uncharted :o

Uncharted to nie szczelanka. Ile razy moźna to pisać. To jest doświadczenie, immersja, w ogóle super osom.

Opublikowano

Press "X" to autojump.

Opublikowano

W Girsach nawet "jumpu" nie ma.

Spoko. Jest za to za(pipi)isty feeling ze strzelania. Mało która gra daje tyle satysfakcji.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

W Girsach nawet "jumpu" nie ma.

Spoko. Jest za to za(pipi)isty feeling ze strzelania. Mało która gra daje tyle satysfakcji.

no, w widoku TPP szczególnie

Opublikowano

Jak się nie grało to skąd ma wiedzieć ? kruk daj sobie spokój, szkoda czasu.

Opublikowano

i jak go nie lubic ;p muszę sobie kupic FFT na psp <włącza sobie nutki na yt>

Opublikowano

Feeling strzelania w Gearsach faktycznie jest niesamowity, ta gra ma to coś. Jedyne co mnie denerwowało, że nawet celując w głowę, trzeba było wywalić konkretną serię aby Locust padł.

Opublikowano

ten xbox ma jakieś exy po za (genialnymi swoją drogą, dwójeczka rzondzi) gyrosami ? Bo ciągle dyskusja toczy się tylko na temat tej serii.

Opublikowano

forza, gow i halo, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

Opublikowano

Jak się nie grało to skąd ma wiedzieć ? kruk daj sobie spokój, szkoda czasu.

A byles na moim profilu xbox live by wypowiadac sie o czyms o czym sie nie ma pojecia?
Opublikowano

A po co mam wchodzić na Twój profil, żeby przekonać się o tym jakie bzdury tu wypisujesz?  bo jak można grać w Geow i napisać coś takiego....

no, w widoku TPP szczególnie

???

forza, gow i haloarrow-10x10.png, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

TitanFall ( już widzę jak śmietanka SONY leci w to grać na PC) Fable, QB, także jest coś więcej. 

Opublikowano

forza, gow i haloarrow-10x10.png, xbox nie ma nic wiecej jesli chodzi o exy.

TitanFall ( już widzę jak śmietanka SONY leci w to grać na PC) Fable, QB, także jest coś więcej. 

(pipi)a, juz kolejny post tego typu, Czy wy na prawdę myslicie, ze kady sonybot nie zagra w te grę, bo nie ma xbox'a ? na prawdę tak ciężko przyjąc do wiadomości, że ludzie też graja na PeCetach. Ja na ten przykład mimo że XO dostane na dniach, to ani myślę brac TF'a na xpudlo, Dlaczego ? Ano dlatego, że jednak myszka plus klawiatura >pad. i hój, że monitor mam 22 calowy a nie 40, hój, że bedę siedział na taborecie. Ważne, że bedzie mi się lepiej grało jak na padzie.

no chyba, ze mój komp nie pociągnie tej gry, w co raczej watpie, ale rożnie to bywa. wtedy bede skazany na wersję xboxowa :)

Exaxt, nie grałeś w dwójkę. IMO najlepsza część i chyba najlepsza gra jaką ma do zaoferowania fri siksti. jak bedziesz miał okazję to nadrób, bo warto.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Xbox moze I nie ma za duzo exow ale takie gry jak Gearsy, Fable czy Halo maja to "cos" co nie pozwala mi przejsc obok nich obojetne.

Opublikowano

Xbox moze I nie ma za duzo exow ale takie gry jak Gearsy, Fable czy Halo maja to "cos" co nie pozwala mi przejsc obok nich obojetne.

No ja akurat fanem halo nie jestem. Do razu uprzedzam kolejne pytanie. tak grałem w jedynkę, ODST i Reach. A fable, to na prawdę dobra gra, ale w sumie dosyć mocno zaniżająca loty z czesci na częśc. trojeczka to już calkowita bida. jedynka mimo wszystko pozostaje moja ulubioną. Szkoda, że mój fri siksti wyzionał ducha bo w fable anniversary bym zagral.

Pewnie kiedyś zakupię sobie znowu 360tke do kolekcji, bo jednak mam nieco ponad 30 gier na ta konsolę, a glupio, żeby nie dąło się ich na niczym odpalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.