Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@Maciomaniak

Ja bym na Twoim miejscu totalnie przeczyścił system.

Ja jadę na W7 SP1 już 2 lata bez formata i wszystko śmiga zaje.biście(jedynie sobie scaliłem dwie partycje w jedną 415gb :D ). Wystarczy poświęcić raz na tydzień 5 minut. :)

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 767 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No wlaśnie muszę do tego usiąść wreszcie i coś poogarniać. Jeszcze aktualizacja do 8.1 mnie czeka i zacznę od tego ;)

Opublikowano

Na 7 od 3,5 roku i też bez problemów, dopóki mogę odpalić film 1080p i przeglądarkę na raz wystarczy. Gier nie mam, a komputer i tak trzymam prawie zawsze w domu podłączony do monitora.

Opublikowano

Co wy robicie na tych kompach, ze dzialaja wam "niestabilnie"?

Ja mam archaicznego kompa sprzed 6 lat, zawsze kilka programow wlaczonych naraz, dziala plynnie i nigdy sie nie zwiesza.

Poniewaz:

a) nie uzywasz Windowsa 8

b) nie uzywasz Mac'a

A oni uzywaja, dziwne stworzenia, zycie sobie lubia utrudniac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Windows 8.1 i co raz większa ilość apek dedykowanych to jak dla mnie najlepsza rzecz jaką wydało M$ od dłuższego czasu. Na lapku z włączonymi gestami obsługuje się to bajecznie wygodnie.

Opublikowano

A czego Ty używasz? Wolnego i przestarzałego Windowsa XP?

Dostałem invite do bety TES: Online - z chęcią sprawdzę w akcji, czy warto się tym jakoś szczególnie zainteresować :D Właśnie się ściąga.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

A czego Ty używasz? Wolnego i przestarzałego Windowsa XP?

Windows 95

Wszyscy mi mowia ze moj GTX 780 sie na nim marnuje bo ponoc jakiegos directa x nie obsluguje, jak sadzisz, maja racje ?

Opublikowano

Nie wiem, czy robisz sobie jaja czy nie ;)

Podobnie jak nie wyobrażam sobie korzystać z Windowsa 95 (kiedy 98 jest znacznie lepszy i usprawiony, co w tamtych czasach było znaczące). Oczywiście jeżeli mówimy o takich zagrywkach. Zresztą nie wierze, żebyś miał GTX780 i jechał na 95, troll z dupy ;)

Opublikowano

Niebawem poznamy nową grę Rocksteady?

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=764435

tumblr_m8tvwlTkn71qmysibo1_250.gif

Gdyby tylko potwierdziły się plotki, że tym razem pracują nad

cartoon-turtles.png

szczerze to wolałbym by zrobili coś nowego nie opartego na żadnej licencji.

Czemu nikt nie wspomina tu że dwóch pracowników CDP Red dłubiących nad Wieśkami czyli Maciej Szcześnik (był głównym projektantem rozgrywki, zajmował się także systemem walki ) i Marek Ziemak (był producentem, a wcześniej projektantem poziomów, designerem i nawet testerem w CDP RED) przeszli do 11 bit studios ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jakby ta gra jakoś niesamowicie wyglądała na screenach to może bym zrozumiał. Na razie mamy przeciętną grafikę, pasy + 30 fps = dalej nie ma po co zmieniać generacji.

grafika wydaje się nie powalać jak narazie ale póki co mało widzieliśmy i gra jeszcze ma sporo roboty przed sobą

ale twórcy obiecują dobrą fizyke i zniszczalność otoczenia (W KOŃCU!! ktoś o tym pomyślał) więc jeśli serio fizyka będzie dobra to napewno to będzie męczyć konsole, może dlatego 30fps i pasy

najnowszy Macbook Air (i Mavericks) działa jeszcze szybciej i znacznie stabilniej.

ja mam 3-4 letniego laptopa i przez ten czas zawiesił może mi się ze 2 razy, a przez te 3-4 lata ani razu nawet nie robiłem formatu, taka stabilność mnie zadowala i nie chciał bym dopłacac 2 razy więcej za logo jabłka

Edytowane przez Yano

Opublikowano

TMNT w stylu Lollipop Chainsaw (chodzi mi o mechanikę i styl prowadzenia akcji) , z co-opem na max 4 graczy to byłoby coś

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Z tym jabłkiem to jest tak, że dopóki ktoś nie widział komfortu jaki dają te maszyny to tak gada, że nie jest mu potrzebne. Jak ze wszystkim, jak człowiek zaczyna jeździć samochodem to byle rzęch jest spełnieniem marzeń, a za kilka lat nie wyobrażasz sobie jak można jeździć bez wspomagania kierownicy, automatu, tempomatu, nawigacji, podgrzewanych siedzeń itd. itp.

Opublikowano

Czemu nikt nie wspomina tu że dwóch pracowników CDP Red dłubiących nad Wieśkami czyli Maciej Szcześnik (był głównym projektantem rozgrywki, zajmował się także systemem walki ) i Marek Ziemak (był producentem, a wcześniej projektantem poziomów, designerem i nawet testerem w CDP RED) przeszli do 11 bit studios ?

Super, ida do studia ktore produkuje takie pierdoły:

Anomaly: Warzone Earth 2011 Android, iOS, Linux, OS X, Windows, PS3, Xbox 360

Funky Smugglers 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Sleepwalker’s Journey 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Anomaly: Korea 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Anomaly 2 2013 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z tym jabłkiem to jest tak, że dopóki ktoś nie widział komfortu jaki dają te maszyny to tak gada, że nie jest mu potrzebne. Jak ze wszystkim, jak człowiek zaczyna jeździć samochodem to byle rzęch jest spełnieniem marzeń, a za kilka lat nie wyobrażasz sobie jak można jeździć bez wspomagania kierownicy, automatu, tempomatu, nawigacji, podgrzewanych siedzeń itd. itp.

To prawda, nie oddalbym mojego iphona nawet za 2 topowe zabawki na androidzie, a imaca za zaden komputer, tego nie zrozumie nikt kto wczesniej nie mial.

Owszem sa przypadki ze ludzie nie lubia iphona bo nie ma widgetow czy animowanych tapet.... No ale iphone nie jest kierowany do gimbazy.

Opublikowano

Super, ida do studia ktore produkuje takie pierdoły:

Anomaly: Warzone Earth 2011 Android, iOS, Linux, OS X, Windows, PS3, Xbox 360

Funky Smugglers 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Sleepwalker’s Journey 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Anomaly: Korea 2012 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

Anomaly 2 2013 Android, iOS, Linux, OS X, Windows

...ale Anomaly to Ty szanuj.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

To prawda, nie oddalbym mojego iphona nawet za 2 topowe zabawki na androidzie, a imaca za zaden komputer, tego nie zrozumie nikt kto wczesniej nie mial.

Owszem sa przypadki ze ludzie nie lubia iphona bo nie ma widgetow czy animowanych tapet.... No ale iphone nie jest kierowany do gimbazy.

Sorry misiu, ale to iphone jest symbolem gimbazy i prezentów na komunię. :/

Opublikowano

Sorry misiu, ale to iphone jest symbolem gimbazy i prezentów na komunię. :/

Symbolem pożądania raczej, szpanu, lansu i jak inaczej wolisz.

Ale gimbaza nie jest jednostka docelowa dla Apple, w Irlandii zreszta tez dzieciaki laza z Iphonami 5S ale to nie znaczy ze to target tego produktu.

Czemu rodzice kupuja dzieciom takie zabawki to nie wiem.

Opublikowano

Sorry misiu, ale to iphone jest symbolem gimbazy i prezentów na komunię. :confused:

To jakiś po(pipi)y stereotyp, który mnie cholernie wpienia, bo ludzie sobie u*ebali coś w głowie tego typu i bez testów, bez użytkowania, bez jakiegokolwiek zainteresowania tematem powtarzają w kółko te same brednie.

iPhone jest świetnym telefonem, niezawodnym, z ogromnym zapleczem aplikacji, sprawnym i szybkim. Wszystkie gry czy aplikacje śmigają na nim kapitalnie. Nie twierdzę, że to najlepszy telefon na rynku, ale również w życiu nie wymieniłbym go na żaden inny. Jest poręczny, wygodny i fantastycznie wykonany.

Głupio, że ludzie tak myślą :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

@Maciomaniak

Ale ja nie twierdzę, że iPhone to zły telefon. Miałem w rękach, pobawiłem się no i spoko, telefon solidnie wykonany, dobrze działa, ale no nie widzę siebie wywalając 2-3 klocki na telefon skoro taki za 1k spełnia wszystkie moje potrzeby i starczy mi na kilka lat.

Tylko nie zmienia to faktu, że iPhone przynajmniej w Polsce to w gimbazie przedmiot szpanu i wyższości, nieważne czy dany osobnik coś wie na temat tego telefonu, ważne, że jest drogi i ma znaczek Apple. :) Nie przykładają uwagi do telefonu i jego możliwości tylko znaczek Apple - #thebest, #muszetomiec, #komuniazamiesiac. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja wiem, wiem, nie piję tutaj do Ciebie, tylko mi przypomniałeś, jak często spotykam się z takim podejściem ;)

Opublikowano

@Maciomaniak

Ale ja nie twierdzę, że iPhone to zły telefon. Miałem w rękach, pobawiłem się no i spoko, telefon solidnie wykonany, dobrze działa, ale no nie widzę siebie wywalając 2-3 klocki na telefon skoro taki za 1k spełnia wszystkie moje potrzeby i starczy mi na kilka lat.

Tylko nie zmienia to faktu, że iPhone przynajmniej w Polsce to w gimbazie przedmiot szpanu i wyższości, nieważne czy dany osobnik coś wie na temat tego telefonu, ważne, że jest drogi i ma znaczek Apple. :) Nie przykładają uwagi do telefonu i jego możliwości tylko znaczek Apple - #thebest, #muszetomiec, #komuniazamiesiac. ;)

Świerzbi mnie aby to skomentować w sposób chamski, bo to tylko na to zasługuje. Ale sobie odpuszcze. Sam mam iPhona 5, kumpel z pracy i koleżanka tez mają iPhony. Żaden z nas nie wywyższa się z tego faktu. A w gimnazjum nie wiedzą co to iPhone, bo mają mulące androidy za 1zł. Więc z jakiej racji mają wiedzieć?

Opublikowano
No ale iphone nie jest kierowany do gimbazy.

funny-reaction-gifs-1.gif

no a niby do kogo jest? chyba sobie żarty robisz, w polsce może jeszcze nie każdego rodzica stać żeby kupić dziecku zabawke za 3000zł, ale w usa jak w gimbazie nie masz ifona to jesteś nikim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.