Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 818,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

GT to pikuś przy Eye of the judgement. 

Opublikowano

GT to pikuś przy Eye of the judgement. 

NO GIMMICKS xD

a tak na serio, to ktoś w to gra w ogóle?

Opublikowano

Kupiłem to, za co do dzisiaj mi wstyd. Z grą spędziłem 12 godzin (11 patchowania i 1 grania), po czym sprzedałem na allegro. 

Opublikowano

Dzisiaj poznalismy rozpiske gier w Plusie na sierpien,jestem ciekaw opinii wyznawcow Xboxa co oni sadza o Plusie?

Opublikowano

Dla mnie slabo bo po raz pierwszy od dluzszego czasu nic mnie nie interesuje. Dodam tylko do kolejki bym mial na liscie pobierania, sciagac w ogole nie mam zamiaru.

Opublikowano

Sytuacja z FM5 może wydawać się śmieszna/żałosna (nie potrzebne skreślić) ale jaki wybór ma MS ?

Brak FM5 na start to była by potężna strata bo zostali by tak naprawdę z tytułami (KI dla nie siedzących w temacie bijatyk tytuł praktycznie nie znany , Ryse tytuł wielka niewiadoma co z niego będzie i DR 3 tytuł znany ale tez nie jakiś mega hit) które za (pipi) nie pociągną sprzedaży jak FM5 bo nie mają takiej "MOCY" to tak jak by u Sony miało zabraknąć na starcie K:SF (pff odpukać w niemalowane).

MS wybrał by tą opcje nawet gdyby trzeba było dossać 50% gry bo nie ma po prostu wyboru.

Mam tylko nadzieje że będzie to taka jednorazowa sytuacją i się to więcej nie przydarzy nie tylko w kontekście gierek od MS ale ogólnie wszystkich.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Dzisiaj poznalismy rozpiske gier w Plusie na sierpien,jestem ciekaw opinii wyznawcow Xboxa co oni sadza o Plusie?

brak trawy w Mafii 2 xDDDD

Opublikowano

Ze nawet 200zlotowy abonament Plusa nie sprawi ze wyrośnie trawa w Mafii?

edit kalafiozerca był pierwszy xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Brak trawy to faktycznie wielka strata, przecież to takie oczywiste, że nic innego  w grze nie robimy tylko jeździmy po trawie (w sensie takiej do zasiewu), nawet na Xboxie 360 jest EKSLUZYWNY DLC QUEST: "Zabij depczących trawniki", i jest także aczik: "Poobserwuj trawę przez 8 minut i ciesz się ekskluzywnym elementem Xbox Experience!" ;)

Opublikowano

Bo Panowie na PlayStation 3 to sie ciagle gra (w przeciwienstwie do X360, ktore juz dawno kona), a jak wiadomo na autostradzie trawa nie wyrosnie.

Brak trawy to faktycznie wielka strata, przecież to takie oczywiste, że nic innego  w grze nie robimy tylko jeździmy po trawie (w sensie takiej do zasiewu), nawet na Xboxie 360 jest EKSLUZYWNY DLC QUEST: "Zabij depczących trawniki", i jest także aczik: "Poobserwuj trawę przez 8 minut i ciesz się ekskluzywnym elementem Xbox Experience!" ;)

Podobno musieli wyciac misje z koszeniem trawy przez PS3 :<

Opublikowano

Ze nawet 200zlotowy abonament Plusa nie sprawi ze wyrośnie trawa w Mafii?

edit kalafiozerca był pierwszy xD

Gifki-Pukan-Batkhert-Popabol-777729.gif

Opublikowano

Spec Ops za darmo mógłbym przejść. Resztę miałem.

Szczerze mówiąc to zastanawiam się, czy w Plusie lub podobnych programach nie powinni właśnie skupić się na średniakach w stylu Spec Opsa. Szczególnie teraz, kiedy jest to usługa fakultatywna, wykupywana przez hardkorowych graczy, którzy sami zaopatrują się w hity w okolicach premiery.

Opublikowano

Jaki butthurt posiadaczy plusa haha. Ja tam Mafie 2 skończyłem od razu po premierze na PC bo widziałem jaką żenadę zaprezentowali na konsolach. A tak na serio to bardzo dobry rzut, zresztą jak co miesiąc, ale szczerze mówiąc jak dla mnie to nawet za dużo tych gier. Miałem plusa i ps3 i odpalałem, żeby tylko sprawdzić na chwile, a jeszcze do tego dochodzą gry pudełkowe, gry z promocji, że w sumie nie wiedziałbym za co się zabrać i grałbym w fife. 

Opublikowano

Tak wiemy mendrus,jakby Vito Scaletta dostal na PS3 ekskluzywny kapelusz i misje taksowkarska to ta wersja automatycznie stalaby sie lepsza.

Opublikowano

Jakakolwiek idea polegajaca na obecnosci internetu, zeby cos odpalic, to jest kretynstwo i zadne tlumaczenia tutaj nie odgrywaja roli. Microsoft wyruchał w gliniok, tym razem z nienacka, najpierw wkladajac palec, potem reszte. I bedzie tak robil dalej. Gdy bedziecie wracac z zakupow, gdy bedziecie ogladac film, gdy bedziecie isc do ubikacji, gdy bedziecie udawac sie spac po ciezkim dniu. Bedzie was ruchal, az nastapi rozerwanie odbytu, znieksztalcenie narzadow wewnetrznych i krwotok wewnetrzny, co doprowadzi do smierci. 

Opublikowano

Ty sobie lepiej szykuj margaryne do smarowania du.py a nie chwal sie tutaj jakimis gimnazjalnymi sloganami typu "mam internet" bo na tym mikrosoft niezaprzestanie.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Bedziesz myslal, bo wczesniej bedziesz mial X NONE i sie przyzwyczaisz do stanu rzeczy.

Opublikowano

To w takim razie, na poziomie podstawówki.

fix'ed

Opublikowano

Świetna inicjatywa

Opublikowano

To dzięki Xboxtem w ogóle coś takiego macie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.