Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ins, racja racja! Teraz płacenie jest już dobre

Nie jest dobre, nigdy nie bylo, ale przynajmniej cos jest w ta cene wliczone - gry ktore slabe nie sa.
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Greg, zapomniales o przymusie placenia za granie po sieci.

A dzięki komu jest ten przymus?

Odpowiem Ci:

-dzięki takim botkom jak Ty, które 7 lat zdrapywały za możliwość hostowania/dołączenia do hosta.

Opublikowano

Ciesze sie, ze moglem uprzykrzyc zycie takim klapom jak ty.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że gram w multi :D

Dla Twojej informacji, nigdy nie kupiłem golda. Nigdy nie gram online. Nawet na darmowym PS3

A co do gier z Golda: doceniam usługę, jest idealna dla ludzi, którym wszystko jedno w co grają. Ja wolę sam wybierać

Opublikowano

Ciesze sie, ze moglem uprzykrzyc zycie takim klapom jak ty.

Jak tak czytam te Twoje ostatnie posty to mam wrazenie ze zaraz Ci dup-e rozerwie. Wyluzuj troszke, mnie juz brzuch boli ze smiechu jak patrze na takie bociki jak ty
Opublikowano

Odpowiem Ci:

-dzięki takim botkom jak Ty, które 7 lat zdrapywały za możliwość hostowania/dołączenia do hosta.

Czyli sugerujesz,ze jezeli ms pojdzie tylko w cyfrowa i ludzie beda kupowac w cyfrowej,to sony za kilka lat tez pojdzie tylko w cyforwa?

Przeciez Sony by tego gracza nie zrobilo.

Opublikowano

Kogo obchodziło Nintendo w poprzedniej generacji jeśli chodzi o sprzedaż? Wszyscy wiedzieli, że niszczy sprzedażowo konsole i Microsoftu i Sony. Porównania ze sprzedażą pojawiały się tylko i wyłącznie między 360 a PS3, które mając rok w plecy sprzedało się w takiej samej ilość czy tam trochę mniejszej, w sumie je.bie mnie to. Dla mnie liczą się gry a nie jakieś śmieszne słupki sprzedażowe.

Menrek style:

bo nintendo wii to nie siódma generacja, tak samo jak wii u to nie ósma

Opublikowano

Nie zesraj eX4cT sie czasem. Klapy maja podwojne standardy i to jest tutaj wysmiewane.

Nie moja wina, ze Halo 3 i Gearsy byly warte placenia haraczu, ale nie dziwie sie, ze klapy tego nie potrafia zrozumiec, majac takie mocarze sieciowe jak Uncharted czy Killzone. Zreszta juz od prawie 2 lat nie mam Golda ale co tam ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Klapy mają podwójne standardy, a boty nie. Ból dupy wyczuwalny mocno. lol

Opublikowano

W tabelce i tak sporo brakuje - Diablo 3 Reaper of Souls, Planetside 2, War Thunder, Warframe, DC Universe. Wszystko exy wg definicji "ex-Titanfall", wszystko 1080p i wszystko lub prawe wszystkie 60 fps.

Ciekawe spostrzeżenie. Skoro Titanfall wychodzący na pc i zeszłą generację to ex bo nie wychodzi na konsole Sony, to Diablo III i reszta tych gier to exy na PS4, bo nie wychodzą na nową konsole MS. Pomimo to boty ciągle klepią, że na PS4 wyszedł tylko Killzone. Kompletny brak logiki. Ilość exów PS4 kilkukrotnie przerasta to co ma XONE, nie tylko pod względem ilości, jak i jakości (średnia ocen). No chyba że uznamy, że Diablo III to nie ex, w takim razie nie jest nim także Titanfall. Boty proszone o wybranie preferowanej opcji i zaprzestanie miotania się w definicjach exa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie moja wina, ze Halo 3 i Gearsy byly warte placenia haraczu, ale nie dziwie sie, ze klapy tego nie potrafia zrozumiec, majac takie mocarze sieciowe jak Uncharted czy Killzone. Zreszta juz od prawie 2 lat nie mam Golda ale co tam ;]

Świetny argument. Tak samo fanbojek GT może mówić o 120zł za demko HD czy fanbojek MGS o dwóch godzinach za 240zł w GZ. Równie dobrze można zacząć pobierać opłaty za przebywanie na słońcu, bo w końcu opalanie jest tego warte.

Opublikowano

Quantum Break będzie miał co-opa oraz multi ?

Opublikowano

Walczcie dzielne klapy z gejonly, Mendrek nabral pokory to musial ktos go godnie zastapic :)

Observer: nie wiem jak dla innych ale dla mnie konsolowe exy to konslowe exy. Nie wszyscy sa takimi choragiewkami jak wy.

Opublikowano

Odpowiem Ci:

Czyli sugerujesz,ze jezeli ms pojdzie tylko w cyfrowa i ludzie beda kupowac w cyfrowej,to sony za kilka lat tez pojdzie tylko w cyforwa?

Przeciez Sony by tego gracza nie zrobilo.

No nie, jasnym jest że jeśli Gabe Archanioł i inni klepią cyfrową kaskę na blachach a MS na XBL, to Sony nadal używałoby swoich łajb do transportowania błyszczących krążków z danymi.

Opublikowano

Proszę, definicje:

Ex - tylko i wyłącznie na jedną platformę (czyli Titanfall to nie ex)

konsolowy ex - tylko i wyłącznie na jedną konsolę (czyli Alan Wake to konsolowy ex)

argument - gra, która jest na jednych sprzętach, a na innych ich nie ma. Np. Diablo 3 jest na PS4, PS3, X360, PC, nie ma na XOne. Więc jest argumentem w walce pomiędzy PS4 a XOne.

Więc, tak naprawdę, liczą się argumenty. Mam XOne, nie mam Diablo. A czy Diablo jest na tosterze oprócz tego nie ma znaczenia. Proste? Proszę przekleić i stosować

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano

Macie swojego mesjasza.

Opublikowano

Nie wierze w niektóre rzeczy pisane przez ludzi po zobaczeniu tych paru fragmentów. Gdyby to była multiplatforma nikt by nie pozostawił po tym suchej nitki.

Opublikowano

QTE nigdy mi nie przeszkadzało w grach więc dalej czekam i się jaram.

Opublikowano

ale Wy serio czy trollujecie? xddddd

Opublikowano

Nie wierze w niektóre rzeczy pisane przez ludzi po zobaczeniu tych paru fragmentów. Gdyby to była multiplatforma nikt by nie pozostawił po tym suchej nitki.

mnie swego czasu minusowali w temacie o grze jak wysmialem ich jak ktos napisal ze to bedzie system seller, ale co sie dziwic , niektorzy widza w tym trailerze i fragmentach gameplayu kalke gameplayu z the last of us.

Opublikowano

Gdyby ta gra była na Xbone'a to byłoby jaranie się grafą, "Gearsy experience", za(pipi)ista gra, uber grafa, kozak, kosmos i pyerdolenie tego typu.

Ale jest na PlayStation i niektórych tak bardzo dupa boli...

A pamiętam jak swego czasu wychodziły Gearsy, to jarania się grafą nie było końca. Teraz wychodzi The Order, z którego znamy 2 minuty i już każdy zakłada, że cała gra to (pipi)stwo... Ogarnijcie się. Graficznie urywa jaja, jest mega klimatyczne, ma ciekawie rozpisaną historie (z tego co wiadomo) i jest umiejscowione w czasach które dają ogromne możliwości pod względem wykonania broni, ich użyteczności, konstrukcji lokacji czy osadzenia smaczków fabularnych. Kre3k, ty to już pyerdolisz dla samego faktu, a Kruka aż mi szkoda komentować, bo jego postów od dawna NIE DA się czytać.

Opublikowano

Tak się składa, że gra taka jak Gearsy miały już premierę kilka razy. Choćby same Gearsy. I w 2006 roku były zaje,biste. Dwójka była jeszcze lepsza. Trójka dla mnie osobiście była już meh, ale Judgement to nie pamiętam, by ktokolwiek się jarał. Ale oczywiście, gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem, klapki i ich szklane kule.

a Kruka aż mi szkoda komentować, bo jego postów od dawna NIE DA się czytać.

:platinum:  :banana:  :platinum:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Nie oceniam całej gry, oceniam to co pokazali, a to co pokazali jest jakie jest, niestety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.