Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Kliknij aby powiększyć.

ywjtku.gif

I nowa garść plotek.

Rasheed pisze na swoim twitterze:

Rzeczy których możemy się spodziewać:

• Nowe materiały z DriveClub
  • Hełm wirtualny dla PlayStation 4 wraz z nową grą - marką od Sony Santa Monica

Chce zobaczyć to VR od Sony. Tylko nie wiem na czym oni chcą VR uciągnąć żeby ludzie się nie zarzygali używając tego. Żeby mózg nie reagował jak przy chorobie lokomocyjnej potrzebna jest wysoka rozdzielczość ekranu, animacja na poziomie stałych 60 klatek i duży FOV. No i jeśli to ma być rzeczywiście VR to obraz musi być wyświetlany w 3D oczywiście. Takie są fakty ustalone przy projektowaniu i optymalizowaniu Oculus Rifta.

PS4 nie jest raczej sprzętem który jest w stanie uciągnąć lepiej wyglądającą grę w 3D, 60 klatkach i rozdzielczości powyżej 720p.

Czekam z niecierplowością bo narazie to brzmi tak jakby Sony dokonało jakiegoś cudu.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

4 część kapiszonów, 7 gran turismo, nowe materiały z dc = gify w 320x240. Ale na xboxa tylko krasnale i girsy. 

Nowe IP od SSM i GG plus TLG, jakoś ci się to pominęło, ale poprawie cię.

Gra od SSM może być ciekawa, ale po twórcach Killzone chyba nie ma na co liczyć. TLG to pewnie z Agentem w zestawie. 

Opublikowano

O, jest i powrót TLG. A wczoraj byłem ciśnięty że coś wspominam o Halo 2 Anniversary.

Nowe IP od Guerilla Games to na poważnie argument za czymkolwiek?

Jaki związek ma TLG z H2?

Opublikowano

W tej generacji ten temat wydaje sie nie miec sensu.

Uważam podobnie.

MImo tego nie powinno się dawać na forum cichego przyzwolenia na przypływ głąbów z gameonly.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Taki biedny portal o grach inaczej mówiąc polskie Sonydefenceforce całe szczescie , że ich głowna gwiazdka ma tu perm bana.

Opublikowano

Zamknęli gejonly, czemu taki napływ?

Opublikowano

Zamknęli gejonly, czemu taki napływ?

Chodzi o tych dwóch?

Jura

Iras

Jak oni się tu rejestrowali to Mazzeo grał na Pegasusie, więc o jaki napływ chodzi? To weterani forum PE w porównaniu do większości tu się wypowiadających newfagów.

Opublikowano

Mi najbardziej chodzi o dział PS4, m.in. temat o Knacku;)

Opublikowano

>66 postów

>weteran

1299775119_pouring-water-through-nose.gi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.